Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Laura, succes cu serviciul, te inteleg ca va este greu. Cat despre mers, sunt de acord cu Simona...sa te vad cum o iei in doua directii dupa ei, mai ales cand vor fugi . Pupam strumfii si asteptam pozele!

Pitecantrop, sper sa va reveniti rapid si cu somnul si cu papa. Suntem alaturi de voi!
Sa ai maaaare grija cu studentica ...

Dania.nicol, ma bucur ca ai revenit. Mi-au placut pozele din Gradina botanica. Ati dat de mancare ratelor ?
Multumim pt. site, e tare dragut, mai ales pt. copii mai maricei .
Succes la scoala lui Catalin, iar tie spor la conserve!

Hristina, te asteptam cu noutati si poze cu Victorita cea vorbareata .

Cristina, succes lui Mihnea la gradi! Ii place?
Cat despre Rares, ce sa zic...e baiat mare daca umbla cu fetele de acum . Multa sanatate si felicitari pt. maselute!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Neazta fetele, ce-mi place ca parca revine la viata si nostru.

Mamini, ma bucur sa aud evsti de la voi, sanatate la aman2.

Noi suntem bine, numa cu somnul ne omoram in continuare. Tot asa se trezeste, intre 4 si 5 dim, si mai repede de o ora nu aodarme la loc. Azi dim s-a terzit asa marait, a plans cu lacrimi de crocodil, ca nu-l ia nu\imeni in brate Am incercat cu ceai, il bea, am zis ca in seara asta o sa incerc cu lapte. Seara papa bine, deci nu stiu ce motiv are. Cand il doare ceva el plange, roicu acum cand se trezeste noapte nu plange: canta, vb, se uita pe pereti

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

dania.nicol multumim frumos de siteuri.Mihnea este fascinat si sta f atent. Cand mai ai noutati de acest gen trimite-mi si mie te rog pe PM ca nu citesc mereu toate paginile din lipsa de timp.
multumim inca odata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Albinutzza,Luca are toate maselutele si dintisorii?Rares de cind cu maselele noapte noapte plinge prin somn,bea tone de ceai,tipa mama ,sau miriie si vrea in brate si cauta vorba;de citeva zile ii soptesc,Rares nani,pune capusorul pe perna si minuta la ochi si dupa foiala de jumate de ora,1 ora,adoarme in final.

Diana,prima zi a fost cu miorlaieli:"ce doamna e"..."da nu vreau lectii".."da nu vreau sa dorm"..."da nu vreau la grupa mare"si tot felul de mofturele !
Sa speram ca va dura 1 zi doua si va "uita"de vacanta !
BAFTA SOTULUI TAU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Hello fetele!

Dania.nicol, si noi tot vineri concuram. La ora 11.15. Deci, ne vedem acolo.

Palmyrah2002, mult succes la gradi!

Mamini, La Multi Ani si de la noi pentru frumoasa Sofi!

Teo e inca mucos, de fapt infundat in nas. E cam ciudat ca, ziua n-are probleme, respira bine, nu fornaie, dar seara, la culcare, trebuie sa-i pun Vibrocil ca altfel nu poate sa respire. Il chinui in continuare cu Sterimar si aspiratorul nazal. Cum vede cu el in mana, incepe sa urle. Sper sa-i treaca cat mai repede. Il cam tine de joi.

In alta ordine de idei, am placerea sa va anunt ca, Teo este castigatorul concursului Baby Star, categoria 1-2 ani. Nu ma asteptam, avand in vedere ca erau f. multi copii frumosi inscrisi.
Multumim Diana, inca o data, pentru felicitari .

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Simona si Adi a papatat mult timp pasat, nu mai stiu cat dar degeaba incercam sa ii dau bucatele ca nu vroia si se ineca si cu paine. Incet, incet, cred doar dupa doi ani ( nu mai tin minte) a inceput sa pape normal dar si acuma ii e lene sa roada cateodata. Asa e el, n-am ce-i face. In schimb Medeea ma uimeste cum papa cu doar 5 dintisori paine , cascaval, sunca, peste, fructe si legume de tot felul, chiftelute, si nu prea mai vrea ea piureruri desi vad ca nu se satura doar cu bucatelele si mai insist si cu piureuri. Asa ca fiecare copil e asa cum e, nu depinde numai de noi, desi si eu imi faceam procese de constiinta ca Adi manca piureuri pana tarziu dar acuma stiu ca nu a fost vina mea, asa e el.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Andreea ,FELICITARI !
Multumim frumos!

Multa sanatate lui Teo!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

quote:
Originally posted by acusor
In alta ordine de idei, am placerea sa va anunt ca, Teo este castigatorul concursului Baby Star, categoria 1-2 ani. Nu ma asteptam, avand in vedere ca erau f. multi copii frumosi inscrisi.

Andreea felicitari pt Starul nostru Teo .
Inimioare de iulie-august 2005 avem copii frumosi ce mai cu un asa reprezentant.

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Scuze dar nu apuc sa mai citesc, trebuie sa il duc pe Adi la karate.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Diana - tinem pumnii sotului tau

Delia - si Catalin face Karate, are centura portocalie

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput