Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Monicutz felicitari pentru sarcina, sa fii sanatoasa si bebe mic sa fie bine, sa va lumineze viatza si sa va linisteasca sufletele. Sarcina usoara!

Simona bun venit din plimbari! Harnicutza la scris ca de obicei! Cum a fost la concurs?

Vali eu zic sa nu te superi pe David ca are reactii violente, e o etapa normala de dezvoltare. E bine sa-i explici ca nu are voie, dar fara sa il lovesti, ca o sa repete si el. Eu am primit acu 3 seri un batz scurt si gros in piramida nazala de la Rares, ca am zis ca umblu invinetita si cu "doua nasuri" o saptamna. Dar el era asa vesel, nu a vrut sa ma loveasca, numai sa vada ce se intampla . Eu stau cu ochii pe el ca pe butelie acum, ca are tendinta de a o plesni pe Bianca, daca nu ii convine ceva la ea.

Anca imi pare asa de rau ca nu ne-am intalnit!!
Eu am plecat sambata, pe 9, la Tandarei la o bahleala de nunta ( cam ce povestea Dede ca a patit la Bistrita), ne-am intors duminica la pranz si seara am plecat spre Piatra. Trebuia sa iti dau un telefon, dar am vazut ca nu ai mai intrat pe net si m-am gandit ca ai probleme cu Oana. Talamba de mine, trebuia sa te sun macar sa vad ce faci ... off...

Am o gramada de poze cu copilutzii din vara asta si cu noi din concediu, dar am sa vad cum si cand o sa am timp le pun pe net. Maine incerc sa iau legatura cu seful la servici sa vad ce discutii reusesc sa port cu el si daca d. p. d. v. financiar e convenabil, imi caut bona si ma intorc la munca din octombrie. Ma gandesc cu groaza la perioada de adaptare, dar chiar avem nevoie de bani. Lory a ilustrat f. bine cam ce inseamna sa ai gemeni din punct de vedere al cheltuielilor. Nu stiu ce m-as fi facut daca nu as fi stat cu ei la mama si nu m-ar fi ajutat ea din toate punctele de vedere.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara!!!!!!

Vali- daca si voi concurati tot atunci...atunci ne intanim la linia de start!!!! Nici Mario nu stiu cum va reactiona....data trecuta nu i-a pasat de loc de multimea din jur dar s-a oprit cu indarjire la un ursulet de pe covor.... Acum poate va vedea o fetita si va fugi la ea ca asa face craiul meu..... Imp e sa se simta ei bine, vb ta!
Ma bucur ca se simte si arata asa bine puiul tau, sa-l pupi si din partea noastra!!!

Geaninaelena- Am vazut 3 poze, din albumul Mot. Am vazut grasunelul pletosel dragalas foc!!!!! Sa va traiasca! Nu-ti vine sa-l ciupesti de obrajori tot timpul? Tare dulce e!!!! Felicitari!

Emaaimee- multumim mult si noi!

Mamini- ma bucur mult sa mai aud vesti despre voi!!! Multa sanatate Veveritei mici si frumoase (cand ne maipui si noua poze cu frumusetea ta?) si sa se faca bine repejor! Tie mult succes la servici, sa-ti mai ramana timps si pt fetita ta si felicitari pt progresele Sofiei!!! Tu cum te mai simti? Multa sanatate si tie!!!!! Pupici!!!!!!!

Mergi la inceput

Katink- multa sanatate surorii tale, sa aiba un bebe frumos si sanatos!!! Si cumnatei sarcina usoara in continuare si deasemenea copilasi sanatosi si frumosi!!!!

Diana-succes mult sotului tau la examene!!!! Iar cu Mario....intradevar e de ras! Sa vezi daca nu ma nimereste cu niciuna, si nici eu nu le aud ca sunt de plus si cad pe covor.... cum incepe sa tipe la mine sa ma trezesc... "haidi, haidi, pa!" si cand ma ridic si vad jucarii pe jos in toata camera..... Eu nu i-am mai scris de mult ce face ca pana ma dezmeticesc eu.... uit cand a facut ceva prima data... pupam si noi fata frumoasa si cuminte!!!

Vali- si Mario a avut o per cand ma batea daca nu-i faceam pe plac dar a trecut de la sine. Oricum eu cred ca sunt prea mici ca sa inteleaga acum..... Eu am noroc sa nu faca mofturi mari la imbracat, ba chiar intinde piciorusele sa-i pun ciorapeii si pantofii, cate unul pe rand, ca stie ca urmeaza sa se plimbe... si la pulover baga el prima manuta si pe urm i-o bag eu ca nu mai poate.... dar sta cumintel. El cu jucariile se supara mai tare! Pupici rasfatatului mic!

Emaaimee- multumim mult pt vestile despre Irina! daca o mai vezi sa-i transmiti te rugam un pupic si din partea noastra!!!! Si voua...bafta la elucidat mistere si ofta mare la papa buna!!!!

Cryna- te pupam si asteptam cu interes vesti noi!!!

Laura- pupam copilasii frumosi! Nu te mai stresa atata cu mersul ca o sa o faca si pe asta si atunci sa te tii!!! Te si vad alergand in 2 parti dif in parc! Concursul e abia sapt viitoare, duminica! Multumesc mult!!! Ma straduiesc sa fiu harnicuta la scris ca am cam tras si eu chiulul in ultimul timp si mai aveam si eu un pic si apaream pe lista Dianei... Pupici! Iti tinem pumnii cu serviciul sa fie bine, ca stim si noi ce inseamna sa cresti un copil mic, dar 2 deodata!!!!!! Succes mult si pupici dulci puilor dragalasi! Abia asteptam poze noi!!!!!

Mergi la inceput

Si acum ca am terminat de citit multele mesaje.... fug si eu la culcare! Noapte buna tuturor, somnic usor si fara dureri de gingiute! Ne vedem maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

Buna dimineata!
Venim si noi la strigarea catalogului!
IN primul rind vreau sa multumesc ptr raspunsurile referitoare la putzoc.
N-am mai scris in ultimul timp fiindca sint tare zombi. Sintem la dieta de 3 in 3 ore de somn. Ne ies 2 maselute asa ca noaptea stau de veghe in lanul de secara. Tot la 3 ore se trezeste si o ora urla spre disperarea vecinilor. Nu mai stiu ce sa cred: o fi dintii sau altceva. Plinge, de fapt urla, de zici ca e speriat de ceva.
Cu mincatul stam si mai prost. daca incepuse sa manince bucatele, de cind ii sint umflate gingiile maninca numai pasat.
La capitolui vorbit nu spune decit mama si caca, care de fapt inseamna tata fiindca in loc de t spune c. Mi-am dat seama fiidca mai spune si gaca in loc de gata. In rest turuie pe limba lui , se cearta ca la usa cortului cu toata lumea. Si are o mutra de om serios cind o face de te pufneste risul. No cam atit despre noi.
Felicitari gravidutelor! Sa aveti o sarcina usoara sa bebelusi sanatosi! Si pe mine ma bate gindul sa adopt o fetita peste vreo 5 ani, dar sotul ride de mine si imi zice ca e de acord sa adoptam numai daca este o studentica de vreo 20 de ani. Mno, om trai si om vedea.
Va dorim o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Prezent si buna dimineata la toata lumea .

Diana cat ma bucur ca ti-ai adus aminte si de mine, nu am mai scris in primul rand pt ca am fost foarte ocupata in perioada aceasta conserve pt iarna, pitic, familie, scoala etc si asa cum ai spus si tu odata ce sa scriu daca nu am ce parca nici mie nu-mi vine sa vorbesc singura dar de urmarit va urmaresc in fiecare zi si sunt la curent cu tot ce se intampla. Noi suntem bine si baietii mei deasemenea. Sebi este bine in afara de problema maselutelor care sparg una cate una,uff dar o sa treaca si asta. Si noi concuram la Babyexpo vineri la ora 11, numai ca nu stiu daca de-a busilea ca deja se ridica singur in picioare nesprijinit.
Sambata am fost in Gradina botanica
Acum va pup si va doresc numai bine ca s-a trezit piticul.

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

PREZENT!

Sunt pe-aici! Ma gandesc sa ma duc in vizita pe la scoala ca mi s-a cam facut dor, desi fata de restul nu recunosc! Ma dau viteaza! Dar am obosit extra si uneori am chiar prea multi nervi acumulati pe care mi cam vars pe Victoria care devasteaza casa!

Ea si-a revenit cu stomacelul, raceala a trecut, se joaca mai mult singurica, merge bine prin casa dar afara o tin de o manuta si apoi in carucior ca oboseste totusi; iar de vorbit, o ador ca repeta tot si se pare ca este tare vorbareata! avem doar doi dintoci si astept cu frica restul!

Sotul a monopolizat calc ca se apropie primul referat la doctorat si am acces doar la a va citi! Dar, printre picaturi promit ca voi si scrie!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Pt va place site-ul cu animale si sunete va mai dau adresa unuia care ne mai place noua www.poissonrouge.com/123/index.htm" target="_blank">joculete123 dati clic pe numere si vedeti ce se intampla. Speram sa va placa. Va pupam.

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

PREZENT !Diana
Am cam lipsit ,dar de acum sper sa intre totul in normal!
Mihnea a inceput de astazi gradinitza si nu mai trebuie sa fac fel si fel de artificii(sa-l iau la serviciu,sau sa-mi iau medical)ca sa stau cu el acasa.

Rares e un nazdravan fara pereche ,care danseaza toata ziua si are prima iubita!Se numeste Bianca,e mai mare cu doua luni decit el,dar o imbratiseaza de cite ori se intilnesc si ii indeasa in gurita,colacel sau piine,depinde ce are in minutza!
In ultima luna i-au iesit 4 masele si inca doi incisiv jos,si mititelul de el,tare mult s-a mai necajit!
In plus mi-a facut si alergie de toata frumusetea si nu am reusit sa descoperim de la ce,abia acum da semne de vindecare!

Cam astea sint pe scurt vestile si sper sa ne "revedem" cit mai des!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna dimineata!

Asa e mai bine, vad ca incepeti sa rasariti ca niste ciupercute dupa ploaie .

Va astept inca .

Al meu sot e la examen, stau ca pe ace . Multumim de sustinere.

Emaaimee, multumim de vestile despre fete, e bine sa mai stim ce fac. Dar tot le asteptam si pe ele sa scrie, toata lumea e binevenita, indiferent cat de des/rar scrie.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput