sarcina extrauterina?

sarcina extrauterina? | Autor: luminita_elena

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Daca cineva a trecut prin asa experienta trista, va rog sa/mi povestiti cate ceva...

Testul de sarcina mi/a iesit pozitiv, dar la ecograf, doctorul nu se poate pronunta inca... Am avut ciclu normal, a incetat, iar acum sangerez de 2 saptamani...

Astept un raspuns,
Va pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiongabriela spune:

depinde ce te intereseaza.
eu am trecut prin asa ceva anul acesta. am mai scris despre subiectul acesta.
in cazul tau este cam ciudat ca sangerezi deja de 2 saptamani. nu mai amana si mergi repede la doctor.

numai bine

simion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

si eu am avut asa ceva, in 2000. aveam ciclu de culoarea inchisa, maronie spre negru si niste dureri groaznice in stanga jos.
daca nu ma duceam in ziua respectiva, dr. a zis ca ajungeam sa dau in altceva care putea sa-mi cauzeze si decesul...
am facut operatie dar inainte de asta am facut punctie si asta a fost cel mai dureros.
in rest operatia este exact ca o cezariana.

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddaniela spune:

Draga Luminita Elena

Imi pare rau ptr. tine ,r nu sta prea mult pe ganduri ca ai dureri. Eu am avut doua sarcini extrauterine,poti sa citesti la <dniela> la titlu <un sfat>,acolo am explicat si altor fete ce este
sarcina extrauterina. Tot ce pot sa te sfatuiesc este sa cauti un medic care face ecografie intravaginala(acum exista asa ceva).,sau sa-ti faca o punctie.

Iti doresc multa sanatate si curaj.Te pup si astept vesti de la tine.

Mergi la inceput