Buboaie, bube si bubite!?!?!?
Raspunsuri - Pagina 3
Alina spune:
quote:
Originally posted by parpalak
Sa nu fie urticarie (hives). Noua ne-au recomandat Claritin, numai ca pina am ajuns acasa (circa o ora), i-au trecut blindele. Dimineata cind l-am dus la gradi n-avea, i-au aparut pina l-am luat de-acolo. Deci la noi a fost o urticarie fulger.
Sa ne zici ce-i.
Sanatate la bebei si mamici.
Poze de cind eram mici si Poze si filme
Si noi am patit la fel in iulie:s-a umplut copilul de blinde putin denivelate in timpul somnului de prinz si pina am ajuns la spital(circa jumatate de ora)au trecut!De tot!Insa am ramas si i-am explicat doctoritei si tot asa ne-a zis,e urticaria care probabil a aparut de la o bombonica pe care o mincase inainte.
Alina
papadie spune:
Catrina are deja de doua zile si arata asa: poze cu bube
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
gicutza spune:
Da.. exact asa sunt si bubele lui Bubu al nostru... La gurita arata putin altfel pt. ca el da si cu dintii si le "rupe"... si se tot plange "mama, au buba aici" . Am sa caut si eu maine alifia aia poate exista si la noi, daca nu, dupa ce o cumperi tu, poate-mi spui si mie te rog care e principiul activ si gasesc corespondentul pe piata romaneasca.
Multi pupici la bubici!
Vlad si Ana
Sa traim bine!
papadie spune:
lidocainhydrochlorid!
Catrina nu are nici o buba la gura.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
gicutza spune:
Pai si lui Vlad i-au aparut dupa vreo 3-4 zile si la gurita si in gurita .
Am gasit Kamistad si in Ro. Adica am gasit un articol cum ca ar fi importat, acum sa vad in ce farmacii, ca la Sensiblu sigur nu e . Am vazut ca are clorhidrat de lidocaina si extract de musetel ca principii active. Daca n-o fi Kamistad ceva-ceva tot gasesc si eu sa incerc pe langa rostopasca. Am mai gasit diverse remedii cu morcov fiert si zdrobit si pus pe bubite... dar cel mai original, pe care mi l-a dat si soacra-mea si bona, iar doctorita a spus ca nu e chiar rau chiar daca e leac babesc, dar e taaaaaaaare puturos!!!... kaka de bebemic . Eu as incerca cu putin kaka de la Ana dar parca am asa o retinere .
Vlad si Ana
Sa traim bine!