ce stiti de Teo?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vr-Adrian spune:

Gata nu mai fac. :)
Da da prea insistent ai spus corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

daca nu este un site concurent acestuia se poate afisa adresa in orice mesaj

anca & alex

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

***viatza e doar o iluzie a simtzurilor***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corsge spune:

Ce mai stiti de ea?? Nu am mai auzit nimic in ultima vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Incearca pe Romantic, postul pe care-l conduce.

Si fitoasa de ce ar trebui sa fie? Ca nu inteleg! Si in general, nu inteleg, pe cei care sunt.

Am vazut n persoane care fac fite la fiecare respiratie doar ca sa impresioneze, sa traga atentia. Din punctul meu de vedere sunt niste oameni slabi, frustrati si poate or mai avea si alte defecte, dar nu ma intereseaza.
De ce sa-ti dai aere, domnule? Nu esti om? Da,esti actor, apari la tv, faci sport, si? Asta e meseria ta.
Eu ma uit pe starda si recunosc medici la care am mers la consultatie, daca sunt aproape de ei ii salut, daca nu trec mai departe...DAr nu-i vad dand pe afara de fitze.
Am recunoscut profesori din facultate, carea par si ei la tv uneori sau preoti, dar nu-i vad plini de ifose.

DAr pe langa ei, am vazut si pitipoance cu buricul pe afara, care vorbeau cu "fata" si-si tineau manecile cu degetele, care erau numai un nasul pe sus.

De cand e la moda sau asa ar trebui sau vai ce deosebita e o persoana doar pentru ca nu are fitze. Dar ce fitzele ar trebui sa se cumpere la kg?
Normal e sa n-ai fite. Ele denota proasta creste, prostul gust, lipsa de educatie si frustrarea.

Bravo, Teo daca n-are fitze!

In fond, e un om ca oricare altul. Sau ea nu regurgiteaza, nu are nevoie de hartie igienica, nu merge la dentist .....

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by corsge

Ce mai stiti de ea?? Nu am mai auzit nimic in ultima vreme!

Corsge

Poti sa o vezi zilnic pe Romantica, postul care acum s-a relansat si pe care ea il conduce.
E la fel de simpatica asa cum o stim.
Insa in perioada de pauza s-a ingrasaaat ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

quote:
Originally posted by Criss75
Insa in perioada de pauza s-a ingrasaaat ingrozitor.

Am crezut ca doar mie mi se pare...

Mergi la inceput

Da, s-a ingrasat si, sa-mi fie cu iertare, dar parca nu mai are scanteie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

asa e!
s-a ingrasat, si asta este din cauza faptului ca ea nu suporta sa stea departe de 'sticla'!
si probabil a realizat cam tarziu ca nu poate avea acelasi succes ca si la ProTV si a cam deziluzionat-o!
am vazut un pic dintr-o emisiune de a ei si mi s-a parut cam 'acida' sau mai bine zis rautacioasa cu invitatii, chiar dc erau 'mai alesi'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ofe spune:

nu stiu ce sa zic de scinteie, dar cind a plecat de la antena1 la protv tot asa mi s-a parut ca nu mai e aceeasi, si dupa citeva emisiuni a fost ok, poate mai dureaza pina se obisnuieste din nou.

Mergi la inceput

Haideti, mey, acuma are si statut serios in conducerea postului, practic are mana libera sa faca de vrea si cu cine vrea. Ce-ar impiedica-o sa fie stralucitoare, iar restul emisiunilor de pe post sa fie inspirate si de top?

Mergi la inceput