ce stiti de Teo?

ce stiti de Teo? | Autor: vandana

Link direct la acest mesaj

Ma lamureste si pe mine cineva ce s-a intamplat cu Teo Trandafir si de ce nu mai apare la PRO>

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Teo a reziliat contractu' cu PROTV si va lucra la un post de televiune ce urmeaza sa apara in curand, pe un salariu dublu: cca. 50 mii euro/luna.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

teo s-a decis ca nu se poate imparti intre pro tv si DC ca atare a renuntat la aparitiile TV
amanunte aici si aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..eu am citit de dimineata in ziar ca a semnat un contract cu Romantica, una din televiziunile detinute de Vantu si, ca din primavara va face acolo o emisiune.

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by cristina_26

..eu am citit de dimineata in ziar ca a semnat un contract cu Romantica, una din televiziunile detinute de Vantu si, ca din primavara va face acolo o emisiune.

eu
poze nunta

Cristina

Asta chiar n-o mai cred

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Teo, director la postul de televiziune Romantica

Teo Trandafir a plecat de la PRO TV si s-a oprit in curtea televiziunii Romantica, spune gura targului. Se pare ca Teo a acceptat bucuroasa functia de director al televiziunii, renuntand la postul de prezentator si realizator de divertisment.

Odata cu plecarea de la PRO TV, moderatoarea si-a implinit dorinta, aceea de a sta linistita o vreme si a se dedica familiei. Pret de cateva luni, Teo nu va aparea pe micile ecrane, urmand ca din primavara, cand se va schimba grila postului Romantica, sa intre si ea cu o emisiune de divertisment. Teo nu a fost urmata de toti oamenii echipei sale. Cu toate ca a regretat despartirea, co-prezentatoarea ei de pana acum, Tanta, a ales sa primeasca salariul de la Adrian Sarbu. Acum, ea este ajutorul Mihaelei Tatu in emisiunea #8222;De 3 X femeie#8220;. In schimb, Andreea Godeanu, producatoarea si prietena Teodorei Trandafir, precum si coregraful Edi au ales sa o urmeze.

Teo Trandafir a plecat de la PRO TV si s-a oprit in curtea televiziunii Romantica, spune gura targului, un post care deocamdata emite numai soap-opera. Se pare ca Teo a acceptat bucuroasa functia de director al televiziunii, renuntand la postul de prezentator si realizator de divertisment. Odata cu aceasta plecare de la PRO TV, moderatoarea si-a implinit dorinta, aceea de a sta linistita o vreme si a se dedica mai mult familiei. Astfel, pret de cateva luni, Teo nu va aparea pe micile ecrane urmand ca din primavara, cand se va schimba grila postului Romantica sa intre si ea cu o emisiune de divertisment.

Teo nu a fost urmata de toti oamenii sai, echipa destramandu-se pe parcurs. Unii au ales sa ramana in ograda lui Sarbu, iar altii, in semn de solidaritate, au ales sa o urmeze la Romantica.
Tanta, co-prezentatoarea ei de pana acum, cu toate ca a regretat despartirea, a ales sa primeasca salariul de la Adrian Sarbu. Acum ea este ajutorul Mihaelei Tatu in emisiunea #8222;De 3 x femeie#8220;. Andreea Godeanu, producatoarea si prietena de-o viata a Teodorei Trandafir, precum si coregraful Edi au ales sa o urmeze pana in panzele albe. Daca Teo va detine unul dintre posturile de director (probabil cel de programe), Andreea cu siguranta va avea succes pe unul de producator de emisiuni de divertisment, productii pe care ea s-a specializat de atatia ani.

Izabela Ionita

sursa: Gardianul

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ce rau imi pare ca nu o mai vad curand la televizor....

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

Pacat ca nu o mai vedem pana in primavara!Sper sa faca treaba buna cu postul Romantica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

www.libertatea.ro, sambata, 16.09.2006:

Teo a semnat cu Realitatea Media

Dupa ce a “divortat” de Pro TV, postul de televiziune a carui emblema a fost vreme de cinci ani, ofertele pentru Teo Trandafir au inceput sa curga. Vedeta s-a hotarat destul de repede si a pus astfel “capac” zvonurilor care circulau ca s-ar indrepta catre compania Dogan, cel mai mare trust de presa din Turcia. Aseara, Teo Trandafir a semnat cu trustul Realitatea Media. Ea a devenit astfel director al canalului Romantica, dar va avea si propria emisiune la postul pe care il va conduce.

Realitatea Media o are de ieri in echipa pe cea mai de succes vedeta de divertisment a momentului, Teo Trandafir.

Dupa vizite repetate la sediul Realitatea TV, in care i s-au aratat si prezentat locatia, echipamentele si aparatura din dotarea televiziunii, vedeta a acceptat oferta de a face parte din acest trust si a semnat contractul cu acestia.

Teo vine la Realitatea Media, impreuna cu intreaga sa echipa redactionala, dar si cu prietena ei cea mai buna, Andreea Godeanu, pentru un proiect care va insemna lansarea in format romanesc a postului Romantica. Fosta vedeta Pro TV va ocupa la noul sau loc de munca functia de director al canalului Romantica si va avea misiunea sa construiasca o echipa alaturi de care sa lanseze, in februarie 2007, statia Romantica. De altfel, Teo va avea si propriul show de televiziune la postul pe care il va conduce.

Dupa ce a plecat de la Pro TV s-a tot scris ca Teo se afla in negocieri cu diverse posturi de televiziune, printre care Realitatea TV, Kanal D, post de televiziune ce apartine companiei Dogan Media International, cel mai mare trust de presa din Turcia, dar si cu Antena 1. Desi majoritatea au dat ca sigura plecarea lui Teo la trustul de presa turc Dogan, din cauza salariului pe care s-a vehiculat ca il va primi vedeta, in urma semnarii contractului, nu mai putin de un milion de euro pe an, in cele din urma, ea a ajuns la un acord favorabil cu trustul de presa Realitatea.

Ce este Romantica?

Postul Romantica are la baza o asociere intre trustul Realitatea Media si Zone Media Enterprise. Romantica are contracte cu societati de cablu ce insumeaza 2,5 milioane de abonati. Cunoscut in prezent doar pentru telenovelele pe care le difuzeaza, postul va trece printr-o restructurare totala de continut. In noua formula, vor exista si productii proprii ale grupului Realitatea Media.

Articol semnat de Dana Popa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pacat, ca a plecat tocmai la Romantica, pt ca este un post care nu are o arie de emisie prea vasta. Nu stiu daca se "prinde" in afara Bucurestiului. Dar poate se schimba si asta...

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

quote:
Originally posted by cristina_26

eu
poze nunta

Cristina

Asta chiar n-o mai cred

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Citeste aici:

http://www.9am.ro/revistapresei/Monden/43413/Pe-Teo-a-luat-o-Vintu

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."

"Fereste-te de a da sfaturi. Problema e prea grea si raspunderea prea mare."
Titu Maiorescu.

Mergi la inceput