Buna!
Nu stiu daca mai este cineva cu aceleasi probleme, dar poate ma ajutati si pe mine.Sun insarcinata in 6 saptamani, si sufar de enteropatie glutenica,este o boala ereditara.M-am interesat pe net, si ar trebui ca in luna a XVI-XVII a, sa fac o amniocenteza care ma costa 10 mil., si care imi v-a spune daca pot pastra sau nu acest copil.Inca nu ma pot bucura de aceasta sarcina, pt ca nu stiu daca o pot pastra.Daca puteti sa-mi mai dati ceva sfaturi, va astept cu cea mai mare placere mesajele.
Va multumesc!
Cata
scuze a fost o eroare tehnica:
mesajul era acesta:
---------------
Buna!
Nu stiu daca mai este cineva cu aceleasi probleme, dar poate ma ajutati si pe mine.Sun insarcinata in 6 saptamani, si sufar de enteropatie glutenica,este o boala ereditara.M-am interesat pe net, si ar trebui ca in luna a XVI-XVII a, sa fac o amniocenteza care ma costa 10 mil., si care imi v-a spune daca pot pastra sau nu acest copil.Inca nu ma pot bucura de aceasta sarcina, pt ca nu stiu daca o pot pastra.Daca puteti sa-mi mai dati ceva sfaturi, va astept cu cea mai mare placere mesajele.
Va multumesc!
Cata
Cata,eu spun sa te linistesti.
Eu sunt in 12 saptamani si fac amniocenteza la 16 saptamani tot din cauza unor probleme de natura genetica.Nu sunt sresata,ma rog mereu sa fie bine,pana la urma eu nu am nici o putere,Dumnezeu hotaraste.
Nu te stresa de acum la ce ar putea sa fie,ci sa te gandesti ca va fi bine si o sa ai un bebe sanatos de care sa te bucuri.
Sarcina usoara!