Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

kittie, felicitari pentru si multa sanatate si recuperare rapida.
Te asteptam cu vesti noi.
Ce fain de tine ca ebalanta si eu imi doresc una, ca tare dragi imi sunt
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Kittie, e minunat!sa fiti sanatoase!
Fetelor va fac o dedicatie!http://www.youtube.com/watch?v=nwisFyi9K9U
Mie mi-a placut asa mult...
Ii rasplatiti cu generozitate pe cei ce v-au ajutat sa va regasiti calmul sau sa scapati de saracie. In continuare sunteti lipsit de informatii importante, dar va descurcati.
Olim, bancile din Romania ...nu vreau sa aud caci mai avem 2 ani de plata la casa...
Va pup pe toate!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Nu va vine sa credeti, dar primiti vesti de la o ruda apropiata pe care nu ati vazut-o de ani de zile. Aflati lucruri noi despre familie si profitati de schimbari.
Helloooooooooo, unde sunteti?Hai la o cafea!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Kittie,felicitari pentru bebelus.Sa iti traiasca,sa creasca mare,sanatos iar tie bineinteles recuperare cat mai rapida.
Ma bucur ca ti s-a indeplinit visul de a avea inca un copil Balanta ( o adevarata binecuvantare la casa omului cand nu ii apuca nebunia).
Fetita mea e tot Balanta din decada 1,ca si baietelul tau - am niste informatii adunate despre ei,daca doresti iti trimit prin pm.
Doina,dar niste ceai verde sau apa nu oferi ? sau o feliuta de paine cu zacusca.Mi-e o foame de mor.Sunt la a 11 zi de dieta daneza si simt ca ma urc pe pereti de foame,dar sunt fericita ca am o burta plata....

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Rezolvati cu bine o problema financiara, cum ar fi plata unei datorii stresante sau intrati in posesia unei sume demult promise, dar mereu amanate. Se resimte o relaxare in ceea ce priveste banii, scapand de o stare de tensiune ce afecta viata de familie. Banii pot reveni la normal sau luati o decizie privind o investitie masiva.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Salutare.
Ar fii si cazul ca pe mine ma dispera cand situatia financiara nu e cum vreau euSi cred ca ar fiibine sa primesc banii pe apartament
In rest, o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Multumesc fetele! Incerc sa ma adaptez situatiei.. evident nu-mi dadeam seama ce si cum o sa fie, pan-acu.. e o chestie si cu doi plozi, ceva mai complexa decat cu unu singur !
Luna, cand vrei tu! :P
Io ma recuperez minunat, avand in vedere ca n-am de ales . Azi un aspirator, maine un spalat pe jos, ba intentionez sa si calc maldarul de rufe stranse rusinos intr-un colt
Vestile astea cu banii ar pica minunat, dac-ar fi insotite si de manifestarile de rigoare (umplerea conturilor).. deocamdata asteptam, cu nerabdare!

Va pup

Mergi la inceput

KITTI incetul cu incetul si totul va fii ca inainte.Nu te stresa, ca totul isi va reveni la normal
O zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

hehehe, cum le sta mai bine mamicilor din zodia Gemeni decat cu copilsai Balanta de degetel? Si-a mea tot Balantzuca, manca-o-ar mami pe ea!! Luna, si mie, te rog, despre copiii astia nazdravani!
Cat despre partea financiara, of, de mi-ar da azi creditul pentru care am depus dosarul de cateva zile!!!
Hai, sa avem o zi buna, nu de alta, dar aici ploua ingrozitor si eu n-am apucat sa ma duc sa fac comanda de tort pentru fii-mea, ca am plecat fara umbrela (am descoperit-o stricata in debara)!!!

Mergi la inceput

SA ai multa bafta cu creditul.Sigur ca se va rezolva cu bine totul

Mergi la inceput