Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI si din partea mea.
Nici eu nu cred ca voi veni maine la serviciu, si nu pot intra.
PETRECERE FRUMOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOP DE WEEK-END

Ispita isi baga coada in cuplu, deci fiti atent cui va oferiti dragostea acum. Ori jucati pe doua fronturi, cu doi parteneri, in doua relatii diferite, ori va distrati cu inima celui drag, doar pentru a vedea cum reactioneaza. Resimtiti o atractie puternica fata de cineva, dar exista riscul sa fie o proba de incercare pentru cuplul oficial din care faceti parte, dornic de o aventura trecatoare, dar intensa.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Aurora :LA MULTI ANI!
Olim, usor ,usor toate se vor rezolva!incercati sa va sustineti unul pe celalalt!

Nu este cel mai potrivit moment pentru a lua decizii pentru intreaga familie. Aveti rabdare pana cei dragi va vor marturisi ce doresc sa faca in viitorul apropiat.
Va doresc un weekend cat mai placut!

bita doina

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! fericiti si din partea mea pentru Aurora.

Mergi la inceput

Blackgirl,ma bucur ca ai revenit la sentimente mai bune fata de sot .Se pare ca inca esti foarte tanara,insa sigur nu e cazul sa iti spun ca in casnicie dragostea ia nuante diferite ,nu numai roz cum ne-am dori ,insa vestea buna e ca,noi ,femeile avem cheile in mana,ramane doar sa stim cum sa deschidem usa.
Ma gandesc ca el nu stie nimic despre aventura ta.Sa faci tot posibilul ca sa nici nu afle,nu ti-o va ierta niciodata,si greu vei reusi sa ii recastigi increderea sau deloc(mai ales ca e Fecioara).
Tzuni,parca ai fi sora mea gemena
Aurora,daca vrei sa citesti ceva deconectant dar totusi bun in materie de dragoste eu iti recomand clasicii.Nu vreau sa fiu carcotasa dar dupa ce citesti un roman de Sandra Brown sau Danielle Steel nu ramai cu nimic,nu acelasi lucru pot sa-l spun despre : Rosu si Negru al lui Stendhal,Marile sperante ale lui Dickens,toate romanele lui Dostoievski (Idiotul,Anna Karenina mi-au placut foarte mult),Pe aripile vantului – Thomas Hardy ,Amantul doamnei Chatterley ,Amorul care ucide-Dumas,La rascruce de vanturi,Sogunul sunt doar cateva romane de dragoste pe care pe langa ca le citesti cu sufletul la gura iti ofera si lectii de viata.
In paranteza fie spus,multumesc ca am copilarit intr-o perioada fara internet,fara calculator,fara 100 de programe de tv ,cand singura distractie era cititul.
Sper sa reusesc sa o conving si pe fetita mea ,peste cativa ani,sa citeasca macar 10 % din ceea ce am citit eu.
Cu sora mea am esuat,nu i-a placut deloc sa citeasca,chiar daca intr-o prima faza ii citeam eu romane ca sa ii fac pofta de citit.Din pacate,a crescut cu FoxKids ,calculator si telenovele-asta e.
Si daca tot m-am extins atata,atunci sa nu uit sa imi vars amarul ca sunt mult copii de 10 – 12 ani care nu au auzit de Coliba unchiului Tom,Don Quihote de La Mancha,Ciresarii,romanele lui Jules Verne.Mare pacat !
Imi amintesc ca eu am citit de ex.Singur le lume-de Hector Malot de 6 ori – si tot nu m-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dar unde este Tzuni? caci nu prea mai apare?
Blakgirl, Luna are dreptate multa, caci in casnicie iubirea are multe nuante...iar la tine e cheia caci atunci cand iubesti putin din furat...e mai gustos...si ai mare grija!Iti doresc tot binele din lume, caci am o varsta(44)si am trecut si eu prin multe, dar ai mare grija!
Va pup pe toate!o sa ma odihnesc putin si apoi revin!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Sunt aici, Doina! Citesc, dar astept ziua in care horoscopul sa-si revina! Ca m-am saturat de predictii gri...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

DIn cate carti s-au enumerat nu am citit Amorul care ucide ,Marile Sperante si Idiotul .Ai dreptate si nu esti carcotasa , nici eu nu citesc carte gen Sandra Braun .La inceput am citit una (mult spus una mai exact cam 3/4 din una )si i-am dat-o lui soacra-mea (amatoare a genului )si nu am mai cumparat genul acela de carti.Sper da gasesc la librariile noastre macar una din cele trei pe care nu le-am citit (nu prea gasec clasici la librarii ci mai mult contemporani si desi imi plac si aceea , sunt un pic mai romantica ).
In privinta sarbatoritului am dat-o chics.Seara cand am iesit in ores toate restaurantele pe care le-am vazut (vreo 5)erau ocupate cu nunti si mai stiam de cateva despre care sigur erau ocupate asa ca am aterizat la o pizzerie.Dar seara nu s-a incheiat numai cu atat pentru ca acasa dupa o ora i s-a facut rau copilului si a vomat toata noaptea din ora in ora asa ca totul a iesit rau .
Dimineata copilul si-a mai revenit un pic iar sotul a trebuit sa plece la servici.Nici nu-mi inchipuiam ca o sa iasa asa rau ca sa nu mai spun de faptul ca si toata ziua nu a decurs cum trebuie (am pus impreuna cu sotul plinta si prize in camera copilului cu discutiile aferente ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Olim de ce nu iei procura ptr semnarea actelor,astfel ca sotul poate pleca linistit

Mergi la inceput