Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

17 septembrie 2006

Sunteti plin de energie si aveti puterea sa terminati o lucrare începuta mai demult.

Nu va grabiti sa refuzati propunerea de colaborare a unui prieten!

Va sfatuim sa evitati discutiile în contradictoriu, ce pot duce la o cearta cu partenerul de viata.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Chestia cu ajutorul parintilor i se potriveste lui fiica mea.Chiar este in urma cu temele de vacanta si necesita ajutor si impingere de la spate de catre parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Am citit la lista, sunt cea mai batrana de pe aici...si asa rad copii mei de mine...stiti cum imi zic?"Mama noastra e haker"...ce ati facut azi?eu dupa ce am terminat cu bucatareala m-am odihnit vreo 3 ore...sa vedeti ce bantui la noapte...dar daca mi se pune pata fac vreo placinta cu branza, cu mere, caci am mai facut chestii din astea noapte cand nu aveam somn.Odata m-am trezit pe la 4 si nu puteam sa mai dorm...ma durea o masea si pana la ziua am facut pizza cand s-au trezit...surpriza!Sa vad , ma uit la niste filme, ceva...va spun eu dimineata!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna gemanutelor,

Iata si horoscopul (nu e reusit, dar noi vom trece peste, nu?):

"LUNI 18 SEPTEMBRIE - Suferiti din cauza iubirii, ori pentru ca va simtiti singur, ori pentru ca cel drag nu va ofera atentia pe care o asteptati. Ceva nu merge bine in cuplu, dar nu gasiti forta de a depasi impasul, ci va lasati doborat de temeri. O noapte de insomnie, cu gandul mereu la cel drag, nu este exclusa, iar grijile va coplesesc, avand impresia ca toate merg prost doar pentru ca iubirea scartaie."

O zi buna si o saptamana reusita va doresc!

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL SAPTAMANII

Gemenii discuta din nou despre bani. Nu ca scop, nu e vorba de vreo suma anume pe care si-o propun ca tinta, ci ca mijloc de a rezolva niste probleme de alta natura: poate au gresit cuiva si simt nevoia sa repare acest lucru printr-o cheltuiala mai insemnata, poate vor avea de platit daune, sau poate vor dori sa ofere un cadou deosebit unei persoane apropiate. Cert este ca mobilul acestei dorinte de bani tine de domenii altruiste.
In dragoste, risca sa aiba niste discutii cam neplacute legate de viata intima.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare tuturor
Iar banii, si nu vreau discutii cu sotul ca tare bine a fost in wek, sper sa nu mi se potriveasca
In rest, trebuie sa semnem actele de vanzare saptamana asta, cel putin asa mi-au spus de la banca, iar in rest totul bine.
Sper sa avem toate o saptamana frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Comportamentul dv. optimist, inspiratia si altruismul atrag simpatia celor cu care lucrati, mai ales ca nu aratati nici pe departe atat de bine cum sustineti ca va simtiti.
Ce se intampla?unde sunt gemenutele?eram pe pag. 4...
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!
http://ajutatilpedan.uv.ro

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Aici, aici! Se pare ca azi dimineata (sau ma rog ce era pe la unshpe cand m-am trezit) horoscopul era deja postat! Si m-am gandit ca nu are sens sa mai postez ceva pe la ora aceea!

Doina, multurmiri ca ai postat de pe acum pentru maine!!! Insa ce nu inteleg din el: nu ma simt bine sau nu arat bine?
Hai ca deja aberez in lipsa sotului! Cica plecat cu obligatii! Dar nu-l prind eu in pat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Este o zi contradictorie, in care elanul va este frant de o persoana conservatoare care nu are incredere in deciziile dv. Desi ati avea chef sa actionati rapid intr-o anumita situatie, cei mai in varsta va trag de maneca si scot in evidenta toate riscurile pe care dv. nu le vedeti. De dv. depinde daca lasati entuziasmul ori prudenta sa va conduca.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Si al treilea horoscop pe ziua de azi:

Cauti un aliat de nadejde in activitatea ta dar se pare ca ajutorul va veni tot din partea persoanei iubite. Fii atent la tot ceea ce se spune in jurul tau pentru ca este posibil ca o persoana in care aveai incredere sa raspandeasca anumite zvonuri care iti vor strica reputatia in randul colegilor.

Deci aveti grija la cei din jurul vostru! Si o zi mai reusita decat scrie in horoscop! (vorba imprumutata)

Mergi la inceput