Zodia gemenilor (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Relatiile cu partenerul de cuplu se imbunatatesc simtitor, numai ca fericirea va este adusa de o promovare ori de un contract exceptional, exact in specialitatea dv.
Ar fi buna la mine prima parte, caci as avea nevoie de asa ceva...

doina bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

HOROSCOPUL ZILEI

Un plan se darama si sunteti gata sa alunecati intr-o depresie periculoasa, dar poate ap[rea imediat ori o sansa de a redresa totul in ultimul moment, ori o indrumare din partea unui prieten care va ofera o perspectiva noua. Cand totul pare pierdut, nu trebuie sa lasati pesimismul sa puna stapanire pe dv., ci sa cautati o alta cale asupra careia sa va concentrati atentia.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Numai asa ceva nu mi-ar trebui!sper sa nu mi se potriveasca!

doina bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu sper sa nu mi se potriveasca deloc, mai ales ca cel de ieri chiar mi s-a potrivit
Vreau si eu sa fie ceva mai vesel si mai optimism in horoscoapele astea
O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Horoscop Gemeni astazi
10 octombrie 2006

S-ar putea sa primiti o veste proasta, care va afecteaza viata sentimentala si va pune serios pe gânduri.

Va sfatuim sa fiti prudent si sa nu faceti promisiuni pe care nu puteti sa le respectati.

Evitati cearta cu o persoana mai în vârsta, din cauza banilor

Asta am gasit eu, nimic mai bun

Mergi la inceput

Nu va vine sa credeti ca primiti atatea cereri in casatorie foarte insistente. Nu va puteti impiedica sa le luati in considerare, insa v-ati obisnuit deja independent.
ce ziceti?care va maritati?

doina bita

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Banii deschid directii noi, fie ca trebuie sa cheltuiti mult pentru a pregati o calatorie, fie ca apar unele sume de la persoane aflate departe. Banii au rolul de a schimba ceva in planurile dv. de viitor, deci - fie ca-i aveti sau nu – ei decid acum o directie: continuati sau va opriti din ceea ce vi se deschide acum? De bani depinde decizia finala.

Mergi la inceput

CE HOROSCOP MAI FETELOR
Doar probleme cu banii, oare cand se vor termina, si nu ne vom mai stresa atata.
O zi frumoasa tuturor, ca a mea sa vedem cum va fii, ca mi s-a stricat calc de la serviciu

Mergi la inceput

Eu vreau un horoscop: cu multa sanatate, cu iubire cu sotul,cu bani sa rezolv problema cu baiatul si atat!unde sunteti?fac comanda de asa horoscop?

doina bita

Mergi la inceput

HOROSCOPUL ZILEI

Prindeti dintr-o data o motivatie noua pentru a atinge un scop maret. Desi nu credeati foarte tare ca este posibil, acum ceva va spune ca puteti ajunge mult mai repede la acest vis, poate incurajat de o persoana care are deja experienta in acest domeniu. El va arata calea, va impinge subtil de la spate, dv. trebuie doar sa puneti umarul la treaba.

Mergi la inceput