Cum va place cafeaua?
Raspunsuri - Pagina 8
adi69 spune:
Eu nu prea beau,ca nu-mi face bine,car de placut imi place cel mai mult expresso..mic,concentrat ,tare si dulce..
Adriana si-atat...
livia_sampetru spune:
Mai rar beau eu cafea, si atunci sigur ¨ Alb si negru¨, intr-un pahar inalt, cafea, o biluta de inghetata de vanilie, frisca ( de casa, cea de la tub se lasa repede) si deasupra scortisoara.
Mmmmmmmmm, ce pofta imi e, pacat ca sunt cam racita.....,dar cu mai putina inghetata mergeeeeee
JARMO spune:
Cafeluta mea , calda espresso si fara zahar, o beau dimineata in fata calculatorului,pana se trezeste bebe, iar in zilele mai mohorite si fara chef , mai beau si a doua .
antosit spune:
Eu sunt terminata dimineata !Nici nu pot sa vorbesc pana nu beau o gura de cafea TARE,CALDA,DULCICA SI CU LAPTE!
Anto
roberta04 spune:
Si noi avem ritualul nostru- bem numai cafea la ibric, clocotim apa cu zaharul, o lasam 2-3 minute, adaugam cafeaua si nu amestecam, lasam asa 5-6 minute, sa intre incet cafeaua in apa fierbinte.
Iese foarte aromata si o bem cu o lingurita de Completa.
(vorbesc la plural pentru ca e valabil si pentru mine si pentru sot).
In concediu sau week-end plecam cu ibricul, cafeaua si fierbatorul dupa noi pentru ca nimic nu se compara cu cafeaua bauta chiar cand te trezesti, asa cum iti place, mai ales ca la noi nu se bea ci se savureaza!
Yami-yami, ma duc sa mai bag o cafea, eventual in vena
liadorian spune:
Fetelor, am "furat" o multime dintre retetele voastre de cafea. Eu una o prefer mare, foarte tare si amara de tot. Dar pentru un rasfat din cand in cand, am sa incerc cateva idei de la voi, ca mi-a lasat gura apa cand le-am citit!
Lia S19
Black_Forest spune:
si eu imi incep ziua cu cescuta de cafea.
cind o beau acasa o beau fara zahar sau alte adausuri!!!
in oras imi place capucino cu frisca, irish coffee
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
alias spune:
Eu imi cumpar irish coffee amestecata cu cafea fara cofeina....o beau cu lapte jum/jum...toata ziua asta beau...si ma mir de ce nu slabesc..
O primavara fumoasa tuturor!
Alias
galuscuta spune:
Eu beau cafeaua espresso ,scurta si foarte tare.Nu pot incepe ziua fara cescuta care mi-o prepara sotziorul in fiecare dimineata .Sunt dependenta , fara ea incepe sa ma doara capul ingrozitor (am si tensiune mica)...deci TRAIASCA COFEINA!!!
galuscuta
amyarabella spune:
Eu beau ness nu stiu daca se pune.2lingurite de nes,2de zahar din fructe ,lapte si un pic de sos de la fimiu de ciocolata.Yam,yam bun bun...
amy