Pete de sarcina

Pete de sarcina | Autor: pisimuky

Link direct la acest mesaj

Va deranjez si eu cu o mica ( mare pt. mine ) problema. De cand am fost insarcinata cu primul meu copil ( luna viitoare face 2 anisori ) m-am pricopsit cu niste pete de sarcina, asa am inteles ca le spune ( care se fac de la statul in soare ). Arata destul de urat, sunt in zona tamplelor si ma deranjeaza ff.tare. Nu mai stiu ce sa le fac sa dispara - am incercat infuzie de patrunjel, crema speciala cu acizi din fructe si nimic... Va rog, din suflet, daca stie cineva o reteta naturista si care e eficienta sa mi-o comunice. Multumesc mult.

Mamica lui Rares si gravidutza cu al doilea bb.

Good things last forever.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Pei acum esti gravida cu bb 2 dupa cum semnezi ,petele poate sa fie din cauza asta, de aia se numesc pete de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

cred ca petele alea le ai din 1a sarcina, precum spui si nu scapi de ele prea usor. eu am fost la dermatolog, si mi-a prescris o crema pt albirea fetei. nu a mers pt ca era crema prea puternica, ma ustura fata ingrozitor, si se inrosea. ideea era ca trebuia sa folosesc crema in locul celei de noapte iar ziua sa nu stau expusa la soare deloc (!). am incercat spf 30 , sapca in cap...da' n-a mers. asa ca trebuie sa ma duc din nou la derm.
succes !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput