Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

io-s dirijpoarea sefa.la mine-n casa e concert se sforaituri.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

la mine doar fii-mea,papagalul si pestii dorm(chiar astia or dormi?),ca noi huhurezi inca nu ne-am potolit.
eu la calculator si barbatu 'se uita la desene.
Alina a si disparut? a avut o aparitie fulgeratoare

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da mey banano, misto rau versurile, de suflet, mi-au smuls un zimbet din suflet.
bi, si la mine sforaie al meu ca la opera. imi imaginez la tine ca-s 3 berbati:)))
si david ala e sexos, da' parca banderas il intrece
sa nu uit, iar, bine ai venit irina! acu' merg sa vad si pozicile
revin...

alexa

Mergi la inceput

acu' ce sa zic . asa e!
David e mai pustan asa,da' Banderas e macho. se vede ca stie ce sa faca cu o femeie.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

vreau in malaeziaaaa
emilica e scumpa foc, si tu esti tinerica rau de tot
io am fost racita si am o maaare banuiala ca a luat alexa de la mine, ca e cam mucioasa si calduta rau stau de paza sa nu faca febra:(

alexa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

acu' ce sa zic . asa e!
David e mai pustan asa,da' Banderas e macho. se vede ca stie ce sa faca cu o femeie.

Dana

acu' mai ma si instigi! n-auzi ca sunt ce vrei sa ma duc sa-l trezesc pe al meu sa-l iau la ...

alexa

Mergi la inceput

Alinuto ,umbla un virus nenorocit. toata lumea e bolnava. baietelul de 1 luna al prietenei mele a avut astazi febra spre 40.dupa multe siropele si impachetari cu otet au reusit sa-i scada febra . cum i-a scazut lui a facut ea 38,7.
e f posibil sa fi luat si Alexuta de la tine.
nici tu nu dormi cand e ea bolnavioara /
si eu stau si o pazesc si ca sa nu cumva sa pic lata imi pun ceasul sa sune din ora in ora.

Dana

Mergi la inceput

mama lui de virus! ma dispera bolile astea la copii, la noi e cum e, da' ei mititeii...
fug in pat linga ea, sa o urmaresc.
noapte buna, vb miine, de fapt azi, dimineata.

alexa

Mergi la inceput

fugi la copila!
noapte bune ,fetele!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ma nene eu am dormit pana la ora asta , zici ca-s nebuna, nu puteam sa inchid calc fara sa va pup de noapte buna.

Mai intai sanatate mare si forta mamicilor sa goneasca orice virusache, Alina si Danuta
Hanako, uf cascata sunt, eu te stiam de la botosanence
Apoi la ct mai multi pupici si poze la intalnirea dintre Isa si Robertel, Mihaaaa cand pleaca Danelutza?
Apoi..... bai nene ma oftic, daca si Alina incepe cu buzele, Banderasului, ai ma ca si pustanul Davidut are farmecul lui . Eu la Banderas sunt imuna ca fostul meu sef era leit leit el. Eu insa raman la www.youtube.com/watch?v=WPa1qjsMzQA" target="_blank">el. Ma ce m-am speriat , in minta mea "tribute" nu se putea aduce decat unui decedat
Eu m-am bagat pe youtube sa-mi caut idolul. Va tuc!
PS: editez ca auziti ce perla i-a iesit pe gura dlui meu Cage, cica 11 sept a fost raspunsul la rugaciunile sale ca deh de mult astepta o ocazie sa joace intr-un filmulet de genul asta

Mergi la inceput