Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Uitai...Irina,bine ai venit in -ul celor care se cearta,se spurca...dar se iubesc de nu mai pot!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hai intra,intra,ca pt moment e sigur pe aici.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mda, e calm, relaxare, e ok. ma bucur sa va gasesc asa , dar de Cami nu mai stie nimeni nimic? ...

De Mmiha si eu vroiam sa va intreb ce-i cu ea unde umbla... dupa Svetlana o sa sap sa vaz ce e cu burticuta, iar de Lucia la fel nimicuta.... de Danelutza Miha e responsabila ca e ciscra-sa, Georgi nu are net, si in rest iar pauza...
Alinuta condoleante
Irina, ai invatat limba? E bine ca o ai pe mama langa tine, iar printesa e scumpa rau in rochita aceea roz printre floricele...
Flavia are rau Uca dar orgoliu si incapatanare nu personalitate , cred ca stiu cu cine seamana....
Multumesc din nou pt sfatul cu tel, abia astept sa ma duc si sa am si eu tel meu din nou sa comunic cu lumea.
Miha! Cum mai e vremea pe acolo, ce face Robert , ce face Isa??
Eu am fost sa iau lapte si m-am intors cu tricou pt sot. Ma oftica toamna asta frunzele de pe jos, vreau vara... mai stiti ce visam la vara? Si acum trece
La Baby Expo sapt viitoare mereti?

PS: Osna - ultimul mesaj pe DC 11.08. Unde o fi , ce-o face?

Mergi la inceput

Andora, ma gandesc ca Svetlana o fi nascut. nu mai stiu sigur ,dar nu era timpul sa nasca?
Cami ,e ok ! scrie in continuare pe Dc ,dar ne ocoleste.
deocamdata!
stai sa-i treaca nervii si scrie ea din nou ca nu scapa de mine.
tricoul e cu vreo ocazie sau ti-e tie drag de sot si cumperi cadouri?
vad ca Miha iar a fugit!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea multu' de info, continui lista cu intrebarile?:)
luna a umblat azi "prin vecini", sper sa ajunga si pe la noi:)
De asemenea de Olga nu mai stiu nimic, sper sa se intoarca, Liana, Anculina, sunt_mamica (am vazut o postare de-a ei din perioada in care am lipsit, sper sa revina si sa se simta bine intre noi), Ioana, denizel care n-au mai scris tare demult, ana_a, adita, andreea_tx, dana_d, fetele din Grecia, zina din Japonia, Nicoleta, ralucutza, fetele pe care le mai vad doar pe la umanitare Laura Nicole si sfarsitoarea, mi-au facut o impresie deosebita si mi-ar place sa se integreze intre noi, nici pe Tina n-am mai vazut-o pe DC, cred ca are flacau mare deja..., symaco nu mai are net, dar cand revine pe Dc sper sa o faca si aici...
mihaela amalia sper sa se intoarca, ea era foarte implicata aici, la fel si geani care mi-e draga...

hanako sa intelegem ca esti ? sau urmeaza?:)

Ce bine ca o ai pe mama ta acolo cu tine, cred ca ti-ar fi fost greu singura. cum te-ai acomodat asa departe de tara?

Azi merg sa ma intalnesc cu 2 fete dragi de pe DC, cred ca iar uitam de noi cu orele:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danuta multumim de lamuriri , Svetlana acum in 2-3 zile avea DPNul... mai tricoul e cu ocazia ca al meu mandru sotior a vrut sa fie vrednic si si-a bagat la spalat 2 alte tricouri cu lucruri portocalii, iar acum sunt trendy rau. Alte ocazii mai spre octombrie...
Flavia multi absenti.// Super distracie cu fetele!!!
Ma tampeste uca de cap cu "anenate", iar trec la juma de monitor. Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

FLAVIA , magazin salajean sau graiu salajului, sunt cele mai citite ziare , plus ca ajung si in zona rurala.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

va era dor sa vb de barbati.
uite va pun ceva cu iubitul meu secret.

http://www.youtube.com/watch?v=4YDv5glFUlw&mode=related&search=

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Banano,io ti-am mai zis o data ca Banderas e mai sexos!

Maine ne intalnim cu Danelutza! Cu chiu cu vai am incaput pe agenda ei foarte incarcata! Glumesc desigur!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

da,ma Miha, da' asta al meu e mai tanar si are si parul lung.
ce bine ca te vezi cu Danelutza maine. sunt geloasa pe voi ca va intalniti.
pe la Bucuresi nu treceti?

cu dedicatie speciala pentru tine.
http://www.youtube.com/watch?v=c8gYxguwLvc&mode=related&search=

Dana

Mergi la inceput