Mamici casnice (67)
Raspunsuri - Pagina 28

hanako2004 spune:
ce gospodine sunteti voi ...vai si ce asi manca si eu acu o mancarica de varza..
dar deja e tarziu sa mamai apuc de ea
noi deja am pus masa am si papat de acum ne pregatim sa facem nanita
va doresc in continuare o zi buna si spor la treburi
daca adoarme samuras si pot sa evadez..vin sa mai vad ce faceti
o zi buna
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

diadaniela spune:
pai Miha ,de aia esti tu asa slabuta si draguta .
eu as manca non stop . ma abtin din greu.daca nu mi-as pune frana m-as face cat casa.
si asa am cam luat vreo 3 kg.
e greu sa fi femeie!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

diadaniela spune:
Irina,gata ziua de azi?
uite iti trimit eu o portie virtuala de varza.
edit: cand ai timp si chef poate ne dai si noua o reteta de mancare japoneza ,buna.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

mariussimiuc spune:
Pai Dana,asta e si problema la mine,ca mananc aproape non stop,dar numai prostioare,nu mancare.Mancare de-aia adevarata!
Miha

andora spune:
Venit-am doua de la cresa... si cu ursuletul trei. Multumim mult de tot de urari, ne-au folosit. Asa. A fost ok azi, nu a plans (doar ma-sa neste lacramioare la plecare) doar a intrebat de mine, s-a jucat, a mancat, un baietel care plangea cand am dus-o plangea si acum , a cazut acum lata. Si zice ca da mai vrea la "dinitza". S-o vaz eu in 3-4 zile caatunci incepe distractia cred. A propos, Mmiha, la voi a cata zi este de a apuat-o pe Mariuca cretuca plansul? Hai ca va tinem pumnii sa va obisnuiti repejor.
Mai superbe pozele, cu ce programas se fac asa? Vreau si io!
Asa.. mva mai las sa papati varzuci, pilafele si ce mai vreti voi si ma apuc si eu cu mana de o cana de lapte si un colt de... paine Pupic si miscare sa vaz
!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

mariussimiuc spune:
Bey...da' cuscra mea unde-i? Sa nu-mi ziceti ca a dat bir cu fugitii! Sau il doftoriceste pe cuscru?
Miha

diadaniela spune:
Andreea,ne bucuram ca n-a plans Gogo.
fata mare si curajoasa!
Miha,pe cuscra ta nu o vad nici pe mess.
sper sa fie ok ,ca nu-i de glumit cu rahatul asta de virus.
Dana

Dana_ch spune:
aaaa de mine nu va fost dor!
ca vad ca nu a-ti intrebat de mine.
am deschis calc azi dimineata si pana sa zic ceva am primit un telef. si a trebuit sa plec,poate dau terenul la schimb cu un apartament,se vedem ce zice maine.
ma duc sa schimb printul kk-cios... Poze cu
Lucas
poze noi

diadaniela spune:
ba tocmai vroiam sa te strig !
mi-ai luat-o inainte.
Dana

alexa si mami spune:
am aparut, cam tirziu ce-i drept...
bravo gogo, fata mare si cuminte are mama.
dana banana ce de obicei in forma, de cozonac:)))
miha, mi-a placut aia cu umplu' matelor pina sa o avem pe alexa mincam din joi in paste, da' acu' vreau nu vreau gatesc pt alexa si mincam si noi pe linga
dana (cu piticu' kkcios), nu ati gasit solutie sa va faceti casa, ca la de ap ne-am cam saturat?
fug pina la ciorba si revin
alexa