Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cuscra,esti o dulce cu complimentele! Io ma stiu cum is dar daca tu spui...

Eu m-am intristat tare ca au plecat atatea fete...

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Georgi s-a mutat si n-are net in noua casa.
oricum mi-e tare dor de ea.e zapacita nr 1.
Mai da' draguta mai e Isa. imi era ciuda ca nu pot vedea pozele ,ca nu se deschidea pagina deloc.
erai si tu prin poze,dar pe cuscra ta nu am vazut-o deloc.
mai ,in poze Robert nu pare prea rusinos.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Banana,cuscra lu' Dana era fotograful...amator!

Miha

Mergi la inceput

mai Miha eu ma uitam pe acolo sa te vad pe tine cu noua freza ,da' nimic.
Pe Danelutza am vazut-o bine . e blonduta ceea ce mie imi provoaca o
mare invidie ,ca toata viata am vrut sa fiu blonda.
am reusit pe peroade scurte. asta vara am reusit si sa-mi fac parul varza din cauza ca am trecut de la negru la blond . am reusit in doua luni ,l-am intins si cu placa si l-am facut de cacao.
asa ca m-am tuns scurt ,asta toamna ,si l-am facut brunet din nou.
acus mi-a mai crescut parul . sper sa nu-mi vina iar pe blond.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

No hai sa va lamuresc, ca nu-i frumos sa dispar ca magaru-n ceata.Ideea e ca am luat-o de la capat cu Liviu cu tratamente si inhalatoare ptr ca a inceput iar tusea astmatica de la o viroza s mi-am zis sa mai las forumul balta, si sa ma ocup mai mult de el.Asa ca nu am mai intrat, imi e foarte greu sa tin pasul cu voi, si asta nu are nici o legatura cu vreo cearta, vreo inimioara sau vreo matilda. Abia de am realizat si eu ca pe aici au fost ceva suparari, insa eu tot pe dinafara am fost ca de obicei, doar ce am citit acum un pic din urma sa vad de unde s-a ajuns la spargerea gastii.Si chiar, apropos de donatii, nu zic, nu am facut multe, de cateva ori hainute si banuti insa dupa cum vedeti nici eu nu am vreo inimioara sau umbreluta sau floricica dar nu m-am suparat, oricum a trecut muuuuult timp de atunci.Efectiv trebuie sa stau dupa fundul lui LIviu pe care din pacate nu am avut curajul sa il duc la gradinita.S-a intamplat sa ma intrebe Flavia daca mai vreau sa fiu pe lista sau nu. Si gandindu-ma ca oricum nu prea mai intru, doar din an in paste mai apuc si eu sa intru pe la mamicile de 2002, timp in care voi derulati capitole intregi si nu apuc sa citesc nimic, i-am zis Flaviei ca poate sa ma stearga de pe lista.Insa asta nu inseamna ca nu mai bag un ochi pe aici cine stie cand mai am timp, si ca nu o sa ne mai intalnim pe forum.Asadar va pup pe toate prieteneste, si de intalnit ne mai intalnim noi cu siguranta!Sanatate multa tuturor!

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Lucia,chiar imi storceam creierii sa imi dau seama de ce nu vrei sa mai scrii.
daca tot mai ai de gand sa tragi cu ochiul pe aici o sa te treaca din nou pe lista cine va deschide noul capitol.daca vrei!
multa sanatate lui Liviu si asteptam vesti bune.

Dana

Mergi la inceput

Lucia,sanatate multa lui Liviu.Chiar daca sctii rar,nu trebuie sa dispari de pe lista.Esti de-a noastra doar! Sper sa revii!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Aoleu Daniela, adevarul e ca ultimile discutii pe aici au fost cele cu tine despre doctorita ta si cele cu matilda si te gandeai de unde mi se trage... Eh, alte probleme dupa cum vezi.Multumesc mult de urari!

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Multa sanatate si te mai asteptam!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Lucia sanatate multa!
Danelutza...baga un ochian' pe prima pagina si vezi ca sunt trecuta la mamici casnice ....adica mi-am bagat picioarele in el de serv si de sef si de viata de la serv si stau si io' acasa.....si e nashpa rau.......mama ce-mi place

Andreea mai astept putintel sa termin si io' cu baia si apoi te trag rau de tot de maneca sa mergem unde vrei tu la o bericioaica si la shopping....daca vom avea cu ce

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput