Mamici casnice (67)
Raspunsuri - Pagina 23

diadaniela spune:
neata!
Alinuto,am dormit aseara de la 11.
Miha ,imi era dor de tine!
vin mai tarziu. ma duc sa hranesc copilul.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

impreuna spune:
Fetelor NU sunt suparata pe voi, sper sa ne intalnim cu drag la alte subiecte.
Din respect pt subiect, daca vreti detalii si lamuriri, prv me pls
Fla (sotie si mamica fericita)

alexa si mami spune:
gata am ramas singurica, ma apuc de treaba. sper sa termin destul de repejor, ca am de gind sa bag si un shopping pina la 5 cind se trezeste alexa.
beeey, ce mi-au vazut ochii, au disparut din lista f multe fete. bine macar ca e loc d einterpretari, ori a fost dorinta lor, ori ca nu au mai postat de mult
alexa

Danelutza spune:
Buna dimineatza si multzumesc de cafea
Tot eu cu problema copil care a urlat toata noaptea si ca sa fie tacimul complet, soatza a vomitat pe la ora 6, apoi diaree (deh virusul a ajuns si aici), acum ii este frig, tremura tot, sta in pat, nici la munca nu s-a dus.
Va doresc o zi buna la toate

diadaniela spune:
Danelutza,multa sanatate la sot. e dezastru cu virusul asta.
prietena mea are toata familia bolnava ( cu aceleasi simptome ca si sotul tau) inclusiv baietelul mai mic de 2 luni.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

andora spune:
bai nene nu ma mai joc, ce faceti aici in lipsa mea? Care vine la o tranta dreapta sa ne alungam energiile negative?
Acum f serios, tare rau imi pare ca atmosfera atat de frumoasa si calda de aici s-a cam destramat, as vrea sa se intoarca iar vremurile in care Flavia dne povestea despre calatoriile ei, Cami si Olga despre vecini, ca sa nu mai zic de alte fete... care am vazut ca nu mai vor sa fie pe listuta. Nu pot spune insa nimic altceva decat ca imi pare taaaare rau
In rest, ma bucur ca a revenit Danelutza , dar e naspa cu bolile astea, sanatate mare soatei si pup mandrissime Isa cea refuzata de Robert. Hihi, incercam sa profitam cat putem. Danelutza bine ca ai trecut peste dezamagirea fata de dl cu firma, ce sa mai zic, e evident ca aici fiecare trage cat poate pe propria-i felie
iar unii chiar fara scrupule.
Mmiha, vaio ce cretulina am vazut, puneam eu pariu ca se descurca super la grad, asa o scumpica zvapaiata par tare independenta.
Irina, chiar, acolo nu exista preoti care sa vina sa sfinteasca ? Vreun fel de sfestanie ceva? Sau acolo se presupune ca sunt semn "bun" aceste vizite...? Ar fi interesant sa ne spui despre religia lor cate ceva
Alinuta voi nu facurati dom'le poze la petrecerea baietelului de 2 ani? hai ca mi-e dor de Alexa scumpica
Noi maine incepem cresa . Ne programaseram ieri dupa amiaza de colindat la Cora si cumparat diverse dar a fost ziua unui prieten si ne-am dus la el pana tarziu. Avea fetita lui atatea sute de jucarii ca -am vazut vreodata nici in magazine, superb e sa ai banuti, de la calestisi o mie de papusi caluti samd pana la casute de barbie, de Alba ca Zapada, m-am jucat catnu m-amjucat toata copilaria mea. Si Gogo evident, daca ar avea asa si la cresa ar sta non stop fara mine.
In rest sunt bucuroasa ca o prietena de pe DC a mai nascut un baietel (si-l cheama Nicolas ca pe Cage-ul meu ) si m-au apucat toate nostalgiile, chiar ma gandeam ce curajoasa am fost la nastere si cat de panicata voi fi la urmatorul.
Eu ma retrag momentan si scuzati-mi logoreea, va pup pe toate fara exceptie si ma rog sa revina macar 70% din veselia vremurilor de altadata pe aici.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

alexa si mami spune:
andreea, sa nu-ti vina vreo idee sa pleci si tu ca . vin peste tine cu bita
treci si scrie de gogo si de ce telefon ti-ai luat daca vrei poze
alexa

andora spune:
Aoleu Alinuto uitai de telefon zguze . Pai nu-mi luai ca ala de al Orange plaza era un destept care habar n-avea de o optiune pe cre o vroiam eu, imi iau sony erricson-ul ala ca Alcatelul nup gasesc. 15 dolarei pt saracei.
Gogo e bine turuie non stop, e o fitoasa si jumatate si o alintatura, si mi-e o mila de ea cand oi lasa-o maine acolo.... oricum e doar pt 4-5 ore prima zi.
Bai nene de plecat io nu plec si pace doar daca ma rugati in cor de minim 3. Asa.
Mmiha ian auzi cocoana de ce aveam io impresia ca stai pe la Stad National? 1 mai? Pai acolo sta si mama la Turda, ia zi tu pe unde esti ca acus vin peste cretulina s-o iau la intrebari despre gradi
gata chiar plec. Lenesa m-a mai facut statul asta acasa.
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan