Mamici casnice (67)
Raspunsuri - Pagina 14

diadaniela spune:
Alinuto,banuiesc ca esti la soacra.
cred ca te distrezi de minune!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Alinuto,banuiesc ca esti la soacra.
cred ca te distrezi de minune!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

alexa

mariussimiuc spune:
Helau!!
De la noi nik noutati,am intrat doar sa va salut!
Ce mi-a placut urarea Irinei...cica sa aveti o noapte pufoasa!!
Miha

malla spune:
Terminat zacusca cu succes! :) Mi-au iesit 23 de borcane de 400 grame si 17 de borcane de 800 de grame...sunt hapy!
Acuma le sterilizez...apoi mergem la plimbare...
Andrei si Adriana

hanako2004 spune:
adinell ai fost harnicuta
eu nam somn deloc..si mi se intamplase niste chesti....urate ..cred ca fac noapte albadar nu va zic acum ca mor de frica..barrrrr
rrrrrrr......va povestesc maine cand e zi si poate imi mai revin
va pup
POZE malaysia
malaysia2006
irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOI
EMILY sufletelul nostru
poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

malla spune:
Nu mai mergem la plimbare, ca e tarziu si nu mai am chef... am facut baie la puiut si acum tre sa ii dau papa...
Noapte buna la fete!
Andrei si Adriana

mariussimiuc spune:
Ce se intampla pe aici?
Adriana a fost harnicuta si tot a mai scris cate ceva...dar voi? Rusinica!
Miha

diadaniela spune:
noi suntem mai puturoase de fel.
de exemplu io azi fusei la shopping la Plazza .
asta-i activitatea mea preferata.
Dana

doinabita spune:
Am lipsi doua zile , nu a mers netul caci au lucrat cei de la elecrica pe traseu...si m-am ofticat...felicitari gradinarilor si scolarilor!si nervii tari mamaicilor de scolari!Dana mea e mare e in cl a 12 a , nu am dus-o la scoala...se duce singura cu baieti...o sa vedeti cand o sa creasca si fetele voastre...
Ce de treburi ati mai facut?eu am facut casa boboc!a iesit frumos, am facut si castaveciori si gogosari pentru iarna!
Dimineata promit sa fiu la cafea!Va invit si pe voi!
bita doina

malla spune:
Doina, te rog frumos spune-mi si mie reteta ta pentru ardei la borcan. Merci! (Vreau sa fac si eu)
Andrei si Adriana