Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara fetelor,
Sunt si eu acasa de ieri, mi-au dat drumul la a4-a zi de la cezariana dar e OK ca e mult mai bine decat in spital...
BB Lucas-Daniel e un superb(nu numai ca e al meu...)acum pun pozele cu el, am sa mai postez dupa ce se download-eaza, trimit si pe mailul comun daca vrea cineva sa le puna in album....
Prima seara a fost bine, cu trezit la 4 ore , schimbat , papat si dormit la loc, azi cred ca au inceput colicii iar eu cu ragadele( ma dau cu lanolina din luna a-8a si cu garmastan din maternitate) dar Lucas are o ventuza super puternica si au cam aparut, maine trimit dupa sfarcurile din siclicon ca doare rau...Medicul de familie a venit si l-a vazut e super OK totul cu el
La mine maine ma duc sa scoatem atele si binenteles ca incerc cat pot sa ma mulg(nu am reusit nici cu pompa manuala nici cu cea electrica de la Avent)asa ca o fac manual....
Felicitari tuturor fetelor care au mai nascut intre timp , am de recuperat o gramada din urma si bafta celor care urmeaza sa nasca...
Va pup

Silvia mamica de Lucas-Daniel
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Eu cred scad si prematurii ...nu numai cei nascuti la termen...si apoi a scazut numai 100 gr, de aia zic ca nu cred ca este ff grav...acum eu stiu...Ar fi mai bine ca ea sa se linisteasca si sa fie mai optimista...atat cat poate...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eloise si eu ma gandeam acuma ca mexxa a trecut prin atataea probleme in sarcina asta chiar m-ma bucurat mult pt ea cand am aflat k a nascut si bebe e santos. Eu totusi tind sa cred k nu are nimik bebe, a scazut prea putin k sa se alarmeze. O sa pape si o sa creasca mare mare

Susa bine ai venit acasa

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna seara fetelor!!!
Daca o sa-mi mai complimentati mult bebelul cred ca o sa-l inscriu de pe acum la un "curs de manechine".
Va multumesc din suflet ca ati dezbatut treaba cu lamaia;mie nici nu mi-a trecut prin cap ca ar putea sa-i faca rau ... deh, daca asa mi-a zis pediatra sa fac,eu am luat-o de buna,mai ales ca si functioneaza;se pare ca nu pot avea incredere 100% in ce-mi recomanda,noroc ca va am pe voi.
MEXXA nu cred ca trebuie sa te sperii prea tare (daca poti sa te controlezi);toti bebeii scad in greutate;al meu a scazut 250g pana am iesit din spital;nici prematurii nu fac exceptie de la aceasta regula;vezi ca si TRY tot asta povestea,iar puiutul ei e cu mult mai mic.Oricum noi ne rugam pt. ca totul sa fie bine si cu tine si cu bebe.De fapt mesajul asta e mai mult pt. ELOISE ,pt. ca ea o sa-i transmita gandurile noastre.

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor!

Alessia din punctul de vedere al kilogramelor eu cred ca tu faci parte din grupul mamicilor fericite.
Alessia,Adameasca multumesc de raspuns.
Putzuruca si eu tot zic ca ma apuc de bagaj, dar nu m-apuc dom’le deloc!
Referitor la cercei aici la mine se pun numai dupa 3 luni si numai in cabinete sau clinici cu pistol special .
Bb_ralukutza,Gripo,Susa bine ati revenit !
Giuliella cezariana usoara!
Mexxa sa dea Dumnezeu sa fie totul in regula cu bebe!
Eloise n-am gasit nici un programel d-ala pe net. Am cautat de mi-au iesit peri albi.Am gasit doar o postare pe un forum cu aceeasi intrebare, dar fara nici un raspuns.

Am luat azi balansoar: e roz si arata cam ca www.mothercare.com/invt/ly3734&bklist=invt,5,,shonursery,nuractivity,actbouncingcradles" target="_blank">asta

mini_me 37+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

CECILIA eu m-am hotarat sa nu-i mai dau zeama de lamaie;daca te intereseaza in continuare cum faceam,iata:puneam cateva picaturi intr-o lingurita (de la eferalgan) si cand deschidea gurita il dadeam;cand dormea,ii puneam un deget pe obrajor,de fapt in coltul guritei si deschidea gurita.
GRIPO,SUSA bine ati venit acasa.
RALU ma bucur ca si tie ti s-a parut usoara cezariana;si eu sunt multumita ca am nascut asa,chiar daca nu a fost alegerea mea si a fost "cezariana de urgenta" din cauza fluxurilor(IR) foarte scazute + tensiune.Chiar,la tine cum a fost tensiunea in timpul operatiei? dar la tine ADAMEASCA?Eu am avut tensiunea 19 cu 11 in timpul operatiei;era anestezista mea numai cu ochii in monitor...dar bine ca s-a terminat fara probleme majore totul.
MINI ME de mult vroiam sa-ti spun ceva in legatura cu greutatea bebelului tau,numai ca n-am avut timp pana acum.Spuneai la un moment dat ca atunci cand te-ai intors acasa (din Romania) si ti l-au masurat pe bebe a iesit mai mic decat varsta sarcinii,chiar daca la eco anterioara era totul ok.Uite ce am patit eu:luni 21.08 mi-au facut eco la maternitate si in urma masuratorilor bebe era cu 2 sapt. mai mare decat varsta sarcinii;sambata 26.08 am mai facut o eco tot in spital,dar la alt aparat si la care bebe iesea exact cat varsta sarcinii.Am intrebat cum e posibil ca la distanta de 5 zile sa-mi iasa o diferenta asa mare la masuratori(2 sapt.) si mi-au zis ca depinde de cum sunt calibrate aparatele.La mine cel mai aproape de adevar a fost cel care zicea ca e bebe mai mare.In concluzie, nici eco astea nu au un grad chiar asa mare de precizie,asa ca nu e cazul sa te sperii daca bebe pare mai mic;s-ar putea sa ai o surpriza la nastere si sa constati ca bebelul tau e mai mare decat te asteptai.Eu iti tin pumnii sa fie totul bine.
FLORI,PUFY,LEXI,ITZY,KATIA mai asteptati mult mandrelor?Vreau sa va cunosc bebicii;si Andrei e nerabdator sa-i vada si sa se converseze cu "colegii" lui de odisee.Va pup pe toate

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

MamiLili vreau si eu reteta pentru colici dc se poate...pleaseeeeeeeee!(mi-o prepara cumnata-mea dc e cazul)

Ionela-Roxana felicitari!!!!Sa va traiasca al 2-lea flacau si sa fiti sanatosi cu totii!

Giuliella bafta multa maine si sa decurga totul cum trebuie!

Gripo , Susa, bine ati revenit acasa! Asteptam pozele!

Eloise dc mai vb cu Mexxa transmite-i toate gandurile noastre bune!E normal sa scada in greutate bebicii in prmele zile dupa nastere. Cei nascuti la termen pot scadea pana la 10% din greutatea de la nastere...de prematuri nu mai stiu...
Oricum eu ii doresc multa putere si credinta ca va fi totul bine cu puiul mic!

Mini_me fain balansoarul!Sa-l folositi sanatosi!

Flory, Lexi cum sunteti??????

Ma duc si eu in pat ca daca adorm nu mai simt asa durerile si arsurile....Noapte buna!

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

TASIA uite un ca sa nu crezi ca te-am uitat.
GIULIELLA

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Fetelor,tre' sa ma laud si eu putin...bebelului meu i-a ramas mica prima hainuta .Noi inca nu am cumparat cantar,iar cand a venit pediatra la el,a venit fara,asa ca nu stiam sigur daca a luat bebe in greutate...vedeam noi ceva falcute mai proeminente, dar acum avem certitudinea:bebe creste si inca ft. bine (i-a ramas mica si in lungime,nu doar peste burtica).Gata,ne-am dat mari si noi.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Pufy multumesc. Daca sotul ar avea loc in el s-ar aseza in el de-acuma
Cri multumesc pentru ce mi-ai spus. In ultima saptamana bebelina a luat putin in greutate, dar a luat. Sambata ma duc iar la eco (ma monitorizeaza saptamanal la acelasi aparat la care arata cu 2 sapt in urma). Acum sunt mai linistita pentru ca mi-au spus ca e bine, dar are ritm de crestere mai lent, posibil si din cauza faptului ca incepusem serviciul (am fost 3 sapt la serviciu si a corespuns cu perioada in care bb nu prea a mai crescut). De sapt trecuta sunt in medical, ma odihnesc si ma simt si fizic si psihic mai bine, iar asta misca nevoie mare.
Nu ma deranjeaza daca bb o sa fie mai micuta atata timp cat e sanatoasa. Asta e important pentru noi.

mini_me 37+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput