Transpiratie abundenta
Raspunsuri - Pagina 10
Bulinush spune:
quote:eu am luat tratamentul de la Vichy cu 30.00 din farmacie de la Kaufland. cred ca o sa tina destul de mult tubul
Originally posted by Iubikaquote:
Originally posted by geliza
mi-am cumparat si eu tratamentul Vichy si chiar se vede efectul dupa prima folosire...si la mine nimic nu avea efect...
Iubika, uite amanunte aici, dar din pacate n-am gasit decat in franceza http://www.vichyconsult.com/FR-FR/htmlref/produits/TAT00001.html
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Mersic de link!
Deci tubul are 30 ml, dar cat costa si cate te tine?
Se gaseste usor in farmacii?
Blog muzical
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!
Clover spune:
quote:
Originally posted by Boo
Puteti sa-mi spuneti si mie exact ce efecte negative are aluminiul. Sincer habar nu am ..
Boo, inca nu s-a demonstrat nimic. Dar...exista suspiciuni. Am gasit pe undeva afirmatia unui american din sanatate care zicea pe la 1960 ca fumatul nu dauneaza sanatatii, el este chiar folositor(???!!!). Deci, stiintific nu s-a demonstrat nimic sau nu au ajuns studiile la public. Dar ce te faci daca peste 20 de ani o sa scrie pe deodorantele cu clorhidrat de aluminiu "dauneaza grav sanatatii"?
Keep the promises you make to yourself.
geliza spune:
Iubika, eu am luat de la helpnet, 32 roni, si intradevar se aplica asa cum zicea Bulinush....si culmea, se aplica seara...la mine a avut efect azi....sa vedem in cotinuare
Iubika spune:
OK, fetelor... cum prin putin timp liber ma duc prin farmacii sa caut si eu tratamentul Vichy. Daca am incercat de toate, macar sa nu zic ca n`am facut`o si pe asta, nu? ![]()
Blog muzical ![]()
Iubika spune:
quote:
Originally posted by Clover
Dar ce te faci daca peste 20 de ani o sa scrie pe deodorantele cu clorhidrat de aluminiu "dauneaza grav sanatatii"?
... stai sa ajungem noi sa mai traim 20 de ani, si vedem atunci ce o sa facem daca citim asa ceva

Blog muzical
geliza spune:
Iubika, sa stii ca asa am zis si eu...sa-l incerc si p-asta....aaaa, m-am uitta la ingrediente si bineinteles ca este pe baza de aluminiu
Iubika spune:
Im sfarsit am reusit si eu sa gasesc tratamentul Vichy. Dupa indelungi cautari pe la farmaciile "cu nume", unde am priveau suspect si nu primeam decat promisiuni ca "o sa cerem la depozit, mai reveniti".... l`am gasit. Tocmai in Mamaia, deh...
31 RON
Nici nu am apucat sa citesc instructiunile de folosire dar sunt super incantata ![]()
Blog muzical ![]()
Iubika spune:
Fetelor, nu ne mai impartasiti din experientle voastre? Tratamentele au mai dat rezultate?
Eu am inceput de ieri cu Vichi. INtr`advear azi am transpirat ff putin, dar tot am udat tricoul. Noroc ca era negru (ca majoritatea bluzelor mele). Oricum sunt optimista. Va tin la curent!
Blog muzical ![]()
Iubika spune:
Mi`a trecut optimismul :)
Cred ca e cazul sa experimentez si alt remediu pt transpiratie. Deh....
Blog muzical
Zambiti, va rog! ![]()
louisea spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Mi`a trecut optimismul :)
Si eu care asteptam cu sufletul la gura sa-mi ziceti ca funtioneaza

Citisem intr-un ziar zilele astea ca la un test facut in Germania castigatori la deodorante la categoria miros
Plus o reclama la niste chesti
Aici e site-ul http://www.novettes.com/Produkter.htm dar e in daneza.. macar sa vedeti cum arata.. Se numesc No Sweat Pads
P.s. a incercat cineva sa bea ceai de savie? Am citit pe net cum ca ar ajuta..