CLUBUL MANELISTELOR !!! (3)
Raspunsuri - Pagina 27
aileene spune:
Fetelor , revin cu o mare strangere de inima , sunt intr-o "faza" tare proasta si n-am chef de nimic , cerul mi-a picat in cap.......am pierdut o sarcina de 8 saptamani de care habar n-aveam pana in sapt. a6a cand fara sa-mi dau seama...nu-mi venise CM , dar cum varsta e destul de apropiata menopauzei , ma gandeam ca trebuie sa fie vreo dereglare hormonala...infine ! N-am sa va fac capul calendar cu ale mele , am vrut doar sa-mi spun off-ul si unde as fi putu s-o fac daca nu aici , cu manelele voastrea care mi-au pus un pic de "miere" pe rana
!
Of Doamne cat de mult ma bucuram de aceea fiinta mica care crestea-n burticul meu , de inimioara care la momentul acela batea
si cat de mult il asteptam , visul meu se realizase , am putut ramane insarcinata fara tratamente asa cum am facut ptr Alexandre , injectii si tot felul de tratamente hormonale timp de 4 ani ! Iar acum cand totul se facuse cu ajutorul naturii , corpul meu n-a fost capabil sa-l tina , offfffffffffff Doamneeeeeee
plang intr-una si nu pot sa mi-o iert !!!
Iertati-ma dar nu stiu cum sa-mi vars amarul din cupa mea plina pana peste limite !
Va sarut cu dragoste si va rog sa ma intelegeti , mai tarziu voi incerca sa revin , imi trebuie doar un pic de timp sa pot cicatriza rana din sufletul meu , mai ales ca al mic stia de bb din burtic si ce fericit era la vestea asta , nu stie ca nu mai e , of Doamne ce ma faaaaac ?????
, va port in inima si-n gand !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
aileene spune:
Draga mea Jesia ai dreptate in ceea ce-mi spui , in timp normal cand o femeie poate ramane insarcinata dupa primul
neprotejat e "floare la ureche" dar ptr una ca mine care n-a luat in viata ei AC-(anticonceptionale) si care dupa o sarcina obtinuta cu trat timp de 4 ani obtine in sfarsit acel copil mult dorit si dupa alti 8 ani ramane din nou insarcinata "NATURAL"...e ceva ce nu se discuta si e si normal ca nu mi-e totuna ! Doar cele care trec prin ce-am trecut eu pot intelege ! Nici mie nu-mi vine sa cred ca am ramas gravida , ma agatasem de faptul ca nu se poate si evident nu mai insistam , pe cand minunea se instalase in pantecul meu , dar n-am fost capabila sa-l pastrez ! ATAT ! 
aileene spune:
Scuze ptr off topic !
jesia spune:
quote:
Originally posted by aileene
Fetelor , revin cu o mare strangere de inima , sunt intr-o "faza" tare proasta si n-am chef de nimic , cerul mi-a picat in cap.......am pierdut o sarcina de 8 saptamani de care habar n-aveam pana in sapt. a6a cand fara sa-mi dau seama...nu-mi venise CM , dar cum varsta e destul de apropiata menopauzei , ma gandeam ca trebuie sa fie vreo dereglare hormonala...infine ! N-am sa va fac capul calendar cu ale mele , am vrut doar sa-mi spun off-ul si unde as fi putu s-o fac daca nu aici , cu manelele voastrea care mi-au pus un pic de "miere" pe rana!
Of Doamne cat de mult ma bucuram de aceea fiinta mica care crestea-n burticul meu , de inimioara care la momentul acela batea
si cat de mult il asteptam , visul meu se realizase , am putut ramane insarcinata fara tratamente asa cum am facut ptr Alexandre , injectii si tot felul de tratamente hormonale timp de 4 ani ! Iar acum cand totul se facuse cu ajutorul naturii , corpul meu n-a fost capabil sa-l tina , offfffffffffff Doamneeeeeeeplang intr-una si nu pot sa mi-o iert !!!
Iertati-ma dar nu stiu cum sa-mi vars amarul din cupa mea plina pana peste limite !
Va sarut cu dragoste si va rog sa ma intelegeti , mai tarziu voi incerca sa revin , imi trebuie doar un pic de timp sa pot cicatriza rana din sufletul meu , mai ales ca al mic stia de bb din burtic si ce fericit era la vestea asta , nu stie ca nu mai e , of Doamne ce ma faaaaac ?????, va port in inima si-n gand !
Iubita mea eu zic sa stai linistita si sa incerci sa te calmezi,daca a mers odata merge si a doua oara nu crezi? Asa ca eu cred ca cel mai bine ar fi sa te aduni si sa mai incerci odata (daca intelegi ce vreau sa zic)

Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
niponel spune:
Buna iubitele mele .Voiculita e super maneluta ta am s-o caut pe net sa o pun pe Mp3 sa o ascult cand merg cu bicicleta la gradi la fica-mia. Aileene iubire nu stiu ce sa-ti spun imi pare ata de rau nu am cuvinte mai incearca poate cine stie poate mai poti sa ramai sa faci un bebica Dumnezeu este Mare si are grija de fiecare si n-e asculta cu drag rugamintile noastre .Offff ce trist este imi cer scuze dar nu stiu cum sa te incurajez sa treci mai usor peste aceasta mare durere .V-a
pup cat mai pe toate si v-a doresc o seara cat mai placuta .
nanami spune:
aileene ce-ai patit tu mami 

cum se poate asa ceva
saracuta de tine , ce trista tre sa fii , uite un
, 2,3 

de la mine , si nu mai fi suparata , ca-ti faci mai rau , e trist , e f. trist , dar nu ai ce face , asta a fost vointa Domnului , tre s-o primim. il ai pe Alexandre si un sot bun si iubitor care te va ajuta sa treci si peste asta , fii tare si revino-ti , eu te pup si-ti doresc numai bine 

si 

multe , poate te mai inveselesti 
G.K.R
voicu_bebi spune:
aileene...imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat....si eu zic la fel ca si jesia si nanami sa mai incercati sa ramai insarcinata ...daca ai ramas pe cale naturala insarcinata eu zic sa mai incercati ....eu iti tin pumnii sa fie cu noroc si sa auzim de vesti bune....si noi vrem ca la anul sa ne apucam de treaba ...sa incercam sa avem un bebe....
te inteleg prin ce treci....si e bine sa stai de vorba si cu sotul pe aceasta tema si sa reflectionezi ....te vom intelege daca vei vrea sa stai singura un timp...suntem alaturi de tine si de sufletelul tau....te pup de o mie de ori...si fii tare !!

Poze
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna, fetelor! Vad ca sunteti cunoscatoare intr-ale manelelor, asa ca as avea si eu o rugaminte: caut o manea anume, nu stiu cum se numeste si cine o canta, dar are versuri ceva de genul "am acasa pe perete/ o carpeta din poveste/ cu rapirea din Serai/ numai tu smechere-o ai"
O stiti? O are cineva sa mi-o trimita si mie?
Multumesc frumos!
www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni draga, dedicatie pentru tine, fara numar...
www.jurnalul.ro/articol_62639/mit_rapirea_de_prestigiu.html" target="_blank">Rapirea din Serai cintata de Romica Puceanu, jos in pagina...
doinabita spune:
Aileene,nu e tarziu niciodata!imi pare rau de ce ti s-a intamplat!te port in gandul meu ,in rugaciunile mele sa ai puterea de a trece peste asta!

bita doina
niponel spune:
Buna gagici . Aileene haide fruntea sus iubitel stim ca e foarte trist dar ce sa facem ca viata asta are atatea piedici atatea urcusuri si coborasuri noua nu n-e ramane decat sa trecem peste toate asa este viata asta .Mai incearca stii ca incercarea moarte nare si Bunul Dumnezeu este acolo sus si ne ajuta cand ne este greu sa trecem cu bine peste toate .O zi buna multi pupici si nu mai suparata as vrea sa fiu alaturi langa tine sa te
pupacesc si sa te imbratisez sa-ti treaca supararea dar suntem la o distanta asa de mare 
O zi buna la toate gagicile .V-a
dulce