CLUBUL MANELISTELOR !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!Hai la cafwluta!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanami spune:

buna iubitele

doina multumim de cafea ce mai faci ? cum mai e ? sanatate multa puiului tau

fetelor , eu ma simt mult mai bine , azi m-am dat putin la treaba , si-mi canta manelele la radio , am avut un spor....

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

Doinita multumesc de cafeluta Nanami ma bucur ca te-ai facut bine O seara placuta v-a doresc la toate

Mergi la inceput

AILEENE cauta pe pagina asta unde scrie :Vedete in Actiune (albume) cauta manleuta a lui FLORIN SFANTU - MAMA SI TAICUTUL MEU e super faina maneluta http://www.mp3fresh.ro/manele.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, va pup!
Is noua pe aici...
O saintru diect in problema. Lui fii-mio de mic ii place Carmen Serban, ce sa-i fac...asa l-am invatat.
Mai de una zi mi-a venit in cap o melodie "...si-s mica si-a drakului , sar in cap barbatului...".Habar n-am cine o canta, cum se numeste melodia, samd.
Ma ajutati s-o gasesc pe net, va rog frumos, nu pentru mine ci pentru ff-mio in primul rand ca s-a p...t pe el cand m-a auzit cantand.
Mercic frumos!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

ooooooooooooo......lume noua

bine ai venit giulia sedere placuta alaturi de noi, sper sa nu te dezamagim din pacate eu nu pot sa te-ajut , ca nu le am cu versurile , cu artisti,etc....dar sigur o sa te ajute niponica noastra , ca ea le are cu astea sa-ti traiasca baietelul

aileene uite una de-a ta , de la France

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

giulia te-am trecut pe listuta

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sa-mi traiti fetelor o mie de ani. Cu asa primire...raman cu placere!
Nu-mi trebuie versurile, ci daca stie careva cine o canta, orisice varianta e bine-venita, sa-i dau un motor de cautare pe net. Sau poate ma ajutati cu un link!
Si pe aci prin Epinal is manele la greu, cand merg la cumparaturi, si obligatoriu cand il duc si-l aduk pe fii-mio de la scoala.
Apropo Carmen Serban a mai scos ceva nou?
Pupici la toate!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

giulia intra pe radio ala pe care l-am pus eu mai sus , nu stiu pe care pagina , cred ca cea din urma , e cu manele non-stop , poate o da acolo.

G.K.R

poze noi

Mergi la inceput

Buna dimineta .Cum ati dormi gagi ? OOOOOOOOOOOOOOO lume noua bine ai venit in clubuletul nostru Giulia71 sedere placuta si cat mai lunga Vezi un pic pe siteuri-le care le-am adaugat ieri poate gasesti ceva si o sa caut sa vad daca gasesc si eu ceva .Daca gasesc o sa-ti spun .O zi buna v-a daoresc la toata lumea Sau aici daca gasesti ceva: http://www.fan-mp3.com/

Mergi la inceput