Clasa a II-a!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Ana a fost la Winners si la romana.A gresit 2 intrebari.
La matematica - 3 greseli, dar mi-a fost ciuda ca a rezolvat corect exercitiile care erau mai grele si le-a gresit pe cele usoare. Oricum ea a fost tare incantata de concurs. Si ea a lipsit 1 saptamana de la scoala avand o viroza respiratorie tare urata.
Cred ca deja, a inceput sa oboseasca. Sambata si duminica doarme 12 h(adica se culca seara la 9 si se trezeste dimineata la ora 9). Parca nici lectii nu mai au asa multe. Pana acum sunt multumita de evolutia ei, desi intotdeauna exista loc de mai mult si mai bine.
Si ei se pregatesc de serbarea de Craciun, care consta in poezioare si cantecele, pe care vad ca incep sa le repete. Deja au un bradut impodobit in clasa, si este tare incantata de el.
Annita, Ioana nu a aflat de patinoar? Nu vrea sa mearga acolo? Ana deja m-a zapacit. La baschet nu am mai fost de 1 saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Fetelor, gata, a venit vacanta!

Ioana nu mai merge maine la scoala, le-a dat doamna liber!
Voi ati facut serbare de Craciun?
Doamna Ioanei a zis ca doar in clasa a IV-a o sa mai faca serbare, la sfarsitul anului. Noroc cu mami si cu tati ca au amandoi cate un Mos Craciun la serviciu.
Si apropo de asta, voi ce cadouri le luati copiilor?
Ioana ma innebunise cu "My little pony" pe care il tot vedea pe Minimax, dar, pe langa faptul ca e o gramada de bani, mi se pare cam nepotrivit pentru 8 ani, asta ca sa nu zic ca mai mult de doua zile nu s-ar juca cu el. Poate o sa fie un pic dezamagita ca n-o sa-l primeasca, dar sper sa-i placa Covorul de dans Barbie pe care i l-am luat. Pe mine m-a incantat teribil. E un fel de curs de dans, dar va mai povestesc eu cum functioneaza cand o sa-l instalam.
Am impodobit bradul si am decorat camera cu ornamentele pe care le-a facut Iona la scoala, asa ca acum il asteptam pe Mos Craciun!!!!

Va zic de-acum sa aveti un Craciun linistit si plin de bucurii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Le urez la copilasi si mamici un an nou cu sanatate, cu succese scolare deosebite pentru copii si realizari profesionale pentru mamici si nu in ultimul rand va doresc sa aveti parte numai de bucurii in 2007!!

La multi ani!

Mergi la inceput

Multa sanatate sa aduca Noul An pentru pitici si mamici si tot ce va mai doriti!
LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Buna fetele!

Si la voi se incepe tot pe 8 scoala? Fii-mea abia asteapta!S-a cam saturat saracuta acasa. Va pup!

Mergi la inceput

Neata, fetelor!

Da, Ralu, azi incepem si noi scoala! Numai ca Ioana n-o prea astepta. A tandalit toata vacanta, sub pretextul ca nu le-a dat doamna teme si a refuzat categoric sa faca ce i-am propus eu. Doar a citit (sau cel putin asa zice ea, pentru ca n-a vrut sa-mi povesteasca nimic), doua sau trei povestiri de Emil Girleanu, pe care-l vor face si la scoala.
Abia aseara se asezase sa recapituleze la engleza si, dupa bunu-i obicei, a inceput sa planga ca ea nu stie cum se scriu numerele peste 10 si ca s-o ajut eu. N-am stiut cum altfel s-o ajut sa le invete decat punand-o sa le scrie de mai multe ori, lucru care nu i-a convenit deloc.
E clar, cu copilu' asta imi trebuie nervi de otel

, va mai povestesc

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Nu mai povestiti nimic?

Azi, Ioana, mi-a venit acasa cu primul ei suficient din cariera de scolarita! Era destul de amaratica, mai ales ca e la engleza. I-a pus doamna de engleza sa scrie o poezie pe care au invatat-o inainte de vacanta, le-a dat "autodictare". Si pentru ca n-o stia pe toata n-a scris nimc din ea. De fapt, nu stia sa scrie ultimele versuri, asa, s-o spuna, stia.

Mai spuneti si voi ce va mai fac piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Buna si la multi ani si de la noi! Bine v-am regasit!

Annita, lasa ca nu-i nimic. Se mai intampla. O sa ia data viitoare FB, o sa vezi! Anul trecut a luat si Alex un insuficient, pentru suflat, la limba straina. Era scris frumos pe caiet: I pentru suflat . Era copilul asa de candid: "mami, da' n-am stiut!". I-am explicat acasa cum e cu suflatul si copiatul. Asa ca, precum vezi, se mai intampla. Stai calma ca o sa fie bine.

Alex nu vroia sa reinceapa scoala. Adevarul este ca a avut si o vacanta plina. Inainte de 31 decembrie am fortat putin, sa terminam temele. Apoi am fost la munte. A pus, pentru prima data, in picioare schiurile. Am vorbit cu un monitor si a luat lectii zilnic. In ultima zi a coborat din varful muntelui cu monitorul. Era foarte fericit si foarte mandru. Ochisorii ii straluceau de fericire! Va dati seama ca numai de scoala nu ii mai ardea, ar fi ramas la munte!
Saptamana aceasta am avut probleme cu sculatul de dimineata, iar cu temele a fost putin cu cantec, pana si-a mai intrat in ritm. A avut o groaza de teste (5!!!!). Din fericire s-a descurcat foarte bine. Mai rateaza cate o linie de dialog, o virgula sau pune punct in loc de semn de exclamare, dar nu-i bai, ca le va prinde el si pe acestea. Am inteles ca urmatoarele doua saptamani vor fi tot asa, pline de teste.

Bafta tututor scolareilor!

Claudia

Mergi la inceput

Buna fetele!

Si la noi s-a inceput scoala in forta!!! Fiica-mea abia astepta si vad ca se descurca bine. Doar sambata o apuca melancolia (aici miercurea e libera si sambata se invata pana la 11.30). Dar nu pot sa ma plang...Au inceput inmultirea in forta. De exemplu au facut inmultirea cu 2, dar i-a invatat in acelasi timp sa inmulteasca nu numai 2x4, ci si 2x49.Ii invata in acelasi timp. Am ramas cu gura cascata... La noi intai se facea tabla inmultirii, dar toata si apoi se trecea la inmultiri cu numere mai mari.Slava domnului ca Ioana a priceput-o dintr-o ochire. La franceza deja au facut verbele de grupa I, propozitiile interogative, diferenta intre "a" si "à" si alte chestii care tin de franceza. Se face foarte multa materie. La mate au facut deja masuratori cu linia si alte o gramada de chestii. Copiii astia au o gramada de retinut! Cred ca am imbatranit deja, ca deja mi se pare prea mult pentru varsta de 7 ani!
Cam asta despre noi!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ralu, si mie mi se pare mult pentru 7 ani! Tabla inmultirii!!!! Nu mai stiu in ce clasa am facut-o noi. Uh! Cred ca si eu am imbatranit!

Claudia

Mergi la inceput