Clasa a II-a!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bine v-am regasit!

Cris1iana, bine ai venit! Noi nu facem engleza la scoala, ci in particular. Daca vrei, o sa ma uit sa vad dupa ce lucreaza (ca nu mai tin minte ).

Nora, da, in prima zi de scoala Alex avea colegi care deja implinisera 8 ani. Asta este, nu avem ce face.

Cum e in vacanta? Aveti teme? Noi avem teme la greu si chef deloc. Le-om dovedi noi pana la urma.

Ce vroiam sa va intreb: pentru cele care aveti copiii la un sport, cate antrenamente aveti pe saptamana si cate ore are un antrenament?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Buna, fetelor!

Claudia, Ioana merge la baschet. In mod normal programul este de la 5,30 la 7,00 dup-amiaza, trei zile pe saptamana. Initial mi s-a parut un pic cam mult, dar ii place si m-a ajutat faptul ca vrea sa mearga, in sensul ca se straduieste si isi face singura temele asa incat sa le termine inainte de baschet.
In vacanta a renuntat la sportul in sala, i-am trimis pe amandoi sa alerge la tara. Temele probabil o sa le facem in weekend, ca acolo sigur nu sta sa scrie ceva.

Vacanta placuta in continuare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Annita, si Alex tot asa. Merge de 3 ori pe saptamana si antrenamentul dureaza intre o ora si jumatate si doua ore. Si mie mi s-a parut cam mult, mai ales pentru varsta lor. Partea buna este insa ca terminam lectiile mult mai repede (asta e unul din motivele pentru care am si vrut sa faca un sport, sa-si organizeze mai bine timpul) si nu ne mai apuca nu stiu ce ora tarzie cu lectiile neterminate. Dar e rau ca avem o zi in care antrenamentul incepe la ora 15 si atunci e crima si pedeapsa, ne trebuie viteza, nu gluma!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

Va multumesc pt raspunsuri.
Annita, ai aflat cum se numea manualul de engleza de la longman?
am intrat pe site si am vazut multe variante:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Cris1ana, se numeste Pebbles si noi am avut numai partea a II-a.

Fetelor, e cam gata vacanta! Cum a fost, v-ati distrat v-ati odihnit?
Va astept cu povesti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

si noi tot dupa pebbles lucram.
am si eu o intrebare la voi: voua nu vi se par dificile lecturile suplimentare pe care le fac in cls a-II-a: arghezi -cartea cu jucarii, dumbrava minunata- am inceput sa o citim aseara si inceputul cartii nu seamana a fi pentru copii. voi ce parere aveti?

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

Mergi la inceput

Noi am lucrat anul trecut dupa Cristina Johnson, Engleza pentru clasa I, editura Aramis.

Si mie mi se pare grea "Dumbrava Minunata" pentru un copil de 8 ani. O sa vad cum va reactiona insa Alex, cand o vom citi si apoi o sa va spun cum i s-a parut lui. Dar i-a placut "Cartea cu jucarii" a lui Arghezi.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ozanei i-am pus de cateva ori filmul Dumbrava Minunata si abia dupa a citit cartea. La inceput i s-a parut plictisitoare, dar dupa vreo 10 pagini nu a mai lasat-o din mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!

Nu am mai scris de mult!
Am fost in vacanta si am inceput scoala cu forte proaspete!
Apropo de engleza: si eu am inceput cu Ioana, dar mai usor, pentru ca pentru ea este a treia limba. Incerc sa o invat cateva cuvinte, sa stie sa se prezinte si sa spuna cati ani are si poate in primavara o sa incerc sa o invat sa spuna propozitii scurte de genul: Stiloul este pe masa. sau- Pisica este sub scaun. etc. O voi invata incetul cu incetul. Oricum va incepe engleza la anul la scoala(in clasa a III-a).

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

A venit fiica-mea de la scoala si mi-a spus ca , la romana, are de scris 8 propozitii in care sa foloseasca "la" si "l-a", s-a" si "sa"...Probabil ca doamna le-a explicat ceva, dar ea pare ca n-a inteles foarte bine cand se foloseste un cuvant si cand celalalt. Cum sa-i explic eu astfel incat ea sa inteleaga? N-au invatat despre substantiv sau verb, sau alta denumire.

Mergi la inceput