HELP !!! Meditator sau cursuri de olandeza in Cta!
inca mai sunt in concediul de ingrijire bb si pe perioada lui stau in cta si incerc de ceva vreme sa gasesc un meditator sau institutii unde se predau cursuri de olandeza aici. nici o sansa. in bucuresti (unde ma voi intoarce la un moment dat)am gasit cursuri ce-i drept, dar mie mi-ar conveni mai mult meditatii in particular.
va rog daca stiti, cunoasteti sau ati auzit de meditatii/cursuri in cta sau meditator in bucuresti ... HELP!!!
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
Raspunsuri
elly_b spune:
adela multumesc de raspuns. cursurile din buc le stiu. ca ultima varianta cand ma intorc ma apuc de ele.
daca ai putea sa imi dai nr traducatorilor din cta ti-as fi recunoscatore.
ideea este ca sotul meu este olandez, pe jumatate si bb. si desi el vorbeste f bine romana, cum era si normal, cu asta mica vorbeste numai in olandeza
si culmea ea mai si intelege ![]()
nu ma grabesc cu meditatiile sau cursurile dar as vrea sa ma apuc cat mai curand pt ca mi-e groaza sa ma gandesc ca in cativa ani copilul o sa ma injure in olandeza cu zambetul pe buze iar eu tot cu zambetul pe buze o sa-i multumesc in romana 
mami de
annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce
ireamsterdam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adela Iepure Centrul Ariel de la Universitatea din Bucuresti face cursuri de olandeza pentru orice nivel. Mai sunt in Bucuresti si scoli particulare de limbi straine care ofera si cursuri one-to-one, dar la preturi f. mari (sora mea incepe in curand curs de olandeza la Echo - niv. avansati, de aia sunt in "tema"). Stiu ca in Constanta sunt 2 traducatori de olandeza, poate dau si meditatii??? Daca te intereseaza iti pot face rost de nr. lor de tel. Adela si Andrei (26.09.2004) 1-2 ani |
poti sa imi dai si mie nr de tel?
am nevoie urgenta! te rog.
ireamsterdam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elly_b adela multumesc de raspuns. cursurile din buc le stiu. ca ultima varianta cand ma intorc ma apuc de ele. daca ai putea sa imi dai nr traducatorilor din cta ti-as fi recunoscatore. ideea este ca sotul meu este olandez, pe jumatate si bb. si desi el vorbeste f bine romana, cum era si normal, cu asta mica vorbeste numai in olandeza si culmea ea mai si intelege nu ma grabesc cu meditatiile sau cursurile dar as vrea sa ma apuc cat mai curand pt ca mi-e groaza sa ma gandesc ca in cativa ani copilul o sa ma injure in olandeza cu zambetul pe buze iar eu tot cu zambetul pe buze o sa-i multumesc in romana ![]() mami de annelies (30.06.2005) poze gaga mic si dulce |
buna!
tu mai ai nr de telef de la adela pt meditatii de olandeza?
caut un prof de olandeza in cta, poti sa ma ajuti?

si Andrei (26.09.2004)