infiintare agentie baby sitting

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu as fi interesata despre demersurile pt infiintarea unei agentii si din cate am inteles la asta se refera subiectul.

Poate ar fi util sa fie deschis un topic separat despre agentii serioase/neserioase (desi daca nu ma insel a mai fost unul de genul asta).
Multumesc.

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Am inteles asta, IMPREUNA! Dar, dupa cum vezi, mesajul explicit si relevant pe care-l trensmite tot ceea ce s-a scris in acest topic este unul clar si sincer: LASATI-O BALTA, lumea e satula de tzepari...si oricum sunt destui deja pe piata - si vedeti ce bine sunt primiti de "public"?

Bafta daca, prin absurd (pentru Romania, desigur), doriti sa faceti ceva serios si de calitate (cu toate ca eu ma indoiesc taaaaare ca exista ceva de genul asta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Scuze ca raspund cu intarziere, dar acum am revazut subiectul mutat aici.
Mama lui Alex, multumesc pt mailuri.

Diana, imi pare foarte rau ca ai avut o astfel de experienta cu bonele selectate prin agentie. Eu nu m-am hotarat inca, mai am timp sa ma documentez inainte de a ma arunca in asa ceva. Deocamdata, "sap"...

Personal am intalnit si cazuri multumite de serviciile unei astfel de agentii.
Fara sa am pretentia ca as cunoaste bine domeniul, eu una ma gandesc (,) ca as angaja un psiholog bun, care sa le testeze pe cele care vin la interviu. In plus, as solicita recomandari de la ultimele locuri de munca, cazier, analize medicale etc. si i-as prezenta clientului dosarul complet.

In fine, ar fi multe de spus, iar eu ma grabesc la sedinta cu parintii.
Sper sa revin si sa citesc si tot ce-ati scris deoarece am citit in mare graba.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Uneori, oricat de mult ai verifica un om, tot iti face o figura la care nu te astepti.
Caz real: doamna X vine sa caute un loc de munca. Isi aduce actele. Sunam la ultimul loc de munca: referinte bune. Trimit pentru verificare la domiciliu: casa ei curata, familia de bun simt, vecinii dau si ei ok (verificarile acestea au fost facute doar pentru ca am auzit ceva suspect despre sotul doamnei, la locul acestuia de munca).
Se angajeaza cucoana, dupa o saptamana suntem sunati de angajator: ne-a furat!!!! Ce? Au gasit in geanta femeii diverse lucruri marunte. Fiecare isi stie casa, chiar daca sunt lucruri mici, nu se poate sa nu-ti dai seama cand ceva nu e in regula.

Nu a fost lipsa de preocupare din partea noastra, pur si simplu unii oameni se ascund mai bine decat altii. Pe multi ii depistam, altii, putini, scapa filtrului.
Din experienta mea, cel mai bine s-au ascuns insa betivancele. Mai ales cele care beau tarie. Nu miros, sunt foarte lucide o perioada buna din zi, poate chiar si cateva zile, dupa care, dispar pentru 1-2 zile.
In fine, sunt multe de povestit. Vorba cuiva mai sus, poate ar fi bine sa fie un topic separat.
Mult succes in alegerea persoanei potrivite!

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Exact cum ziceam...Lucrul cu oamenii e cel mai greu, cel mai obositor...Pacat ca oamenii sunt asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Ai infiintat Agentia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_da spune:

Eu de la blu servicii am bona pe care o am de trei ani.
Am vazut la intereviu opt femei pana am ales-o pe ea. Sunt de acord ca nu fac o triere corespunzatoare unor criterii stricte.
Noi am avut noroc cu ea.
E bine daca se doreste infiintarea unor noi agentii, important e sa aiba de unde tria, sa atraga un numar mare de femei in procesul de recurutare, este foarte greu sa gasesti persoane tinere care sa se potriveasca profilului unei bone ideale. Daca ne referim la Bucuresti, lumea in general nu e de calitate, e greu de gasit o bona buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Persis spune:

Salutare la toata lumea!!
Am mai vazut subiectul "bone" discutat si dezbatut si paradiscutat. Constat ca experientele triste ale unora sunt luate de baza si facute publice ca sa "fie toata lumea atenta". Eu chiar nu va inteleg, sunt cazuri si cazuri, de ce trebuie bagate toate bonele in aceeasi galeata? Doar pt ca a avut cineva o experienta neplacuta? Mai vad ca unele mame care cauta bone, scriu mult pe net, isi dau cu parerea despre una, alta, cind mai au timp sa lucreze, sa se ocupe de copil etc, etc???? Nici nu mai stii care are cu adevarat nevoie de bone si care nu.............! Bonele sunt si ele oameni, cu calitati si defecte, asta nu inseamna ca toate sunt rele. Daca citesti putina psihologie, in orice carte din librarie, ai sa inveti sa cunosti omul! Si daca nu aveti incredere in agentii, in anunturi de ce mai apelati la mijloacele astea? Cu parere de rau spun, ca cine sta pe net la "mica barfa", (ca in orice subiect se discuta e o mica barfa" sa-ti spun ce am patit eu, sa va spun cum e bona mea, sa va......")nu mai are timp de lucruri serioase, de copii. Asa ca.............
Cu bine
P

Mergi la inceput