infiintare agentie baby sitting

infiintare agentie baby sitting | Autor: nadana

Link direct la acest mesaj

Vreau sa ma interesez in legatura cu formalitatile de infiintare a uneu agentii de baby sitting.
Poate cineva sa ma ajute cu orice fel de informatii...?>M-ar interesa si sub ce forma vor presta doamnele selectate ca baby sitteri...?

multumesc!

mami dana si oana iubita

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Initial creeata de nadana

Vreau sa ma interesez in legatura cu formalitatile de infiintare a uneu agentii de baby sitting.
Poate cineva sa ma ajute cu orice fel de informatii...?>M-ar interesa si sub ce forma vor presta doamnele selectate ca baby sitteri...?

multumesc!

mami dana si oana iubita

Si pe mine ma intereseaza subiectul. Sa vedem daca vine cineva cu detalii...
O idee ar fi sa dai o cautare pe google si sa vezi cam ce oferta are concurenta.
Mult succes!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

V-am trimis PM amandurora...

Ati primit? caci mi s-a intepenit...

mama_lui_alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadana spune:

Eu am dat cautare pe Google si am gasit foarte multe agentii;Am inteles in mare parte cum functioneaza, dar mai am aspecte nelamurite: actul legal care guverneaza infiintarea unor astfel de societati si modul in care presteaza persoanele selectate(contract de colaborare cu agentia sau cum?)

Poate stie totusi cineva mai multe...

mami dana si oana iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anady_Diana spune:

Din vasta experienta proprie si fara a jigni pe nimeni, eu as numi aceste firme "Agentii de luat/dat tzepe parintilor" Toate aceste agentii"garanteaza" ca oamenii selectati de ele sunt testati/paratestati/sanatosi/vaccinati...numai vorbe oarbe! Eu am fost nefericita pacalita de 3 ori de catre agentii de prestigiu, care mi-au plasat "persoane testate, de incredere" - niste ctretinitati pe care eu le-as spanzura public pentru modul cum si-au batut joc de sufletul colilului meu si de increderea noastra. Cum veti putea voi, viitoare directoare ale unor astfel de agentii sa garantati ca femeia X este capabila sa raspunda de viata celui mai scump dar al unor parinti???CUM? Tare as vrea sa stiu daca puneti si suflet in proiectele astea... Va doresc succes, in special pentru copiii care vor "beneficia" de pe urmele afacerii dvs. Fiti foarte atente, insa!

Mergi la inceput

Astept un raspuns...in numele tuturor parintilor trecuti prin experiente negative, cu o bona dintr-asta "recomandata"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linasobolina spune:

Chiar ar fi bine!
Sunt curioasa? Ce Agentii te-au tepuit?
Si in ce perioada ai avut aventurile cu agentiile?
Poate s-a mai schimbat cate ceva in activitatea lor, poate sunt si oameni multumiti, NU?

Poate o lista neagra a agentiilor???
Poate o lista cu agentii cu bile albe

Mergi la inceput

Scuze de intarziere. Da, va spun, desigur, numai sa nu ne stearga moderatorii raspunsul, sa nu fie cam piperat...Agentia de prestigiu despre care va vorbeam mai sus se numeste "Blu Servicii", are sediul undeva langa Intercontinental, la Universitate deci, si m-a asigurat cum nimeni nu putea sa o faca mai bine ca femeia lor este...si este... si e testata si are analize...MINCIUNI ieftine pe care noi le-am crezut ca fraierii...sau poate ca omul nepatit inca. Am "activat" la ei exact anul trecut pe vremea asta, ultima bona mi-au livrat-o in decembrie...chiar de ziua mea...
Cealalta agentie nici nu mai stiu cum se nimea, era ceva cu "Axxel - nu stiu cum" daca imi amintesc va spun - cu astia am lucrat la inceput, adica pe la inceputul lui 2005 (martie, cred). Revin cu oricate detalii imi veti solicita, astfel poate nu o sa mai treaca si altii prin ce am trecut noi. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviamalik spune:

si eu la fel
stiind de faptul ca nu stii ce bagi in casa printr-o agentie, totusi, in momente de "disperare" si urgenta am apelat, am zis daca sunt straina in aceasta tara macar sa fiu si eu "in rand cu Romanul" adica sa apelez la oameni specializa. Nu vreau nicidecum sa spun ceva rau de agentie, nici ei nu au stiut, ceea ce m-a deranjat a fost faptul ca pana la urma m-au obligat sa platesc acel comision de 50% din primul salariu. kiar daca dadaca a plecat neanuntand nimic, si nu mai raspundea la telefon. Cind au reusit sa o contacteze agentia, a spus ca noi suntem prosti si nu stim romana, m-a si insultat, ca ea a spus ca nu vine o saptamana. Cand ieseam cu David afara in parc am aflat si partea cealalta, adica toate minciunile pe care le-a spus tuturor celor din parc. In primul rand nu-l lasa pe fiumeu sa zburde in parc, il tinea legat in carut. cind oamenii intrebau de ce nu-l lasa, pentru ca se tragea mereu jos la copii, a zis ca e bolnav si nu merge
iar David deja fugea f. bine (1,2 luni) si multe minciuni despre familia noastra ca e mama sotului meu, si ca ... mii scarba sa-mi amintesc.
Dar noua ne spunea ca a fugit si a obosit cu el...
si cu pretentii de ce nu avem televizor? ea nu sta fara tv. pana la urma am luat unul, dar avind 2 comp. in casa cu internet non stop nici nu simtim nevoia lui, si nici nu vreau sa il obisnuiesc pe David cu tv. cablu deci nu am tras si ea f. nemultumita si zilnic presa ca de ce nu tragem cablu, ca pune si ea. si ca e putin cat ii platim, si ca sa ii marim salariul...
in fien f. urit si cu cuvinte de genul "va dau in judecata!" ca am fost sluga nu dadaca... ca am stat uneori mai mult (venia la 9 si la 5 iesea din casa nu mai statea de loc, trebuia sa iau taxiul ca sa fiu la timp.)
Pana la urma David a facut o infectie la cocosel, de curgea puroi, plangeam cu el de mila, si cind i-am spus a zis ca ea la spalat continuu si nu e ea de vina. Cum de la mine nu a facut nici o data asa ceva, si la ea din prima? eu stiu cum ii arata funduletul cand il speli...
In fine ce sa va mai spun, mi-am zis amarul, dar nu v-am povestit nici a 10 parte din ce a mai fost.

Dar pe de alta parte, ce vina are agentia? doar ca nu au vrut sa ma inteleaga si sa nu-mi mai ia acel 50% din primul salar pt. care m-am inteles, ar fi trebuit sa inteleaga ca a fugit d-na si ca nu o mai am, de ce sa platesc. inca mi-au si spus, daca vreti va putem gasi o alta doar sa platiti inca 500 mii pentru interviu!!! si daca nu le dau comisionul, ma dau in judecata!
POFTIM, pai "odata bea pisica otet" ami bine caut printre prieteni.
hai ca-i prea mult.

Mergi la inceput

Asa am patit si eu cu impertinentii aia de la "Blu Servicii", cu comisionul...Niste magari, i-a durut drept undeva de faptul ca mi-au bagat in casa o nebuna, ca asta era bona noastra, si multumesc si azi lui Dumnezeu ca au apucat-o crizele de isterie cand eram eu in casa, nu cand a fost singura cu puiul...Nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla! Am ramas socata si am facut o depresie dupa faza asta , asa ca...aveti grija...un deva stiu totusi ca exista un Dumnezeu si ca toate se platesc, dar...viata copilului meu a fost in mainile unei descreierate, si daca s-ar fi intaplat ceva....cum mi-as fi explicat faptul ca nu mi-am dat seama ce gen de om am bagat in casa, ceu??? Aveti mare GRIJA, fetelor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenav7 spune:

Apropo de Blu! Eu, in vacante, imi gasesc de lucru ca bona si, acum doua veri, mi-am facut un dosar cu toate actele de studii, cu tot ceea ce am considerat eu necesar ca mi-ar pune in evidenta abilitatile. Doamna/domnisoara de acolo mi-a studiat dosarul, s-a uitat lung la mine, a spus ca e de nota 20, dar, nu are nevoie de asa ceva?! Nu va spun ce figuri asteptau la usa; asemanatoare cu cele pe care le-am vazut toata vara in parc, fumand, bandu-si linistite cafeluta, in timp ce copiii de care se presupunea ca au grija, erau in grija lui Dumnezeu. Indolenta pe toata linia! Aspecte asemanatoare am vazut si in grupul de doamne/domnisoare al unei gradinite particulare mult laudata pe forum! In rest, noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput