razboi cu locatarii manelisti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am ras si eu..dar mi-a trecut, pentru ca mi-am dat seama ca as putea sa fiu vecina cu eroul nostru..din blocul alaturat au duduit manele toata vara, de vineri seara pana luni spre dimineata..in fiecare weekend..din pacate eu nu am boxe de 400W..si nici prieteni care sa ma ajute sa-l zidesc in casa (dar fac un apel pe aceasta cale..)

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Piticutz, am intrat si eu pe site-ul ala. E mortal Gabii asta, rad non stop de 2 ore de se minuneaza colegii de birou!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Asa si eu, cind am dat de forumul acela, am printat textul si umblam dupa sotul meu prin casa si ii tot zic"fii atent, astia nu sint normali, stai sa vezi!"

De-atunci mereu intru sa vad update-urile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

multam` de "banc", cel mai tare citit pana acum merci pt. site`ul cu Gabi

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Piticitz si eu sunt mare fan acu' . S-a mutat la capitolul socrii Gabii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana2000 spune:

quote:
Originally posted by chiquitita

Piticitz si eu sunt mare fan acu' . S-a mutat la capitolul socrii Gabii.

Si eu il citesc,am ajuns la pagina 4Ce-i cu capitolul socrii ca nu inteleg?Unde,tot pe forumul ala?
E demential tipul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Am descoperit shi io blogu respectiv, e super tipu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Un off-topic "pe jumatate":

Un coleg s-a mutat intr-un bloc al carui locatari au dosarele in lucru la doamna cu coasa. In prima zi, doi la usa: "domnu', lasati teveu' ala mai incet ca se aude pana la ultimul etaj", asta in conditiile in care el si sotia abia apuca o stire, un documentar, un film. Sau: "domnu', nu puteti sa mergeti mai incet in casa ca-mi pica lustra-n cap?". La toate astea se adauga susotelile si barfele de pe casa scarii.
Pe scurt, nu putea sa faca omul o miscare in casa ca ii deranja pe cei scapati de la Antipa.

Remediu: a luat cateva dvd-uri XXX, home-sistem 5.1, DTS, surround... volum maxim. Gemete, gafaieli, alea-alea...

Concluzia: reiese din context!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Tari rau!

Ma abonez si eu la ce povesteste baiatul ala.

AUGUST SEPTEMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Catalin

Un off-topic "pe jumatate":

Un coleg s-a mutat intr-un bloc al carui locatari au dosarele in lucru la doamna cu coasa. In prima zi, doi la usa: "domnu', lasati teveu' ala mai incet ca se aude pana la ultimul etaj", asta in conditiile in care el si sotia abia apuca o stire, un documentar, un film. Sau: "domnu', nu puteti sa mergeti mai incet in casa ca-mi pica lustra-n cap?". La toate astea se adauga susotelile si barfele de pe casa scarii.
Pe scurt, nu putea sa faca omul o miscare in casa ca ii deranja pe cei scapati de la Antipa.

Remediu: a luat cateva dvd-uri XXX, home-sistem 5.1, DTS, surround... volum maxim. Gemete, gafaieli, alea-alea...

Concluzia: reiese din context!

Cataline, misto faza, da' sa va povestesc una pe bune..Ma duc in vizita pe la maica-mea, si o vad cascand, cam trasa la fatza...O intreb ce are, o da cotita ( mama e o fiintza extrem de timida, slava Domnului ca nu-i seman la capitolu' asta) si imi spune ca nu a dormit de cateva nopti...Ma interesez ingrijorata de ce( are probleme cu inima) si ea: nu, nu, da...e ceva zgomot.Ii scot vorba cu clestele si o intreb ce zgomot...pai...cum sa-mi explice... vecinii aia tineri care s-au mutat in apart. de deasupra ...stii..noaptea...
"Pai, zic eu, cat dureaza?"
"Ei, dureaza, mama, cateva ore bune, si..stii...doamna...cam tipa.." Eu, muscandu-mi buzele: "Cum tipa?" Mama, uimita: "tzipa, mama, de zici ca o taie cu fierastraul..si la sfarsit, tzipa si domnul un pic.." Si nu e numai asta, da le scartzaie groaznic patul si se izbeste ritmic tablia de perete de zici ca e cutremur...
Eu, calma:" pai bate-le in teava, ca asa nu se mai poate" Mama:"vai, mama , cum o sa fac asa ceva, ca mi-e rusine" "Bun, zic eu, daca ti-e rusine, indura" Apoi vine la noi o ruda in vizita, ramane peste noapte, si a 2-a zi ii spune maica-mi ingrijorata ca crede ca la noi in bloc s-a petrecut noapte trecuta o tragedie, ca a auzit o femeie tipand vreo 2 ore..la care maica-mea a asigurat-o calma ca nu, nu a fost nici o tragedie

Dupa un timp, o intreb ce s-a mai intamplat. Maica-mea, linistita:" a, mama, s-a rezolvat, s-au casatorit, acum e liniste"

Faza cea mai tare a fost alta...dupa multe invarteli si fasoleli( eu cu mama nu am avut niciodata discutii f. intime) ma intreaba mama "asa trebuie sa fie....cu tipete?", temandu-se ea ca toata viatza ei precis nu a facut ceva cum trebuie
Dupa ce m-am stricat de ras, am linistit-o, ca nu, nu e neaparat nevoie sa urle amandoi de parca taie porqu'

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput