idei botez ieftin
vreau si eu sfaturi pt un botez ieftin dar dragut pt ca in perioada asta stam prost cu banii si nu ne-am permite sa platim 1.000.000 de persoana la restaurant avand in vedere ca am avea vreo 20 de invitati.Acasa cred ca ar fi prea mare balamucul, dar voi ce ziceti?
Raspunsuri
ECMI spune:
daca la restaurant - nu (crede-ma ai socotit bine - iti spun din experienta); acasa - nu, atunci iti raman doua variante:
- acasa la altcineva
- ii scoti la iarba verde (cat e cald)
http://photos.yahoo.com/ph/c_ghimis/my_photos
Androix spune:
La o terasa care are gratar si servesti doar bauturi, gratar si un tort sau inghetata. Sau la cineva la curte.
Andreea mamica lui Filip Stefan
Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.
printze spune:
Noi am facut motul acasa si am avut tot vroe 20 de persoane. Familie numeroasa, deh!. A fost intr-adevar mult de munca (ma refer la bucatarit si la curatenia de dupa), dar a fost frumos. Cum avem doar doua camere am facut masuta copiilor in dormitor iar noi cei mari ne-am distrat in sufragerie. Am renuntat la canapea pe care am depozitat-o in uscator si am avut loc suficient. Am folosit diverse ormanente de petrecere si multe baloane spre incantarea celor mici).
Deranjul este intr-adevar destul de mare, dar e mai economic decat la un restaurant (asta daca nu contabilizezi si munca pe care o depui).
Spor la treaba si petrecere reusita!
printze
dariana spune:
am regasit subiectul acesta al meu in timp ce cautam informatii pt un alt botez la care de data aceasta voi fi nasa. dar sa va spun cum am facut noi atunci: pana la urma am mers la un restaurant al unei fine, unde nu a trebuit sa platim si locatia, ci numai meniul, care a fost in jur de 70 ron/persoana. bautura separat, tortul la cof Alice, suuuuper bun. am avut cam 30 de persoane si pana la urma ne-am descurcat. multumim pt sfaturile acordate la timpul respectiv.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
Gabi_K spune:
Ambele botezuri am facut in cerc restrans.
Primul doar in 4 (noi+nasii) al doilea in 6 (noi, nasii, copiii, ca doar si micuta avea 1,5 ani) Asa nu s-a suparat nimeni, nici rudele, nici cunostintele.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
daraban spune:
eu zic ...categoric nu acasa.prea mult deranj
noi am facut anu trecut in august la o pizzerie,am platit vreo 60 lei pe pers,iar din banii primiti pt fetita am reusit sa platim toata consumatia(mancare ff buna)
Am fost 20 de persoane .
dana si delia (11.03.2007)