Postinor... cand iau AC?

Postinor... cand iau AC? | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Un an de zile nu am mai luat anticonceptionale (luam Logest).

Am fost nevoita sa iau Postinor - e clar de ce Si ca sa evit situatiile acestea pe viitor, m`am gandit sa reincep sa iau Logest. Normal trebuie luate in prima zi de menstruatie. Dar o fi ok, daca menstruatia vine dupa "socul" cu Postinor???

Ultima menstruatie s`a terminat acum cateva zile, deci sa ma astept la urmatoare in "parametri" normali sau...?

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Nu stie nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu iau Logest, si intr-o pauza am apelat la Postinor...
Poti sa reincepi cu Logestul in prima zi de menstruatie. Si apoi continui ca de obicei. Nu are nici o legatura cu Postinorul.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Inca o intrebare: menstruatia urmatoare sa o astept normal sau e posibil sa vina (mult) mai devreme???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

evitati cat puteti postinorul pentru ca reduce motilitatea trompelor si in final veti ajunge la extrauterina. eu l-am folosit foarte des si acolo am ajuns...desi citisem de acest efect, nu am tinut cont. E de preferat un anticonceptional zilnic.

Mergi la inceput

Pai de evitat am evitat cat am putut. Daca prezervativul si`a luat lumea in cap, nah... ce era sa mai fac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Din cate am inteles eu Postinorul are multe contraindicatii, dar asta ai constatat si tu.
Sfatul meu este sa apelezi in continuare la AC, sunt mult mai sigure si te si ajuta in anumite probleme.

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Intr-adevar, Postinorul are multe contraindicatii. Am impresia ca scrie si pe el ca trebuie folosit doar de maxim citeva ori pe an. Dar daca s-a intimplat, s-a intimplat, asta e.
Eu l-am luat o data, pe urma mentruatia a venit normal la 28 de zile. Eu de obicei sunt un ceas elvetian. Depinde de organism, dar de obicei vine normal (poate plus minus citeva zile).

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Postinorul este o supradoza de hormoni menita sa impiedice nidarea unui ovul fecundat de peretii uterini. Asta pe langa alte efecte garantate si de prospect. Produce sangerare abundenta ca la menstra dupa cateva zile de la ingerare, pt. a elimina ovului respectiv, daca el exista, daca a fost o perioada fertila, chiar daca e sau nu fecundat. Este o metoda avortiva. Si in plus de asta, se ia de maxim, maxim 2 ori pe an. Mai des, da efecte foarte urate, dezechilibre hormonale mari. De-aia nu se mai fabrica decat blister cu doua pilule.

Mary si Anna Maria- 08.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Un NU hotarat postinorului!
Sa-l ia partenerul. :)
Am avut o prietena care s-a stins.
Luase 15 postinor in doi ani !
Oare pana unde duce iresponsabilitatea partenerului si neglijenta femeii mai cu seama cand ...placerea este deseori unilaterala?
Recomandarea Marilenei este reala!
Renuntati la postinor.
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

Iubika...io as merge la medic...AC nu se iau dupe sfaturi de prietene....sau pentru ca am mai luat acum 5 ani...dupa un dozaj hormonal medicul itit va spune ce AC ti se potrivesc tie, personal, acum!!!!

Mergi la inceput