Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Un An Nou asa cum vi-l doriti!

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Dragi albinute
Suntem liberi!
Si nu ca ne-au dat drumul din camera, ci din spital.
Ei bine da, azi ne-au externat; in sfirsit analizele au aratat ca rotavirusul nu mai este prezent, enzimele au o evolutie pozitiva chiar daca nu sunt in parametrii normali, inca, asa ca au considerat ca Sebi isi va reveni mult mai bine acasa. Vestea buna este ca rejectul a fost unul mic. Problemele mari au fost date de rotavirus, care a dat peste cap si enzimele. Dar odata si odata tot trebuia sa se termine si cu rotavirusul. Asa ca dupa citeva doze de cortizon analizele au devenit mai bune, doctorii erau multuliti de evolutie, de faptul ca Sebi maninca din ce in ce mai bine si odata cu ridicarea carantinei ne-au lasat sa plecam in Le Rouseau. Ce a fost el vesel in spital in ultimele zile, dar sa-l vedeti acasa. Este alt baietel. Am facut deja o mica plimbare pina la farmacie asa ca de miine program normal. Promit sa trec mai des pe la internet si sa va scriu mai multe. Va pupam si multumim de urari. Uite ca Anul nou incepe pentru noi asa cum ne-ati urat voi... cu BINE

Va dorim si noi din tot sufletul un An minunat asa cum meritati
Sunteti mereu alaturi de noi si va purtam in gindurile noastre

Cu drag Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Excelenta vestea Irina!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Asta da veste buna !
Sa dea Domnul sa aveti parte cu totii de acum incolo numai de bine, sa fiti sanatosi si fericiti si anul asta si muuuuuuuuuuuuuuulti ani de acum in colo.

Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Irina
Ma bucur sa citesc despre voi ca sunteti bine. Chiar ma intrebam ce mai faceti si daca Sebi e bine. Horatiu vad ca a inceput sa se miste ceea ce e minunat. Tu ce mai faci, mamico?
De Craciun Gabi Hogas mi-a trimis o poza cu mihaita si am ramas cu gura cascata, era un alt copil, cu totul si cu totul altul. Poate postati si voi niste poze cu Sebi.
Va imbratisez cu drag!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Putem spune cu adevarat "o ce veste minunata"! Ne bucaram nespus de mult ca aveti un inceput de an asa de optimist. Sa dea Domul ca toate zilele si anii care vor urma sa fie tot asa.

La Multi ani si multaaaaa sanatate,

va pupam si ne rugam mereu pentru voi

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Dragi albinutze,
Poze (mai) noi cu Sebi sunt in Galeria Foto 2 de pe site-ul nostru. Galeria incepe cu imagini din primele zile de dupa sosirea la Bruxelles si continua cu imagini recente de dupa operatie. Site-ul nostru este www.alagille.ro sau daca vreti sa ajungeti direct la poze adresa este www.alagille.ro/photo_bxl/
In timp, vom mai adauga imagini noi, asa ca mai trageti cu ochiul la site. De asemenea sectiunea noutati va aduce informatii noi. Sunt in ordine cronologica, cele mai noi sunt in josul paginii.
Draga Witchie tocmai ti-am raspuns cu acest post.

Pupaciuni tuturor,
Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Irina ne bucuram ca sunteti bine, pupam voinicul curajos pe obrajori.Sa aveti un an plin de bucurii si sanatate.Am vazut pozele, am vazut niste luptatori,felicitari luptatorului sef .

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Fetelor,
tocmai transfer acum pe site poze noi. Am fost in weekend la plimbare, in parc, iar Sebi a fost extra. Pozele sunt in Galerie Foto 2 pe site-ul nostru, www.alagille.ro

Va pup,
Horatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Dragii nostri Sebi, Irina si Horatiu,

am vazut pozele, nu vroiau sa se arate dar pana la urma am gasit o modalitate si au aparut si ultimele poze. Sebi este un luptator, radiaza de bucurie in pozele in care este la plimbare. Lebaduta aceea se pare ca v-a dat tuturor pofta de viata caci pe fetele tuturor se citeste multumirea.

Suntem mereu alaturi de voi,

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput