Sa-l ajutam pe Sebi!

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni ai lui Sebi,

Nu am putut sa tin in mine. Toata ziua am stat cu sufletul la gura si m-am rugat stiind ca Sebi este in transplant. Irina si Horatiu erau forte ingrijorati acum doua zile de raceala care nu ii trecuse lui Sebi. Cand l-am auzit prihn telefon cum tuseste mi-a venit sa plang.

Vestea pe care vroiam sa v-o dau: acum 2 minute am vorbit la spital si Sebi a iesit din transplant!! Este la terapie intensiva si dr mi-a zis ca este ok. Va rog din suflet rugati-va acum pentru el mai mult ca niciodata sa treaca peste aceste zile si saptamani critice. Dumnezeu sa il pazeasca si sa il aduca acasa sanatos la fratiorul lui.

Irina nu a ajuns inca la Sebi, cred ca era la Horatiu. Doamne ajuta-i sa se faca bine amandoi. Mare minune s-a mai facut astazi! Imi vine sa plang de bucurie ca au facut operatia si de ingrijorare peste ce durere fizica are de trecut Sebi. Dumnezeu sa il intareasca.

Multumesc din suflet ca l-ati adoptat si l-ati iubit pe Sebi asa cum ati facut-o si cu Mihaita. va pupa si va transmite toata dragostea lui de copil si va doreste sarbatori fericite daca nu apucam sa mai vorbim.

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

DOamne-ajuta!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabriela, multumim de vesti, am citit cu emotii mesajul tau. Ma rog in continuare pentru Sebi sa fie bine si sa se intoarca sanatos acasa.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

doamne ajuta sa se faca bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Gabriela multumim frumos pentru vesti!

De cand stiu ca Sebi urma sa faca operatie gandul meu a fost numai la el, la toata lumea povestesc de el! Doamne ajuta, ne rugam ca Sebi sa aiba o recuperare rapida si sa treaca cu bine peste perioada critica!

Monica si Robert
poze
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Multumim pentru vesti!

Dumnezeu sa fie alaturi de ei toti!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Asa cum v-a spus Horatiu, ieri au fost internati si pregatiti pentru transplant. Desigur o zi destul de grea pentru noi toti dar acum, daca privesc in urma, a fost o zi buna, cu micile ei intimplari haioase pe care speram sa le povestim intr-o zi razind. Dar noaptea a fost destul de grea si pentru noi si cred ca si pentru Sebi care parca a simtit ceva. A fost foarte agitat toata noaptea iar dimineata cind a adormit mai bine a fost sculat pentru baita, pentru verificari, tinut nemancat... o bucurie.
Pe Horatiu l-am condus la sala de operatii in jur de ora 7. Apoi pe la ora 11 l-au chemat si pe Sebi. L-am tinut in brate la anestezie si practic l-am vazut (pentru prima oara) cum se moleseste si miscarile ii devin haotice. Apoi a adormit iar eu am plecat plingind. In sala de linga noi erau foarte multe capete de chirurgi aplecate peste o masa. Am aflat ca acolo este Horatiu. Dar atat. Acum suntem acasa (eu si bunica) si asteptam cu nerabdare un semn despre unul din cei doi pui ai mei. Pentru ca azi l-am simtit si pe Horatiu ca pe un "puiut".
ora 15.00
Au sunat ca Horatiu aproape a terminat, il inchid si Sebi deja asteapta ficatelul.
La 16.00 l-au dus pe Hory in Sala de terapie intensiva. Cind ne-am dus la el s-a trezit si cu o voce slaba a intrebat "Ebi?"
Era bine, totul parea ok, toate semnele vitale f bune, echografia abdominala arata ca circulatia in artera hepatica este buna.
Totul era ca la carte Slava Domnului. Coordonatoarea de transplant i-a zis ca are un ficat f frumos, ca a avut mare grija de el.
ora 19.30
Am iesit intimplator pe culoar si am fost intrebate daca l-am vazut pe Sebi. Am zburat in la el si l-am gasit dormind linistit. A venit o asistenta care ne-a explicat totul, pe scurt Sebi este perfect. Asa s-a exprimat. Echografia abdominala arata si la el ok.
La 2 h de la transplant l-au extubat si a respirat singur f. bine. A avut o noapte buna...
Dimineata am aflat primul semn ca ficatul functioneaza. Bilirubina a scazut de la 18 la 8 in doar citeva ore. Si stiti ce?
Se vede, in special in albul ochilor. A facut un picut de febra, 37.5 dar am inteles ca post operator nu-si fac probleme decit de la 38.5 in sus. Acum i-am lasat pe amindoi dormind si am zburat sa va dau repede aceste vesti bune.
Va pupam si va multumim pentru tot.

O noapte buna tuturor
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinamarina spune:

Michelle
nu stiu ce se intimpla
Am intrebat de voi dar nu au primit nimic
te rog trimite-mi mie un mesaj catre ei
il printez eu si-l dau lui Magda Jansen
Mai trimite odata mail-ul catre adresele pe care ti le-am dat
Ei va asteapta. Chiar miercuri au operat un baietel cu atrezie care avea i an si 3 luni. este bine . Si ca incurajare a fost operat de celalat medic chirurg care se pare ca opereaza la fel de bine ca si de ville. Oricum ei nu par deoc ingrijorati ca pleaca chirurgul
Va pup si sper din tot sufletul sa va vedem aici cit mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Irina, Doamne ajuta! ce bucurie!
Sa ai grija de puiutii tai, dar si de tine!
Va imbratisam de aici cu mare drag! Pupam Ebi curajos si frumos! sa se intoarca alb ca spuma laptelui!

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput