COPIL CU RANI PE PICIOARE
Raspunsuri - Pagina 4
CristinaT spune:
Uite ce as face eu, calca-ti pe inima, unge-le in continuare, daca tu crezi ca este bine aici. Sa schimbi 3 mijloace de transport cu copilpe timp de iarna cativa ani, nu-i usor. Acum daca tot le-ai pus in garda ca stai cu ochii pe copil, nu cred ca vor avea curaj sa-l atinga cu o floare. Sa stii ca acelasi lucru ti se poate intampla si cu bona si sa ajungi sa ai cate o bona pe luna.
Eu cred ca este mai simplu de agresat un copil singur acasa decat in colectivitate. Acolo pot sa vorbeasca si ceilalti copii. Nu stiu daca ai inteles exact ce vreau sa zic.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
costelusa spune:
Ce ar fi sa dai tu telefon la Directia de Protectie a Copilului si sa-i intrebi daca trebuie sa iti faci griji si cum trebuie sa actionezi?!
73daria spune:
costelusa n-am dat tel la directie,dar am fost acolo si ce credeti ca s-a intamplat???????MI-AU MUTAT COPILUL LA CRESA CIOBANASUL!Cu toate ca acum stau mai linistita, mi-e totusi sa nu cad din lac in put.Ideea este ca au mai fost sesizari, doar ca acum mi-au promis ca o sa se ia si masuri.Acum o sa rog mamicile care au puiutii la aceasta cresa (Ciobanasul) sa-mi de-a si mie referinte de ce se intampla la grupa mica.va pup si va multumesc, fara ajutorul vostru poate ca nu luam atitudine, asa.........
costelusa spune:

Bravo! Stai cu ochii pe bebe si... relaxeaza-te. Ai facut cel mai bun lucru. Normal e sa deschida o ancheta, mai ales daca au mai fost sesizari. Niciun copil nu merita un tratament urat! Chiar daca ti-e greu sa il duci la noua cresa, fa efortul asta macar o perioada. Intreaba-i pe cei de la Protectia Copilului daca poti reveni la cresa Sinaia dupa incheierea anchetei. 
73daria spune:
ms costelusa de incurajari, sincer, acum si daca o sa-mi spuna ca sunt super conditii la cresa Sinaia, nu ma mai intorcccccccc, pai prin ce iad am trecut eu ........saptamana asta, nu doresc la nimeni.Acum o sa fie problema cu trasportul, ca schimbam 3 mijl.pana acolo la Ciobanasului,dar prefer asta, celeilalte.
Field_mouse spune:
Ai mei sunt la Ciobanasului, dar la grupa mare. Sa stii, ca nu am auzit nimic rau despre cresa asta. Cat am stam pe acolo, cand veneam mai devreme sa-i iau acasa si nu erau inca gata, n-am auzit copii plangand, educatoare tipand s.a.m.d.
Cu trei mijloace de transport e nasol. Tu unde stai? Nu poti sa mergi cu metroul? Daca tot ajungeai la Sinaia, poti sa mergi putin mai departe pana la statia de metrou Obor?
anda141 spune:
Am citit povestea si m-am infiorat. Nu e posibil asa ceva. Ai procedat foarte bine ca ai facut sesizari si foarte bine ca l-ai mutat. Si eu cred ca fost vorba de bataie, altfel de ce ti-l mutau asa de repede? Bine ca a plecat de acolo, eu de a doua zi nu l-as mai fi dus, chiar daca ajungeam sa spal strada. Si totusi cred ca trebuie luate masuri fata de personalul de acolo, sa nu mai chinuie si alti copii.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
bubu05 spune:
Daria, m-am ingrozit de ce am citit, mai ales ca si baietelul meu are 1,8 ani si urmeaza sa-l duc la cresa peste o luna.
Dar nu am inteles, cei de la Directie l-au mutat dupa ce ai facut sesizarea?
Oricum, nu era in regula, mai ales cu fetita cu urechea vanata...si vorba Amayei, cel mai corect este sa te informeze ele ca s-a lovit copilul, unde, cum, ce a mancat...nu asa superficial sau sa ridice din umeri ca nu stiu...
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
73daria spune:
va multumesc din nou de raspunsuri,am facut o pauza,pt.ca am inceput un job nou si bb la fel.La ciobanasului este la grupa 4,asistenta mi se pare ok,doar ca acum avem probleme cu somnul,nu-mi doarme mai deloc,pt.ca acasa l-am obisnuit leganat si in pat cu mine.Ma gandesc ca acum ar trebui sa-i schimb tabieturile,sa nu-l mai leganat nici acasa, ca sa nu-i fac mai mult rau.Acolo,cu siguranta n-o sa mi-l adoarma nimeni leganat,cu toate ca una imi spune ca il adoarme in brate si alta ca acolo nimeni nu e leganat.eeeeeeee.....Una peste alta,este f.mare diferenta intre cele doua crese, oricum n-o sa recomanad la nimeni ex cresa Sinaia.Pe mine ce ma deranjeaza cel mai tare este ca nu stiu ce se intampla in spatele usii,ele pot spune o gramada,dar daca nu vad eu cu ochii mei,cum sa cred.Ar trebui sa facem un referendum si sa avem si noi acces in salile de clasa,macar ca ne uitam"pe gaura cheii" si tot e ceva.intr-o seara am intrat direct in sala,"am uitat"de interfenon si bblu meu se juca cu un alt bb si tanti statea pe un scaunel,bineinteles ca am fost mustrata,dar am facut si eu pe"proasta"ca am uitat,tare sunt curioasa sa vad exact cum sunt tratati bbii nostrii.ca ele se pricep foarte bine la "fabricat"povesti......