Metoda de pliat tricouri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Tare rau! Dupa 3 incercari, am reusit si eu, asta ca nu am tinut minte miscarile. Si al meu consort a reusit din prima. Cica el stia, o vazuse pe net, dar nu mi-a zis, ca sa nu imi faca serviciu, cred. Eu o sa incerc sa folosesc metoda asta de impachetat mereu, poate ma obisnuiesc asa.:) Merci! Dar si "aparatul" din carton e tare rau.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by copiloi

Uite www.youtube.com/watch?v=5yxmTsphpjk" target="_blank">aici.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mi-a iesit asa de bine si, este asa de usooor!Imi place tare mult metoda Thank you Alina
P.S.
Este SUPER metoda cu acea cutie din carton!Am sa-l pun pe sot sa-mi faca si mie una.
Phuuiii...ce ma mai bucur ca imi va usura munca asa de mult!Cum truda n-am aflat mai devreme?!
Le aranjam eu frumoas si pana acum insa, nu asa de simplu ca in imaginile acestea.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetelor, asa trebuie sa ramana o parte (o maneca) in afara? hai ca e simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

N-am inteles nimik din demonstratie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Idem!
Nici eu n-am inteles decat inceputul, cand il indoaie la jumatate; cand il ridica deja si il "suceste" in aer, nu vad ce face, si nu inteleg nimik!
M-am chinuit de cateva ori si am lasat-o balta, ca nu vad ce face cu tricoul in aer; il vad numai gata impaturit...

Mergi la inceput

Fetelor dragutelor, cand apucati de la mijloc de acolo si de sus, tineti bine de tricou si trageti de partea care o luati de sus. Andora, asa trebuie sa ramana, o maneca in afara, dar dupa aia indoi si partea aia. Sper ca am fost explicita cu voi, ca mai bine explica video-ul zic eu.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Merci Oana, pai am indoit si partea aia, dar "batraneste" ramanea indoita inauntru nu in afara, de fapt tot aia e, iese super
Fetelor apucati numai cum face dsoara din filmulet si scuturati nitel cand ridicati mainile, veti vedea ca se aseaza de la sine (intr-un fel se intoarce pe dos prin ridicare), bafta, e simplu, eu sunt ca un copil, impaturesc tot ce gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

stiam filmuletul mai demult, dar nici nu mi-am pus problema sa incerc si eu. cand v-am auzit pe voi, hop si eu!
si am si reusit! hihi!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andora

= eu sunt ca un copil, impaturesc tot ce gasesc

Si tu?

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Super , mi-a iesit a 3-a oara. Mi-a luat mai mult sa intind tricoul pe jos
Dupa ce prindem dexteritate vom fi tare rapide. Cred ca asa nici nu se sifoneaza prea tare daca stau mai mult timp in dulap.

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput