master-de care?
Raspunsuri - Pagina 4
mihaser spune:
Kittie eu anu` asta m-am inscris la master...chiar azi aflu daca am fost admisa si daca se va tine. Din cate am citit eu in regulament...o sa primesc totul in format electronic, inclusiv temele si vor exista intalniri virtuale atat cu profii cat si cu ceilalti cursanti. Examenele se vor da intr-un singur sfarsit de saptamana in oricare din centrele teritoriale ale ASE Bucuresti sau la sediul central. E tot ca Idd numai ca nu trebuie sa te deplasezi decat la examene. Mie imi convine ca e asa flexibil ptr ca eu stau cu bebe pana seara cand intra tati in actiune.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
Kittie spune:
Pai de asta ma gandeam c-am facut o alegere bazata numai pe preconceptii.. Si poate intr-adevar era o varianta mai fericita master-ul online.. Hmm.. Asta e, vedem, poate reusim sa schimbam optiunea pe parcurs, daca ne primesc :D .. Ca tot vb despre 'sistem' : imi spusesera ca pe site trb sa apara informatiile despre inscrisi duminica (adica ieri?!)
, mami de ( 13oct04 )
mihaser spune:
Kittie si la mine spuneau initial ca se dau rezultatel in 17...apoi au schimbat-o ...le-au dat azi pe la ora 15. Sunt cam 150 de persoane la masterul meu, deci se va tine. Bafta si tie! Cred ca se poate schimba optiunea. Aici spunea ca si cei respinsi la forma clasica se pot inscrie la forma online. La aia clasica s-a dat examen...la asta online cred ca au facut o medie intre licenta si media pe toti anii.
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
melina34 spune:
stie cineva pina cind se poate depune dosarul pt master la id,Univ Bucuresti? nu raspunde nici naiba la telefon de zile intregi!!!
M.
ligeea spune:
E cineva la master la ASE la Economia proprietatilor imobiliare ?
M-am inscris si am luat -cu taxa ca fara cred ca nici nu s-au scos.
pe mine ma pasioneaza domeniul si il fac pur si simplu de placere . Consider ca intuitia mea in speculatiile imobiliare -care e bussinesul meu trebuie oarecum dublata in anii ce vor veni si de oarece studii .
abia astept sa incep.