master-de care?
Raspunsuri - Pagina 2
korinna spune:
Ina78...da...si eu am sunat si asta e pb..ca erau la zi...iar eu din Galati fiind....as fi vrut ceva la distanta.Nu am gasit nimik pe domeniul portuar pt toamna asta la distanta.Nici nu stiu ce sa fac....
ina78 spune:
LA NICI O ALTA UNIVERSITATE? Oferta este destul de mare... Desi nici cursurile la zi nu au un orar foarte incarcat.
O sa ma uit si eu dupa ceva la distanta sau fregventa redusa...
Catalin.. eu nu mi-am dat seama de diferenta, ce am observat eu e ca depinde de specializare, am presupus... (eu)... ca depinde de profil, de nevoia de aprofundare ... ma rog de pregatire...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
nadyana spune:
Merci mult fetele pt. ca mi-ati raspuns in nr. atit de mare.Credeam ca subiectul meu nu va interesa prea multa lume.Ieri am fost la facultate, la FEA si m-am interesat de un master, am luat un pliant, am intrebat si eu pe acolo pe la secretaria, pt. ca, chiar ma simteam un pui pe acolo,nestiind nimic in cadrul acelei facultati.Dar sa va spun ce am gasit si ce m-am gandit eu ca mi-ar putea fi de folos.Au asa:
Afaceri internationale(studii academice postuniversitare)-durata 1,5 ani-doar la ZI(ID nu au)
Administrarea afacerilor academice postuniversitare)-1,5 ani - au si ZI si ID
Sisteme inormationale pt. afacer (master)-2 ani (ZI si ID)
Managementul proiectelor (master) - 1,5 ani
Contabilitate si audit (master)- 1,5 ani
Doar pt. contabilitate si audit se cere ca, candiatii sa fi absolvit, in prealabil, studii economice.
La ZI cursurile se fac joi, vineri 16-20 si simbata 9-15
La ID cursurile sunt organizate numai simbata si duminica , 2-3 week-end-uri pe luna(in contul taxei stuentilor de la ID li se ofera suportul de curs pt. fiecare disciplina).
Ce spuneti de asta?Ma gandeam sa aleg intre primele oua discipline, dar prima nu exista la I.Ni ci nu stiu ce sa fa. Pe de alta parte, ma gandesc ca daca fac la ID nu stiu daca voi avea de pe ce invata.Este o facultate noua pt. mine.
Ce spuneti?Din toate aceste discipline care vi se pare ca poate fi de folos si cam in ce domeniu te poti angaja cu acea specializare.Intreb si eu ca prostul pt. ca, dupa cum am spus, este ceva total nou pt. mine.
Anca, inseamna ca suntem pe aceeasi lungime de unda.Cati ani ai facut masterul?Am vazut ca la specializarea Afaceri internationale si Administrarea afacerilor este si un obiect "dreptul afacerilor".
copiloi spune:
nadyana, ce tarife se mai practica?
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
ancamironiuc spune:
Nadyana, eu abia am terminat, acum ma inscriu la postuniversitar in Stiinte penale. Inainte sa termin am vorbit cu un profesor si imi spunea ca cel mai bun domeniu dupa ce termini este dreptul afacerilor si chiar si dreptul penal al afacerilor.
Dintre cele pe care le-ai gasit si eu cred ca primele sunt cele mai interesante si utile. Din pacate la noi a fac. povestea cu dr. afacerilor este complicata...avem un prof mai ciudat si fuge lumea de el ca nu stie la ce sa se astepte.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
Jocelyn spune:
In locul tau as alege masterul de Managementul Proiectelor. Ai spus ca "Eu vreau sa fac ceva care sa ma ajute in momentul in care vreau sa ma angajez,adica sa cantareasca greu" ... iti sugerez sa te angajezi cat mai curand pentru a capata experienta, e o mutare gresita sa astepti sa termini masterul ca sa te angajezi, sau poate am inteles eu gresit. Masterul nu conteaza mare lucru daca nu ai si o oarecare experienta care pana la urma cantareste cel mai greu. Pentru ca nu te intreaba nimeni cate facultati si mastere ai facut si ce note ai luat ci ce stii sa faci, la ce esti bun, ce ai dovedit fostilor angajatori.
Nu stiu daca voi avea mai avea timp de-acum incolo sa fac un master, cert e cele mai bune usi sunt deschise si fara, atat timp cat iti poti demonstra abilitatile si experienta :)
Mult succes!
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by nadyana
Sisteme inormationale pt. afacer (master)-2 ani (ZI si ID)
La asta nu te baga daca nu ai cunostinte de info... sau daca nu ai multa vointa... se fac baze de date, retele, si nu e doar de citit dintr-o carte... tb sa ai calc, sa faci proiecte
Am vazut ca la specializarea Afaceri internationale si Administrarea afacerilor este si un obiect "dreptul afacerilor".
Obiectul asta ii apa de ploaie, l-au pus ca suna bine, se face si la fac la zi
In rest, parerea mea despre master: am observat ca in ultima vreme aproape toata lumea face master (in concluzie din toamna m-am inscris si eu numai ca la fara taxa); sunt mai multe categorii: cei care vor sa mai lungeasca timpul facultaii pe banii parintilor, cei care il fac ca poate o sa trebuiasca la ceva, cei care il fac in domeniul lor ca le tb pt job.
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
lulu77 spune:
)Am o nelamurire , poate ma ajutati !
O colega vrea sa se inscrie la Master - Resurse Umane .
La facultate (secretarele i-au spus ca nu se poate inscrie ,deaorece a absolvit ASE si nu Phiso-Sociologia .
Este adevarat ?
Te conditioneaza , depinde de facultatea absolvita alegererea tipului de Master?
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by lulu77
)Am o nelamurire , poate ma ajutati !
O colega vrea sa se inscrie la Master - Resurse Umane .
La facultate (secretarele i-au spus ca nu se poate inscrie ,deaorece a absolvit ASE si nu Phiso-Sociologia .
Este adevarat ?
Te conditioneaza , depinde de facultatea absolvita alegererea tipului de Master?
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Din cate stiu unele sunt conditionate insa altele nu. Cele generice nu au de ce sa fie conditionate daca nu cer cunostite majore in domeniu. Cumnatul meu a afcut un curs la mine la fac. in Drept Administrativ si el a terminat Politehnica. La fel eu ma gandeam la unul in psihologie...de ce nu. Este problema mea daca reusesc sau nu.
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
Kittie spune:
Hop si io! ca ji io ie om .. carevasazica vroiu si io un master :D
stiti careva despre master-ele on-line cum se desfasoara? Eu aveam posibilitatea sa optez pentru master 'clasic' si on-line. am optat pentru clasic mai degraba de frica romanului ca tot ce-i la-nceput si 'pretentios' schioapata serios. Ca atare acum am nenumarate mustrari de constiinta ca poate n-am socotit echitabil.
Va multumesc frumos pentru ajutor!
, mami de ( 13oct04 )