Fam. Iovan - parinti de fandoseala
Raspunsuri - Pagina 7
blueeyes2003 spune:
Eram sigura ca se despart!
Lupul isi schimba parul dar naravul, ba!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
dana_ene spune:
Ia te uita ! Nu stiam.
Intr-adevar, e pacat de copilas.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
alibeta spune:
Am vazut-o chiar azi -dupa masa pe PRO TV pe Romanita si mama ce le mai dadea in sus si in jos cu dragoste ei pentru copil si a lui Adrian si cat de mult o sprijina acesta.A mai vazut cineva(emisiunea lui Oana Cuzino)
Artemis1578 spune:
Am vazut doar prezentarea de la inceputul emisiunii, ma enerveaza Madam (cica) Dr. Cuzino si ma lipsesc!
Dar zicea de Romanitza cum ca la 3 saptamani dupa nastere a inceput sa faca exercitii pe bicicleta sau ceva de genul asta! Hai sa fim seriosi! Traiasca impachetarile si infometarea! Eu nu cred! O femeie cu cezariana sa faca un asa mare efort fizic dupa nici 1 luna!
Anka si Ubitu Athina
blueeyes2003 spune:
Nici eu nu cred ca a facut exercitii fizice la doar 3 saptamani de la cezariana. E aproape imposibil.Si odata zicea ca a tinut cura de slabire...dar si ca alapteaza...cam greu... nu cred!
Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!
alibeta spune:
Pe mine ma enerveaza Roamnita si multe altele ca ea care spun ca au slabit,ca au facut la cateva luni dupa nastere.Da ce,ele sunt facute din altceva fata de noi celelate.Emisiunile Oanei Cuzino sunt niste ratari continue,dar ma rog,asta este alta treaba.
Na,ca m-am si enervat
oanamc spune:
Din cate am auzit eu,zicea ceva de genul:"biberoanele poate sa le faca si Adrian",deci nu mai alapteaza...oare din ce cauza .Si eu cred ca s-a infometat,nici vorba de sport la 3 saptamani dupa cezariana.
kla78 spune:
bicicleta pe naiba la 3 sapt dupa cezariana,mai ales ca sunt convinsa ca medicii dupa o astfel de operatie zice clar ,fara efort ,fara sa ridice mai mult de 2 kg,etc...eu am trecut prin 2 operatii(nu cezariene e adevarat,dar oricum sunt pe burta)si stiu ce restrictii am avut,nu are ea cum sa fie altfel fata de noi celelalte.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
blueeyes2003 spune:
Cred ca imediat dupa nastere s-a apucat de cura de slabire,eu nu o vad alaptand asa cum sustinea inca din prima zi cand a venit cu copilul acasa.
Eu am cezariana si medicul mi-a spus ca dupa 6 luni pot sa fac exercitii fizice .Dupa 3 sapt. nu ma mai durea deloc dar totusi...era interzis efotul fizic.
Mirela