Fam. Iovan - parinti de fandoseala

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

acu' scriu pentru ca nu ma pot abtine si e parere strict personala
Banuiesc ca muriti de invidie ca altii isi permit ca altfel nu vad de ce atata rautate pe cm2 la adresa unor oameni care nu v-au deranjat cu nimic. Ii aruncati la cosul de gunoi si ii desfiintati pe baza unor articole din presa ...daca nu va plac ignorati-i frate ...da cine va dreptul sa-i judecati asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am alta curiozitate, in schimb..cum de a ales "filantropia"? eram destul de sigura ca o sa nasca la euroclinic, filantropia nu e in topul celor mai curate maternitati de pe la noi si nici pentru serviciul de neonatologie nu e vestita..cu ce doctor o fi nascut, stiti?

asa cum ma intreb si de ce merge andreea marin la spital la prof marinescu, si nu la cabinetul particular?1

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Am inteles ca a nascut la Filantropia cu medicul Ana Tolea Runcanu.Personal,nu am auzit de ea.
Sa le traiasca baietelul si sa le aduca numai bucurii.

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Sincer, eu le doresc numai bine atat familiei Columbeanu cat si familiei Iovan...chiar nu ma deranjeaza nici suzeta din aur sau nasterea de 5 mld. lei in cazul Iovan, si nici zecile de cumparaturi ale Columbenilor...doar ca deseori devin agasanti prin modul in care "incearca" sa epateze, demonstrand (cu sau fara vointa lor)cat sunt de...snobi!!! Da' uneori , ce nu se face pentru publicitatea care ii tine in topuri! Cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ei...sa le traiasca bebelusul, indiferent al cui o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Sa le traisca bebelusul!
Chiar nu stim cu ce doctor a nascut Romanita???

off topic: eu am nascut la Filantropia si este curat pe-acolo. Saracie, dar curat!

Anka si Ubitu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Megbeng, Filantropia este un spital foarte bun, proaspat renovat, din cate am inteles...cand am nascut eu acolo, acum 2 ani, era foarte curat si am primit atentia necesara de la tot personalul medical si nu am cotizat si nici n-am nascut cu seful spitalului. Din cate auzisem pe aici inainte de nastere deja aveam cosmaruri si am fost extrem de placut surprinsa sa descopar ca realitatea este cu totul alta si foarte-foarte departe de unele povesti de pe forum.

Sa le traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa-i faca fericiti.

Edit: in Libertatea scrie ca Romanita a nascut cu Ana Tolea Runcanu.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

acum un an s-a operat soacra-mea acolo, dar e drept, era pe sectia de gineco, nu pe obstetrica si am vazut cu ochii mei paturi jalnice, geamuri pe sub care suiera vantul si dotari mai slabe ca in alte locuri (si va rog sa ma credeti, ca am intrat si vazut muuulte spitale in bucuresti!).
dar repet, nu stiu cum e la nasteri, stiu doar sectia de gineco!
nici eu nu am auzit de aceasta doctorita..probabil ca se stiau dinainte!

ei, sa fie copilul sanatos!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Vreun pictorial cu odrasla, ceva?

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Nu cred ca avem mult de asteptat !

Anka si Ubitu

Mergi la inceput