Fam. Iovan - parinti de fandoseala

Fam. Iovan - parinti de fandoseala | Autor: anca_d

Link direct la acest mesaj

Cum pot sa faca public faptul ca venirea pe lume a micutului lor costa 5 mld. lei? Ma bucur pentru acel copil ca va creste fara griji, dar chiar suzeta de aur comandata in Dubai cu sute de mii de euro? Sunt atatia copii care nu au ce sa manance saracutii sau care sunt bolnavi si asteapta un miracol sa poata pleca in diverse clinici pentru tratamente. Felicit inca o data fam. Columbeanu pentru gestul facut. Daca macar jumatate din cei cu mil. de euro ar face ceva pentru micutii din tara asta .....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

da ...am citit si eu despre marele eveniment si despre cumparaturile din dubai care depasesc niste sume ametitoare..
si vorba ta, sunt copii care nici nu stiu ce inseamna sa ai zilnic o mancare calda pe masa, iar sotii Iovan vor pur si simplu sa socheze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Stai ca nu intzeleg, Iovan cine-s, ca p-ajtia-i keama Columbeanu? A ramas Romanitza gravida, sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Suzeta de aur? Mi-e rauuuuuuuuuuuuuu

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu m-am lamurit pana la urma cui ii este destinata suzeta, respectivii parinti omit insa un lucru: sunt bebelusii care nu accepta suzeta, fie ea si din aur. O scuipa cat colo. Ei, poate n-o sa fie cazul

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Asta este articolul :
http://www.hotnews.ro/articol_55782-Romanita-Iovan-ii-cumpara-copilului-ei-o-suzeta-din-aur.htm

Da, Iren, Romanitza sta sa nasca in curind.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Nu m-am lamurit pana la urma cui ii este destinata suzeta, respectivii parinti omit insa un lucru: sunt bebelusii care nu accepta suzeta, fie ea si din aur. O scuipa cat colo. Ei, poate n-o sa fie cazul

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Deja?? Ca parca mai ieri pierduse sarcina, cin naiba a ramas iar, ca doar avea probleme de fertilitate, deh, fata are peste patruj de ani, shi deja sta sa nasca?? Pfuuuiii, asha-mi trebe daca ma bag la birfe, m-am confuzionat de tot
Edit: acu-am intzeles de ce nu shtiam despre cine e postu initzial, ca-s amestecatzi Iovanii cu Columbenii
Io cre ca ajtia ashteapta ca odrasla sa faca o "kestie" de aur, ca a lu Suri, ca deh, daca baga aur pe gura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Initial creeata de anca_d

Cum pot sa faca public faptul ca venirea pe lume a micutului lor costa 5 mld. lei?

Cum adica au facut public, au facut conferinta de presa sau ce?
Nu confunda foamea de bani a jurnalistilor de doi lei cu ce spun sau nu persoanele publice. Astia din presa nu au limita.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Cristina,
mama lui
Cresc...

dar se poate la fel de bine sa o accepte si sa nu poata fara ea...Si ce-or sa se faca ei daca ii calca hotii din nou si le fura suzeta?

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Cum ce fac?!

Mai impusca pe cineva si scapa basma curata

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput