Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata ...ce mai faceti gagici?

pe unde mai sunteti? nu mai semneaza nimeni condica pe aici?

la toate ca vad ca nu sunteti nici una pe aici si va doresc o zi superba... intru mai tarziu ca imi merga cam naspa netul.

si haideti loa un pahar de must

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Mai dar chiar nimeni nu mai da pe aici?Pe unde umblati? Eu sunt stresata de astia de deasupra mea ca isi sparg peretii...cred ca in final ajung la mine

E distractie mare la castane... mergem si noi mai dupa-masa.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Chiar nu mai intra nimeni? plec si eu ca mai am putintica treaba si apoi plecam si noi la Castane...sper sa nu uitam aparatul sa facem si ceva poze...desi seara se vede mai bine...acum vezi doar multa,multa lume.

si revin mai tarziu ...cu poze (sper)daca o sa am la ce face.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna fetelor.
Aici e o vreme naspa. Putin racoare si plaoua mocaneste , si trebuie sa mergem la cumparaturi. N-am nici un chef.
Faceti poze multe la sarbatoare , sa ne mai treaca si noua dorul de casa.
Si distractie placuta.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

Buna fetelor,
danette-am facut HSG in 1997 si am lesinat de durere.Dar rezultatul a fost O.K.Sigur de atunci multe se puteau schimba.Fac laparos. pentru ca se pare ca am- sindrom aderential pelvin, probabil de la vreo anexita de care nici nu am stiut.Oricum la laparos. vor vedea exact cei cu ele si le vor inlatura.In plus pot descoperi si alte probleme.Eu fac parte din categoria fetelor cu CM ceas 28 zile,fara probleme hormonale,cu ovulatie(chiar dubla),sotul super OK,dar nu raman insarcinata nicioadata!!!.Asa m-am hotarat sa incerc si varianta asta.Sa vedem ce va fi .Bineinteles daca nu cumva intre timp se intampla minunea.Luna sept.am fost mai atenta ca niciodata in viata mea la toate aspectele si azi z 23,stau cu un test in fata.Ma tot intreb sa-l fac sau nu? E primul pe care il fac.Stiu ca e prea devreme,dar nu ma pot abtine.Noroc ca sunt optimista ca altfel ...
szaboali-mersi pentru informatii.Am nevoie de dr. doar sa imi interpreteze un "dosar"de analize.In paralel voi merge la alti doi dr.Asta pentru linistea mea.Apoi, oricum dau cu zarul...pana ajung la Cluj.Felicitari de casa noua.Sa va bucurati de ea si de scumpica de Iarina.
Irlandeza--nu fi trista.Si mai ales nu-ti pierde speranta.Eu am 36 si inca sper.
Daca o sa ma invatati o sa va trimit si eu poze cu sarbatoarea castanelor.
cristinabarz-frumoase poze.
Va pup pe toate baimarencelor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agerica spune:

irlandeza-inca ceva.Mie timp de 12 ani toti medicii mi-au spus ca sunt perfect sanatoasa.HSG-ul l-am facut din proprie initiativa profitand de o vizita in Belgia iar la laparos. tot eu am cerut sa-l fac.Crede-ma ma rugam sa ma suspecteze de ceva.Asa ca atunci cand mi-a spus medicul ca e posibil sa am acest sindrom aderential pelvin m-am bucurat.Ma gandesc cu multa speranta ca odata inlaturata problema asta vom putea face bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Agerica, deci e un fel e infertilitate fara cauze(de origine necunoscuta)...stiu ca doare cumplit HSG-ul... nu am facut dar mi-era o groaza si mie.. nici eu nu am ramas usor insarcinata. Am facut cateva luni grafice cu temp. bazala. Plus ca am citit al site-uri despre fertilitate ca deja pot sa dau consultantza

Si eu mi-am facut test de sarcina mai repede decat data UM... si s-a vazut in Z 24.. o a doua liniutza abia vizibila...Si foarte bine ca esti optimista.. inca ai multe sanse sa ai bb.

asaaa.. test postcoital ai facut?
este posibil sa fie mediul super acid pentru innotatori si sa-i termine inainte de-a ajunge la destinatie...la Cluj se face si asa ceva.

Dana & Iris (23.11.2004)

Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

A fost Festivalul Castanelor?

Nu-mi trimite si mie cineva castane, ca sa nu mor de pofta? La noi nu se gasesc...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Buna seara fetelor!
Distractie placuta la castane, cele care mergeti.
Eu am fost azi la sarbatoarea cartierului si am baut must, a fost chiar super bun.
Revin maine sa vad daca ati pus deja poze.
Va

Cristina si Anna (29 aprilie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/my_photos

"Ce tie nu-ti place, altuia nu face!"

Mergi la inceput

Salutare gagici,no ca am fost la sarbatoare si nu am facut poze am uitat aparatul acasa si sincer nici nu puteam face ca era la lume frate de nici nu puteai sa treci asa inghesuiala a fost. Destept a fost cel care a inventat telefoanele mobile ca ne-am pierdut unii de altii si ne-am sunat unii pe altii si asa ne-am gasit.Mergem si maine ...poate reusesc sa fac si ceva poze ,sper sa nu fie multa lume ca e tare naspa pe inghesuiala.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput