Baia Mare gazda Sarbatorii Castanelor !!! (2)
Raspunsuri - Pagina 16
szaboali spune:
Fetelor ati plecat la culcarica?
Am ramas eu CUCU?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Irlandezooo spun si eu ...incearca sa nu te stresezi ca poate de aia nici nu ramai oricum inca o data bafta si stai calma.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
camelia.t spune:
'Neata.
Nu il cunosc pe tipul ala de care zici : Dan ... Precis o fi fost in alta clasa si eu nu stiu de el.
Multumesc de felicitari pt apartament. Pt detalii: are tot 2 camere, dar ce am urmarit noi cu prioritate la mutarea asta a fost sa scapam de Hotvon cu orice pret (pt copii mai ales). So, am prins ocazia asta, era o doamna care pleca in State, apartamentul este orientat cu toate geamurile spre o zona verde maaare unde masinile nu au acces, sunt doar 2 alei, exact ce cautam pt copii. Apartamentul valoreaza clar mai mult, mai ales ca vazusem o gramada inainte care nu aratau nici pe jumatate ca asta si cereau 34.000-35.000 de euro.Doamna se grabea sa plece si asa am avut noi sansa.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cristinabarz spune:
Irlandeza LA MULTI ANI SI FERICIRE si sa dea Domnu sa reusesti sa faci si tu un bebe. Sa iti spun ceva, eu am fost maritata un an jumate si nu m-am protejat deloc sa nu raman, si nu s-a intamplat nimic, la un mement dat am zis ca precis e ceva in neregula cu unul din noi si ma gandeam sa fac un control hormonal. Anult trecut in august imi vin rusii 3 spatamani, merg la doctor in septembrie ca cica nu-i normal sa dureze asa de mult, cine stie, oi avea un chist sau ceva.... acel ceva era deja Anna de 9-10 saptamani, tocmai cand ma gandeam sa fac control hormonal sa vad care-i baiu. Asa ca, eu am tras o concluzie, se intampla atunci cand trebuie sa se intample, daca te stresezi numai rau faci, tre sa fi foarte calma si cool ca sa poti sa devi mamica. Si gata ca te plictisesc, inca o data, la multi ani!
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
cristinabarz spune:
Fetelor, buna dimiñeata!!
Ce faceti astazi? Io ar cam trebui sa fac treburi menajere da nu tare am chef, mai cu drag as face nani da nici asta nu mi-o permite Anna asa ca.....
O zi buna
irlandeza spune:
Mersi Cristina .
Eu am 2 ani si un pic de casnicie. Din Decembrie anul trecut nu ne-am mai protejat si am ramas din prima , dara am pierdut la 6 sapt. , apoi am reinceput din iulie sa nu ne protejam si inca nimic. Mi-am facut toate analizele si sunt OK. Asa ca astept.......
Ma streseaza varsta mai ales , tocmai am implinit 32 ani, si pana in decembrie nu prea ne-am gandit la copii , era prea repede pt. noi, dar acum.......
Noi 2 singurei
olim spune:
Salutare fetelor
E super apartamentul, sa il folositi sanatosi
Mai ali nu mai fii asa disperata ca o sa vezi ca va fii totul bine.Nu te mai stresa ca poate sia sta influenteaza.
LA MULTI ANI!
Cristina, o zi buna si spor la treaba!
camelia.t spune:
Iara suntem la coada!
Nu stiu cum va fi cu monitorizarea Sarbatorii Castanelor. Nu stiu sigur dar cred ca tocmai in zilele alea ne vom muta! Vom sti in cateva zile. Mai vedem......
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
cristinabarz spune:
Camelia, suna foarte bine apartamentul, sa va bucurati de el. Caragiale e chiar zona linistita.
Apropo de apartamente, mai fetelor, voua nu vi e pare ca in Romania sunt niste preturi cam piperate la locuinte pentru nivelul de viata? Cat a platit Cameilia e chiar ok, dar am auzit ca sunt niste preturi ca te imbeti de cap. Eu sincera sa fiu, nu stiu unde se va ajunge cu asa o scumpete, totul costa extrem de mult si salariile cam lasa de dorit .