Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cici imi place enorm camera alexiei. am luat modelul patutului ...la anul speram sa ne mutam si noi in casa noastra si am nevoie de multe idei pt.camera copiilor, chiar daca sotul meu lucreaza in domeniu...tot eu vreau sa vin cu ideile. pana atunci o sa le fac mici modificari pe cand se vor intoarce din "tabara": perdele noi si ceva piticuti pe pereti, dar cat mai sus ca pe cei vechi i0-au dat jos singuri demult

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut mamici!

Ma scuzati ca ma bag si eu pe la voi, insa vreau sa o felicit din tot sufletul pe proaspata mamica Andra si sa ii transmit multa santate feciorasului Adrian. Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Buna fetele
Multumim mult pentru aprecieri: adriana, aime, miria-cristina, vivio, bits, andreeap, monica, otilia, cecilia.
Try- la mai multe grame in continuare. O sa vezi ce avant isi ia. Fetele mele au luat in prima luna 1.5 kg, iar in a doua 1 kg. La botez la 3 luni si jumatate mi se pareau chiar grasute (evident comparam cu greutatea de la nastere:)). Cat despre hainute, nu te stresa, tin minte ca aveau fetele niste pantalonasi de la care noi foloseam numai turul, ca atat erau ele.
Adriana - se inteleg bine fetele, se iubesc, se pupa, dar se si imping sau se musca, se mangaie, dar se si cearta. Se striga Dodo una pe alta desi Dodo ii spun Teodorei. Cand nu e grabita stie sa-i spuna Alexiei - Ale.
Aime - da asa sunt vesele mereu si ranjite, se supara foarte rar si de cele mai multe ori cu motiv
Miria-Cristina - fetele sunt bucatele rupte din tati. Prietenele ma intraba unde am fost la concepere, iar eu le spun ca iesisem la o tigara. Unii chiar m-au intrebat daca nu ma supar ca seamana cu tati. Doamne-fereste cum sa ma supar??!!
Paxela si Bits - sarcina usoara in continuare, sa va faceti mari
cecicia C - nastere usoara!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Cici,esti o tare frumoasa,Alexia e o scumpica...va dorim nastere usoara si Bblusa Ada sa vina cu bine pe lume!
Aime,la iubaret!mariuca deseneaza cu creta,doar afara insa,si se face ca un porcusor....
Monica..oau,trimite si la mine niste gogosi..tare as manca..da' nu stiu sa fac si sunt lenesa..imi aduc aminte de gogosile pe care le-a facut mama ta inainte sa nasc eu..mama ce m-am mai indopat!
Camys,felicitari ptr.cresa...bine ca s-a obisnuit cat de cat...
Gata,ultima zi cu bona..cu mamaie Zoica cum ii spune ea..iar m-au apucat depresiile..ma gandesc cum o striga seara cand nu o vedea,dar sa nu o mai vada deloc..astae,saptaman viitoare vine soacra sa stea cu ea,apoi voi sta eu 1 saptamana in paralel cu bona,sper sa se obisnuiasca.Am vrut sa o trimit la bunici saptamana viitoare(din lipsa de spatiu,va dati seama cum vom sta noi toti in garsoniera???),dar..sunt nebuna..nu pot sta fara ea atat.mai ales ca va fi ziua mea si vreau s ao aud cum imi canta ea frumos"a muti ani..mama sa taiaca",apoi incepe babyexpo si as vrea sa merg cu ea....asta e,v-am zis ca trebuie neaparat sa fac BB 2,poate nu voi mai fi asa .......disperata
Pupici

POZE
Jupiter,Iulie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cecilia, m-ai binedispus cu pozele voastre! Alexia e o veselie, iar tu arati grozav! Iti doresc nastere usoara, si asteptam vesti despre micuta Ada!

Try, nu te necaji ca nu ai dus sarcina la capat, eu zic ca ai motive multe de bucurie, uite Adrian merge bine, castiga in greutate si probabil in curand va veni si acasa.

Aime, ti-am admirat desenatorul!

Si Mihnea e mare pictor mare, prin bunavointa Biancai are acces la Creioane (nu-l intereseaza!), carioci (ei, asta da), acuarele si pensula (ohoho, ce ii mai plac), si plastilina, de asemenea in top. Daca era singur, pana acum nu i-as fi luat decat creioane cerate, iata deci avantajul de a avea o sora mai mare. Marea mea bucurie este ca nici unul dintre copii nu are/nu a avut tendinta de a scrie pe pereti sau in alte locuri interzise, altfel confiscam demult materialul didactic!

Luni incepe si Bianca gradinita, incepe lectiile de dans, engleza, si poate continua cu tenis-ul. Da vedem daca nu-s prea multe activitati , dansul va fi un pic cam solicitant , sedintele sunt de 2 ore , ceea ce mie mi se pare mult, dar o sa vedem.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetele, am fost curajoasa ca i-am luat creioane? Pai i le dau numai in scaunel (sa vedem cat o sa mearga) si in casa sub directa supraveghere ...ieri insa sub directa mea supraveghere (stergeam praful in sufra) el scria pe usa la sifonier...noroc ca s-a dus usor. Sper sa nu-i vina in cap ca se poate "chie" si pe pereti ca . oricum afost mai mult decat incantat, dimineata cum le vede, vrea in scaunel si sa-i dau foi ca sa "chie". Na, aste e...vedem ce-o mai urma.

Roxanica, da ce vrei tu sa faci din Bianca, mama? Dans, engleza, tenis, gradi...e fain sa aiba multe activitati, si cred ca-i si plac (mai ales dansul, si eu zic ca-i cam mult 2 ore, nicic eu n-as rezista, da eu mi-s babeta ), da' numa sa le poata duce pe toate.O sa fie tare ocupata si n-o sa mai poata da atentie "celui mic" (apropo de faza ce mi-ai povestit-o din parc)

Andreea multa bafta cu noua bona.

try tinem pumnii in continuare.

Azi, in ciuda faptului ca la pranz supa a fost si a servit doar o parte, felul 2 insa l-a papat (incep sa ma calesc ) sunt bucuroasa ca de dimineata si cand am venit de la plimbare (desi era cu pampers de ambele dati) a zis pipi si a adus olita, executandu-se ...cred ca va tot bat la cap, da cui sa zic si eu ca sa guste victoria ca mine...la mamici cu pici, nu? insa tot sunte (Bitsule ati rezolvat-o, noi nu), da continuam cu lapticu' de muuuuu, ca o ceda si constipatia asta. Miha, mai zi-mi odata cum e cu coaja de portocale? (ceaiul, nu cantecul )

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by aime
Roxanica, da ce vrei tu sa faci din Bianca, mama? Dans, engleza, tenis, gradi...e fain sa aiba multe activitati, si cred ca-i si plac (mai ales dansul, si eu zic ca-i cam mult 2 ore, nicic eu n-as rezista, da eu mi-s babeta ), da' numa sa le poata duce pe toate.O sa fie tare ocupata si n-o sa mai poata da atentie "celui mic" (apropo de faza ce mi-ai povestit-o din parc)

Mai, eu o inscriu pentru ca vrea (deocamdata), daca nu-i mai place pe parcurs, iti dai seama ca o las in pace, ca nu-s asa denaturata

Si pe mine m-a mancat undeva sa-i schimb lui Mihnea laptele , de la degresat (1.8 grasime), la normal (3.5) si am constatat ca s-a constipat si el. Asta e, astept sa i se obisnuiasca stomacelul cu noul lapte.
Va doresc week-end placut tuturor!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor, se numesc gogosi cu iaurt
200 g iaurt
150 g faina
1 ou
1 varf de cutit coaja de lamaie
4 linguri zahar
1/2 de lingurita praf de copt stins
un praf de sare
3 linguri zahar pudra
1 zahar vanilat
ulei pentru prajit
Intr-un bol se amesteca iaurtul cu oul, zaharul, sarea, coaja de lamaie dupa care se pune faina si praful de copt. Compozitia arata ca o smantana foarte groasa.
Se incinge uleiul la foc mediu-mare. Se ia compozitia cu o lingurita si se pune in uleiul incins. Se lasa cateva minute pana se prajesc, colorandu-se usor in maro. Se tavalesc calde in zahar pudra, eventual amestecat cu putin zahar vanilat. Se servesc calde

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

andreea ii tinem pumnii mariucai sa se acomodeze repede cu noua bona si care sa fie muuuuuuult mai buna decat prima. si tu...take care

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Cici draga... sunteti mortali cu totii... veselia 'sare in ochi' din toate fotografiile voastre!
Ma frapeaza asemanarea dintre Alexia si tatal ei... si ma gandesc ca Ada o sa-ti semene tie... asaaa, ca lege a compensatiei..
Arati super, esti tonica, plina de viatza... iti doresc sa-ti iasa 'pasentza' cu 19 sept...sa astepte bebelina pana la timpul potrivit, sa ai nastere usoara si o fetitza sanatoasa si cuminte!

Andra ma bucur sa citesc vesti asa de bune despre Adrian, ma bucur de bucuria ta!

L-am vazut si pe Vladutz, ce cumintzel si iubaretz e el.. si ce frumos se distreaza cu creioanele colorate..

Dana & Iris 1,9 ani

God is in details...

Mergi la inceput