Copiasi dragalasi nov-dec04 (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ionela, onitza a reanceput serviciul si probabil nu mai are timp

Alexa12+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu vin cu vesti nasoaleam fost la dr cu ruxi cica asa...doar la un simplu control sa vedem ce este cu tusea asta doar dimineatza si mucisorii si bineinteles ca a controlat-o si la urechiuse(tot de rutina) si spre surprinderea mea(fiindca ea nu se plange deloc de urechi) ruxi are otita...nu stiu daca sa zic ca e alta, sau este tot aceeasi de data trecuta fiindca dr-ita a zis ca ea crede ca este vorba de aceeasi otita care nu a fost nimicita de amoxiciclina...doar a tinut-o pe loc...nici nu a trecut, nici nu a evoluat...asa ca acum luam iar antibiotic klatritromicina si un siropel de tuse...
nu stiu ce-i cu ei de sunt asa sensibili, nu stiu cand s-or termina odata toate problemele astea...
fulgule pe unde esti mama zi-i lui david sa o ia mai repede de nevasta...

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDREEA - LA MULTI ANI si din partea noastra!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Cecilia, v-am vazut pozele, sunteti grozavi, o familie foarte frumoasa si veseli mereu! Ada e o papusa, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Andreea, draga cuscra, LA MULTI ANI, sa fii sanatoas si sa pui zeste mare deoparte pentru Mariuca!

Try, ma gandesc in fiecare zi la voi, si iti doresc sa fii tare si optimista ca si pana acum,si sper din tot sufletul sa fie bine in continuare.

Ionela, , sanatate si sa invingeti virusii japonezi

Monica, multa sanatate lui Ruxi, si cu Bianca am patit asa in primavara cu otita, pana am scapat mi-au iesit peri albi

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica, la un alt dr nu ai incercat? cu otitele astea repetate sa nu fie nevoie de o operatie de polipi, si fai exudate la cantacuzino la institut sa nu ai surprizas sa aiba vreun virusel, vreo bacteriuta care sa isi faca de cap pe acolo,
eu lui silviu i-am facut zeci de exudate care ieseau "curate" , si acolo i-au iesit 2 chestii urate, lee-am tratat si se pare , ca am scapat de muci si restul

Alexa14+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani Andreea! cu sanatate si numai impliniri si

Monica sanatate multa Ruxitei.

Ionela si sanatate...cat mai repede sa scapati de nepoftiti. Vreau si eu sa vad pozele cucuietelor, ca le-am ratat .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

ufff ce de vesti...unele bune...altele mai putin bune....
in primul rand try iti doresc toata puterea din lume sa poti fii alaturi de puiutul tau si sa-i dai forta de care are nevoie ca sa se faca repede bine si sa ajunga acasa sanatos si voinic
cici nu am cuvinte sa-ti spun ce ma bucur pt.tine! esti atat de frumoasa si senina...mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut pozele la spital. nu se citeste pe fata ta nici o umbra de efort sau oboseala. sa va creasca minunea mare si sanatoasa si sa va bucure mereu. pana la urma e ADA, nu? si nici nu ati mai depus juramantul? v-a facut-o

eveline eu nu am intrerupt administrarea vigantolului, pediatra mi-a zis ca trebuie sa-i dau continuu pana la 2.5 ani

andreap sa traiesti ani multi si fericiti

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc mult fetelor
paxelina, ea nu are polipi toti doctorii la care am fost mi-au spus ca nu stie sa sufle nasul si infectia migreaza din nas in gat si la urechi si de-aia tot face otite...dar pur si simplu nu vrea sa invete sa sufle, am incercat sa-i pun in nasuc in fiecare zi marimer dar vad ca tot degeaba, am tras cu pompitza...deja cand ma vede ca ma apropii de nasucul ei face crize

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

inca o veste proasta. Ieri cand am ajuns la adrian, desi ma asteptam sa-l gasesc vesel si plin de energie dupa transfuzie (caci imbunatatirea hemoglobinei duce si la o imbunatatire a starii generale) l-am gasit pe adrain "bolnav", asta spunea prin toti porii ca nu e bine, era moale si palid, lipsit de energie si aparatele piuiau mult mai des. Arata ca cineva care tocmai a lesinat si si-a revenit usor din starea de lesin. M-a busit plansul instantaneu. Am icnercat sa-l pun la san, la ora obisnuita, iar el nu facea nimci, statea cu sanul in gurita fara sa faca nici o miscare parca ii stersese cineva din creier instictul de a suge. M-a dat peste cap complet. Am plans ieri de nu mai stiam de mine, la 12 a supt un pic de tot, dar dupa ce am insistat 15 minute sa faca miscarea. La 3 tot asa a suipt f. putin, era moale si sters, ii ridicam manuta si-i cadea maole la loc cum cade un creion pe podea daca-i dai drumul din mana. Le-am spus ca-i ceva in neregula cu el, asistenta tot incerca sa ma calmeze. Am plecat acasa ca de obicei la 4:30 (cand vine sotul de la servici si ma ia) si pe seara cand am sunat asistenta mi-a spus ca intr-adevar, am simtit eu bine ca ceva nu-i in regula cu el si ca atunci cand l-a schimbat de kk a observat sange in pampers. In fine, dr. era acolo si-i faceau raze in zona abdominala sa vada ce si cum. A facut "nec" o prescurtare de la necrosis sau ceva de genul asta, ca mereu uit termenul, adica o iritabilitate a colonului pe care o fac de regula prematurii ca urmare a sistemului digestiv fragil pe care-l au. Asa ca stopam lapticul pentru 5-7 zile timp in care e hranit doar cu intravenoasa ca sa dam sansa colonului sa se repare. I se da si antibiotic ca sa nu faca infectie. Speram sa nu evolueze in ceva nasol (complicatiile sunt rare, dar nasoale) si sa se refaca cat mai repede. Azi era mult mai bine, dar mititelul plangea de mam foculu ide foame, caci senzatia de stomac gol el o resimte si simtea mereu nevoia sa suga. Tragea din suzeta cu disperare, dar n-avem ce face.
Pana am aflat ce e si cu ce se mananca problema am crezut ca mor. N-am simtit atata neputinta in viata mea, sa vrei sa ajuti si sa n-ai cu ce. Sa vrei sa iei durerea si boala asupra ta si sa scapi o manutza de om de chin. E cumplit, nu va pot spune in cuvinte.
Colac peste pupaza alex a luat si un virus de la daycare si ca urmare o sa evit sa ma duc la spital la adrian ca sa nu dam in ale probleme. Eventual o sa ma duc, dar fara sa mai pun mana pe el sau sa-l mai tin in brate.
Ma duc ca trebuie sa fac pregatirile de seara.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Try, imi pare rau sa aud vesti proaste. Dar ai credinta ca totul va fi bine. Iti doresc sa ai multa multa putere. TREBUIE SA FIE BINE!!

Andreap, La Multi Ani!! Sa fii sanatoasa si sa ii faci Mariucai o surioara sa u un fratior ca nu are cu cine se juca....:))

Pupici,

Flory si Andrei si Rares

Mergi la inceput