Cadru cromat masuta cafea/picioare masuta cafea

Cadru cromat masuta cafea/picioare masuta cafea | Autor: ileana

Link direct la acest mesaj

Servus,

Caut si eu ,daca ati vazut pe undeva, niste cadre cromate , lucios , pentru masuta de cafea. Nu foart mari, deschidere de maxin 900 mm ( intre punctele de sprijin).

Merci,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

Intreaba la Bricostore, acolo au tot ce vrei si ce nu vrei. Nu am vazut, dar nici nu m- am uitat in mod special.
Succes, Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IEPU spune:

Cauta pe google darel. E o firma care comercializeaza printre altele si accesorii pentru mobilier. Cadre pentru mese din inox am vazut eu la ei expuse. In Brasov exista. "Mama" lor e la bucuresti. Oricum, poti da un telefon sa vezi cum poti ajunge la ei sau daca au distribuitor in orasul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

quote:
Originally posted by IEPU

Cauta pe google darel. E o firma care comercializeaza printre altele si accesorii pentru mobilier. Cadre pentru mese din inox am vazut eu la ei expuse. In Brasov exista. "Mama" lor e la bucuresti. Oricum, poti da un telefon sa vezi cum poti ajunge la ei sau daca au distribuitor in orasul tau.

Magda, mami de Horia (20ian1997) si Matei (3oct2005)
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550146097&ran=6628

Merci, Darel nu are decat un cadru de masuta de cafea ( si f scump), dar problema mea majora este ca-i si f. mare. Deschiderea este de 1090, ceea ce ar impune un blat de minim 1200...si mie imi trebuie pt. 1000...

Mergi la inceput