Mamici cu fetite mici frumoase foc ! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 28

marami spune:
Si eu am, si eu am... dar nu stiu sa pun poze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

ochi_verzi spune:
marami, nici eu n-am stiut, dar m-a invatat Gabbriela.
Intra la "Anunturi tehnice" si gasesti acolo "cum sa fac unele completari?" Acolo vei gasi mai multe detalii. si succes!
http://community.webshots.com/user/tincadiana

marami spune:
Buna mamici de printese!
Multam, ochi_verzi, cred ca mi-a iesit. Ma gandeam ca trebuie sa dau o fuga pana la tine ca sa o scot la capat
. Am reusit sa pun cateva poze, acu va trebui sa descopar cum mai adaug altele.
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

ochi_verzi spune:
Din pacate nu se vad! Cred ca ai uitat sa selectezi "My Public Shoebox"!
Eu nu stiu decat cu WEBSHOTS la YAHOO nu ma pricep.
Bafta! Fa-le publice!
http://community.webshots.com/user/tincadiana

anamea spune:
Buna mamici de printese, am intrat si eu pentru prima data aici.
Multa sanatate printeselor voastre, am si eu una de 10 luni si 14 zile, sper sa va placa. Pozele, dupa cum veti vedea sunt mai vechi
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa
poze

anamea spune:
Buna ziua fetele, unde sunteti? La noi bate vantul si ploua, ma gandeam ca discutam despre una-alta, dar nu prea am cu cine.
poze

OrbuGabi spune:
Buna fetele,mamici de printesici.
Mai intai bun venit fetelor noi.
Si la noi este urat afara,si asa ma plictisesc in casa,si baiatul ma maraie ca el vrea afara......
anamea am vazut pozicile,e frumusica foc si printesica ta,sa iti traiasca si sa va bucurati de ea.
Eu am avut iar puiii raciti......
Baiatul a avut otita,si in timpul tratamentuli o dadea in laringita.
Fata avea o tuse de vreo luna ,luata de la gradi bineinteles.Si a trebuit sa ia si ea iar antibiotic ,imi era frica sa nu ajunga in plamani.
Azi a fost la teatru cu gradinita si i-a placut tare mult.
Printesele voastre ce mai fac,sunt bine?
Pupici

anamea spune:
Mamici cu fetite mici frumoasa foc, de mult nu ati mai trecut pe aici.
poze mai vechi si mai noi

Anuska spune:
N-am mai intrat de mult pe aici....
Am mai adaugat poze la semnatura daca vreti sa-mi mai vedeti fetele frumoase!*********************************
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

anamea spune:
Mamicilor, unde sunteti, in fiecare zi intru aici si vad ca ati disparut, sau fetitele voastre nu mai sunt frumoase foc.
Ce va mai fac printesele. Ai ca va spun eu ceva, poate va atrag aici sau si aici.
Pe peretele de la capatul patului nostru, avem cateva icoane, Anei ii placea de mica sa se joace cu una mai micuta in special (iconitza cu Maica Domnului) de ceva vreme nu se mai joaca cu ea, imi face semn sa io dau, o ia in manutele ei gingase, o duce la guritza si o pupa. Dupa care mi-o da inapoi sa o pun la loc, acest ritual se face de trei ori, si o saruta patimas cu zgomot. De obicei acest ritual este seara, inainte de culcare. Si ii mai place tare mult cand ii fac crucita cu manuta ei.
Acum s-a trezit si se plima singurica toata casa, cu o manuta dreapta intinsa inainte, asa are ea stabilitate. Cand iesim in parc cu tata si vrem sa o luam unul de o manuta si celalat de cealalta nu ne da voie, trebuie sa ne plimbam pe rand cu ea.
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi