Mamici cu fetite mici frumoase foc ! ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 24

szaboali spune:
cam slabut am inceput anul ata...
Pe unde mai sunteti mamici de papusici?
Ce va mai fac printesele? tuturor si multa sanatate.
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

szaboali spune:
mamici de printesici...
Pe unde umblati de nu mai dati un semn de viata?
Ati plecat in concedii de sarbatori si nu v-ati intors inca?????????????
Haideti la o poveste...Cum ati petrecut de sarbatori?????????
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni

carmenpit77 spune:
Buna ziua mamaici de fetite si la multi ani! Vrem sa ne alaturam si noi voua adica eu si printesa mea Alyssa de 10 luni.

dialnyko spune:
Buna dimineata, mamici si printesici!!! Se pare ca nu doar eu sunt in sesiune...Nu intru prea des pe forum, ce-i drept, dar si cind intru am parte numai de surprize!!! Ori sunt aceleasi mesaja ca acu' o saptamina, ori mai apare cite o mamica noua--cu ocazia asta ii urez lui Carmen bun venit in rindul nostru, poate ea va mai inviora putin atmosfera
-- ori dau de fiica-mea pe prima pagina! Cra-cra-cra...stiati ca ALEXA mea e fotomodel in galeria eroilor??? Mincao-ar mama pe ea de galusca umflatica...si uitasem ca am trimis poze si pe acolo...
In rest...toate bune si aproape frumoase...Spun aproape pentru ca fotomodelu' meu are amigdalite si rosu-n git si iar luam antibiotic... Si cu toate astea ieri avea chef de complimente...mi-a zis de vre-o 2-3 ori "mami, ce ochisori frumosi ai"
reusisem si eu sa ma machez dimineata
Va pupic, si sper ca dupa sesiune vom fi mai vorbarete!
_
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete si Filme noi
Life is short...and before you know it your feeling old!

szaboali spune:
mamici de printesici...cam slabut...dati pe aici
carmenpit77 vine ai venit si asteptam pozici cu printesa ta.
dialnyko multa sanatate papuselei
sa treaca repede si tie bafta la invatat.
O seara placuta sa aveti... tuturor.
ali
IARINA la 10 luni

mary_ary spune:
Buna,
Vreau sa ma inscriu si eu in clubul vostru. Am si eu o papusa de 1 an si aproape 4 luni: Ariana Alexandra.
mary si gogoasa mica

OrbuGabi spune:
Salutare mamici de printesici ,eu nu prea am avut timp sa intru pe aici .......am avut puiii cu gatuletul rosu,febra mare.
Buna venit carmenpit77 si mary_ary
mary_ary avem bebei de aceiasi varsta,eu am baiatelul de 1 an si 4 luni.

mary_ary spune:
Pai, draga Gabi ne incuscrim! Cam mare distanta, dar asta e....!
mary si gogoasa mica