Mamici de ianuarie - februarie 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

FETELOR MI-A VENIT PACHETUL DE LA TARA FASHION!!!!
Il astept de o luna. Mi-am comandat blugi care arata f bine si o bluza interesanta cu un decolteu adanccc!!!
Blugii arata f bine numai ca o sa ii port mai tarziu ca marsupiul e imens. Poate pt cele care deja au burtica mare dar la mine inca nu e cazul.Chiar ma plangeam dar mi s-a zis sa stau linistita ca o sa am si eu.
Cu mancarurile sunteti bestiale. Numai a mie nu prea imi arde de gatit, de fapt nu prea sunt in stare si de fapt seara cand ajung acasa numai de asta nu imi vine. Cand am cate o pofta d-asta mai complicata sun la mama sau il car pe barbati-miu pana la o carciumioara in cartier care e cu specific taranesc.

Faza cea mai haioasa a fost acum 2 saptamani cand in timpul unei reclame la Almette am simtit ca imi curge apa in gura si am zis: "barbate, almette te cheama!" Era duminica h22.00, saracul! De atunci am tot timpul in frigider almette si imi inchide televizorul la reclame.

Oricum voiam sa va spun ca mi-a venit pachetul si ca isi merita banii. Asa ca folositi cu incredere.

Va pup

sraluca22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

liuda,am scos toate pozele alea din albumul tau!asteptam pozele cu tine acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

oauuu, ce de bani pe tzoale! eu mi-am luat prin august o pereche de blugi din aia pan' la genunchi pe care am dat aproape milionul si pe care nu i-am purtat mai mult de o luna. si ce m-am gandit? am o croitoreasa f buna si i-am dus model. am dus o pereche de blugi si una de raiati la care eram dispusa sa renunt. am cautat niste metraj elastic si nu am gasit asa ca am luat niste pantaloni-colanti din aia de bumbac cu licra. i-am dus femeii si s-a descurcat de minune. a decupat "burta" vechilor pantaloni si a pus din asta de strech, cu tot cu elastic reglabil, exact ca cei de cumparat. "afacerea" m-a costat cam jumate din cat as fi dat pe o singura pereche.
morala: daca aveti o croitoreasa buna, mai bine mergeti la ea, e muult mai rentabil.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Crisotexa esti asa o draguta si iti multumesc mult de tot pentru mesaj.
Din pacate noi locuim in nordul tarii la aproximativ 700 de km distanta de Helsinki(ceea ce inseamna aproape de cercul polar fetelor).
Sotul va pleca in delegatie in Republica Ceha pe 2 octombrie si cred ca o sa-l pun sa-mi cumpere de acolo duphaston.

Despre eforturi,viata xxx doctorul nu mi-a interzis nimic desi placenta e joasa.Asa ca sper sa se ridice aia 2 cm,se pare ca altceva nu e de facut.

Mi-ati facut o pofta cu enumerarea mincaricilor alora.Mai ales la gogosari poftesc poate si din cauza ca aici nu am vazut asa ceva.
In rest as minca in prostie masline,castraveti murati si chestii de genul asta.

burticutele

Sabina 20+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

La mine azi burta e si mai cocotata in sus!!
pai si la dr. cand am fost am intrebat-o unde trebuie sa simt copilul si ea imi zicea pe la buric . Aiurea ca eu mult mai jos l-am simtit mereu! Si il simt fratilor ca misca in continuu, toata ziua, seara ori e agitat sau nu il simt deloc (mai si obosesc unii). Aseara de exemplu a foit de mama focului si tot jos. Dar azi dimineata nu stiu care e treaba dar cred ca s-a intors cu totul ca loveste cu mult mai sus de buric aproape de stomac. La mine nu e ca la toti - sau prea jos sau prea sus!!! Nu imi fac griji chiar deloc dar ideea ca se vede dupa burta cand impinge. Si burta acum are alta forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cred ca la kg sunt campioana pina acum.Am 10-11kg luate la 23 de saptamani.Asa ca liniste,va rog la subiectul asta ca eu trebuie sa ma pling prima.
Incerc sa mananc si eu mai cu cap dar parca ma umflu de la aer.Nu stiu ce sa fie.

Dana 23+

Mergi la inceput

DELFINUTA sa stii ca mii draga de tine!!! Am gasit si eu un om de talia mea. Macar unu!!!! Ca sa nu ma simt chiar un monstru - ca numai eu sant pe aici cu 7 kg la 22 saptamani ! Asa credeam !!! Acum te am pe tine. In doi e mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Intrebare pt fetele care au fost/ sunt in renovari: daca dai cu vinarom peste vinarom, trebuie data amorsa inainte sau merge dat direct peste??

Mergi la inceput

ziceti-mi si mie o data cum se baga pozele in albumul asta sa nu ma chinui si sa nu mai fac si alte chestii mai interesante pe acolo ca poate mai dispareti cu totul de acolo!!!

Mergi la inceput

delfinuta da tu alte probleme pe cap nu ai
nici nu stiu ce dracu ai scris acolo - da cica ar fi mai bine sa intre pe forum unde sant barbati - ai sa ai mai multe raspunsuri... ca aici doar de vreo reteta sau vreo pofta mai bine sa intrebi.

Mergi la inceput