Mamici de sept-oct 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

monique sunt cu sufletul la tine, sa ai nastere usoara si laptic cat mai repede.

galerie fetelor care nasc azi.

Azi avem in sfarsit o urocultura negativa. Se pare ca tratamentul injectabil a dat rezultate. Sper ca am scapat definitiv de infectia asta, care m-a vlaguit total. Ultimele injectii i le-au facut copilului in venele din cap, saracutzu, nici nu mai suportam sa il aud cum plange, era un sunet neomenesc.
Eu cred ca ma confrunt cu o frumoasa depresie, ma simt tare singura, sotul e la seviciu, mama mea vine o data la 2 saptamani sa ma ajute si sta numai in weekend, soacra s-a dat ranita. Ieri pe fondul oboselii ( nu dormisem cu o noapte inainte) am avut lactatia foarte scazuta si bebe nu a dormit deloc de foame. L-am tot chinuit punandu-l la san, pana la urma nu am mai suportat si i-am facut laptic praf Milumil 1( bine ca il aveam in casa). Dupa ce a venit sotul de la servici, am reusit sa dorm 2 ore si a venit si lapticul meu inapoi. Nu e de glumit cu laptele asta, chiar scade pe fond de oboseala si stres.
Eu va doresc sa aveti ajutoare in jurul vostru, ca bb solicita foarte mult.

Va pup si va mai citesc din umbra,

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Ignatica, felicitari pentru rezultatul bun la urocultura. Vei vedea ca de acum se vor indrepta toate pe fagasul normal. Bine ca bb David e sanatos. Va doresc numai bine si mult laptic.

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Inni ai o fetita superba. Am mai vazut copii frumosi dar nici chiar asa. Se vede ca e facuta din dragoste.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ignatica ma bucur sa aud vesti bune despre bebe David. Si tu ai mare grija de tine, mai cheama o prietena pe la tine daca te simti in stare de vizite...nu stiu ma gandesc ca poate vorbind si despre altceva decat copil lapte si spital iti va face bine. Aveti grija de voi!

Floricika 40+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna

Am pus si eu niste poze cu cateva lucruri ale lui bb. Sper sa mearga (adik sa se vada).

Pupici.

34+

Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Le felicit si eu pe proaspetele mamici Beatrix, Gabitzica si Gripo pentru bebei, mult laptic si sa va bucurati de ei
Imi cer scuze ca va felicit asa tarziu, dar nu prea am avut timp sa intru pe forum sa scriu.

34+

Varsta_bebe_
poze
hainute[bebe]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetelor, mie chiar mi-e frica de depresia asta post-natala, asa mi-a intrat mie in cap... mai ales ca vine iarna, o sa stam toata ziua in casa cu bebe, nu putem iesi si noi la o plimbare sau cu bebeii in parc sa ne mai aierisim creierele...

Fetele care au nascut, aveti sau ati avut depresie? Cat timp a durat?

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei !!

In primul rand le felicit pe noile mamici Beatrix si Mi-ka,, refacere rapida, si un bebe sanatos.

Monique si Lakioana nastere usoara, travaliu cat mai scurt si bebei sanatosi!!!!!!!!!

Microbu eu sunt racita acum si am luat paracetamol si pt gat mi-a dat dr sirop de patlagina. Sirop din asta am mai luat eu cand am mai fost cu gatul asa...si e ff bun. Nu e contrainndicat acum.

Cata vad ca si pe tine te-a trimis acasa ca pe Monique...doctorii astia...
dar nu-i nimic daca nasti maine, dimportiva, este sarbatoare mare...Inaltarea sfintei cruci ...asa ca nu fi suparata.

Flory tu ce faci? Te-au lasat iar contractiile? Juniorul vad ca doar va amageste ca vine...dar si cand o veniiiii

Ignatica ma bucur ca Davidut este bine acum...mititelul cat a mai suferit. Ai grija de tine

Pupici si numai bine.

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Itzi sirop de patlagina pt. tuse sau pt. durere de gat? Mie nu-mi mai trece durerea asta de gat care se accentueaza noaptea.

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Itzi sirop de patlagina pt. tuse sau pt. durere de gat? Mie nu-mi mai trece durerea asta de gat care se accentueaza noaptea.

Mirabela sapt. 38 POZE

Eu cand i-am spus dr meu ca ma doare gatul si tusesc rau mi-a spus sa iau sirop din asta...mi-a facut f bine inca de a doua zi eram mai bine.

Itzy-Bitzy
39 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput