Ciclu la 3...luni

Ciclu la 3...luni | Autor: zepellina

Link direct la acest mesaj

Ma ingrijoreaza situatia asrta demult. Am fost la mai multi medici. La inceput mi s-au recomandat anticonceptionale, am luat cativa ani, ciclu era bineinteles regulat din cauza medicamentelor. Apoi, mi s-a recomandat nasterea....am nascut dar acum daca nu mai iau nimic, este la fel...la 3 luni.
Se mai intampla cuiva asemenea anomalie? Ce sa fac?

zepellina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Trebuie sa faci niste analize hormonale,nu sa ti se dea anticonceptionale pur si simpu pe conceptul ca ele regleaza ciclul.Pot fi niste probleme endocrine.

Sabina 19+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Stiu pe cineva care toata viata a avut ciclu de 4-5 ori pe an, si oricate tratamente a facut..situatia nu s-a schimbat. Acum la aproape 60 de ani e bine, sanatoasa si are 4 fete sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Ovarele tale sunt ok?Pentru ca si ovarele polichistice au asemenea simptome.Eu nu am avut niciodata ciclu regulat decat cu medicamente.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Din cate stiu eu ovarele sunt ok. Am facut si ecografii mai multe pe perioada sarcinii dar nu mi-a spus cineva ca ar fii ceva in neregula.
Ciclu neregulat mai exista, dar mi se pare cam mare distanta asta de 3 luni...in rest ma simt bine, nu am probleme.

Multumesc

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu patesc la fel...dintotdeauna...

Am facut si trat hormonale si degeaba!!!

Ginecologul mi-a spus ca e un semn de menopauza precoce...(bunica mea a intrat in menopauza la 30 de ani... eu am 27...)...

Asa ca stau cat pot de mult pe anticonceptionale...

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga

varsta David

poze David

De-ale lui David

Atelierul Piticilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Zepellina eu sunt cam in aceasi situatie mie imi vine la 1luna jumate inca la inceput cand mi-a venit imi venea o luna da una nu .am luat si eu anticonceptionale si atata timp cat le-am luat a fost ok dupa ce le-am intrerupt a revenit la vechiul program,iar in tineretea mea am fost la medic am facut trat.cu progesteron iar acum se vad urmarile mi-a crescut o gramada de par.Asa ca trebuie sa ai mare grija daca vei face vreun tratament care sunt consecintele

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Diane 35 sunt indicate in cazul hirsutismului.Dar numai daca le suporti.Mie mi-a fost ingrozitor de rau dupa ele si am avut toate efectele secundare.

sheherezada

Mergi la inceput

Multumesc!
NU prea mai vroiam sa iau pastile, dar daca trebuie iau, insa e nevoie sa ajung la medic daca e sa imi spuna ce. Crezi ca daca stau asa e naspa?

zepellina

Mergi la inceput

Depinde de cum te simti si de ce doresti.Daca doresti sa scapi de pilozitatea excesiva atunci iti recomand dianele.Daca nu te deranjeaza in nici un fel absenta ciclului poti sa stai si asa.Eu am stat multi ani fara sa iau nimic.Dar in fiecare luna care a trecut fara ciclu mi s-a format un chistulet.Si m-am trezit la un moment dat ca aveam ciorchine de chisturi.Poate ar trebui sa consulti un doctor sau sa incerci niste produse naturiste.

sheherezada

Mergi la inceput

Nu am pilozitate si nu ma deranjeaza, dar sigur la medic trebuie sa mai merg. Nu stiu sa am ceva, dar nu se stie mai ales ca unul din cele mai aprinse vise este sa mai am un copil (nu acum).
Multumesc

zepellina

Mergi la inceput